Перейти до змісту

ЛЕГАЛЬНЫЕ средства самозащиты

lumax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Однимз методів самозахисту є візуальна непривабливість до нападу до нападу.

Поясню. Зараз в магазинах будівельних продаються невеличкі молоточки якими можна добряче вдарити по ..... різних місцях і вони не такі важкі.

Тому повертаючись додому і йдучи по небезпчній ділянці завжди можна тримати в руках молоток та розмахувати ним. :-) Ось така ідея.

Молоточок коштуватиме гривень 6. Крім того його можна застосовувати як і в дома по господарстві так і на роботі ( лускати горіхи, використовувавти в якості автовідповідача)

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

кухонный нож сантиметров 30 (купил вот неделю назад, несу домой, чек есть), кусок водопроводной трубы (нашел на улице, дома пригодится) или пруток арматуры (собираю металлолом) за пазухой на вполне законных основаниях поможет отмахаться от гопоты едва ли хуже, чем оружие самозащиты, imho

Опубліковано

2 Shkoder

все применимо, ИМХО, для мужского пола. а речь шла о том, какой девайс выбрать для женщины.

мало кто из слабого полу сможет толком замахнуться арматуриной или куском трубы. а та, у которой на токое хватит силы/сноровки - думаю, и в дополнительных устройствах мало нуждается...

Опубліковано
Отдать жену в секцию рукопашного боя :( Через год ей уже не страшно будет по улицам ходить :)

не, после этого страшно будет ей что-то возразить... :blink:

Опубліковано
кухонный нож сантиметров 30 (купил вот неделю назад, несу домой, чек есть), кусок водопроводной трубы (нашел на улице, дома пригодится) или пруток арматуры (собираю металлолом) за пазухой на вполне законных основаниях поможет отмахаться от гопоты едва ли хуже, чем оружие самозащиты, imho

А ще краще саперська лопатка(їду з дачі, зимою- розгрібав сніг...) один мій коллега читав "добру" книжечку, в якій детально описано як правильно її заточити, як зробити спеціальну петельку на пальто, куди краще бити. Автор завіряє, що при правильному ударі по пальцях ніг хуліган швидше за все стане менш агресивним :blink:)) Чим не легальна зброя?

Опубліковано

саперная лопатка - она чуть ли не к калашу приравнивается. это есть холодное оружие. причем реально страшное оружие. если ее заточить - думаю, человека вообще напополам разрубить можно...

Опубліковано

А ще краще лопату з собою носити.

І по горбові надавати можна , а якщо перестарався - то зразу закопати від гріха подальше.

ЗІ: а якщо держак титановий - то і танка з гвинтокрилом підбити можна. :-)))

поки писав вже лопату згадали.

Пропоную електродрельку на батарейках.Нападаючий просто ох...є, коли зажжужить нижче пояса, а ще краще якщо з функцією перфоратора , нападник автоматично перетвориться на жертву, яку гвалтують

Опубліковано

Але погодьтесь, мій варіант найкращий. Як в тій рекламі "Добре з першого разу". Правда для дами не підійде- надто грубо, потрібно щось більш елегантне, витончене. І ще один нюанс: навіть якщо всіх жінок озброїти, з них лише пару процентів зможуть застосувати зброю проти хуліганів. Так що краще дружину берегти самому! А на всякий випадок видати їй звичайний свисток- по статистиці більшість гвалтівників і збоченців при свисті тікають.

Опубліковано

Сьогодні трапився випадок - іду в 15:30 по парку на 40-му, до університету "Україна", і в корчах стоїть мужик зі спущеними штанами і др....ть, було неприємно, і добре що у мене нервова система в порядку. Я його звідти шуганула. А якби на мому місці була дитина, чи вагітна пані. Істерика і шок - гарантовані...

Опубліковано
Я його звідти шуганула

Яким чином? :)

Да й для чого... не ясно :)

Не шоб ото поспівчувати, що мою ніжну натуру отако було налякано...

Попередила, що позаду іде наряд міліції (якого там не було)..

А для того, щоб він інших не лякав.

Опубліковано

Да хрен знает. Возможно вас это испугало и глубоко оскорбило, здесь я перечить не буду...

Но лично я бы такому человеку тока посочувствовал :) и поржал от души

В любом случае вы поступили так как посчитали нужным. Сознательность - это очень хорошо! Это то что нам сейчас нужно.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Сьогодні трапився випадок - іду в 15:30 по парку на 40-му, до університету "Україна", і в корчах стоїть мужик зі спущеними штанами і др....ть, було неприємно, і добре що у мене нервова система в порядку. Я його звідти шуганула. А якби на мому місці була дитина, чи вагітна пані. Істерика і шок - гарантовані...

ПРИВІТ! ДАВАЙ ВЛАШТУЕМ ЗАСІДКУ НА ДР.....НА!!!! АБО ВІДКРИЕМ НА НЬОГО ПОЛЮВАННЯ! ПРОПОНУЮ ТИМ ХТО БОЇТЬСЯ ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ! ГАРАНТУЮ 100% -ТНУ РЕАБІЛІТАЦІЮ!!!

Опубліковано

2 difoto:

часом зустрічаються ТАКІ УНІКАЛИ, що хочеться тему переіменувати в "леТальные средства самозащиты" :)

Опубліковано

Бидло різне розуміє тільки силу, а п"яне бидло і того не розуміє, поки не вирубиш.

Для тендітної дівчинки можу полрекомендувати слідуюче.

Коли йде додому або на бл..ядки ......... тощо, то до місця проведення оних або з них , як кажуть,..... треба йти в супроводі достойного кавалера......... якщо кавалер не може захистити себе і тим більше свою подругу........ здоровя, п"яний, релігія не дозволяє, то пропоную їхати на таксі........ якщо немає грошей то подзвонити татові шоб приїхав, якщо нема тачки то є такий вираз НЄХУЙ ШАСТАТЬ....................... і на свою тендітну жопу шукати пригод.

А якщо серйозно.......... ствол - проблемно дістати, зробити прицільний постріл в живу людину........теж без підготовки проблемно.

ніж - не хватить сили тільки роздратує......

арматура - гон ще той як саперська лопатка..... плакав.

прийоми........ які прийоми........ один удар і роби з нею що хочеш.

реальність така що середня жінка не справиться з середнім чоловіком я вже не говорю про те, якщо останній напад планує........

Ананіст в кущах це одне .... хвора людина абсолютно безпечна для дівчини. А п"яна "ТВАРЬ", особливо в зграї це зовсім інше..........

Як мужик валю нах всяке бидло......... не "встидаюсь" розвернутись і підїхати до "веселої компанії" яка нагрубила в слід........... жінку зустрічаю з собаками ввечері......... або приїжджає на таксі. Все ІМХО.

З.І. Застосування різних методів і засобів самозахисту можуть бути трактовані слідчими органами як ПЕРЕВИЩЕННЯ НЕОБХІДНОЇ САМООБОРОНИ.

Опубліковано

Вообще, стоит научится быстро бегать. Носить красовки, а не туфли. Нужно избегать нападения, самой не шастать. Если нападение неизбежно, в падьезде или в лифте, в людных местах, кричать, царапаться по глазам, звать милицию. Крика никто не любит. Если кругом людей нет, что ж, постарайтесь получить максимум удовольствия. Отдайте что просят, жизнь дороже. Что есть самое дорогое, постарайтесь скинуть на сторону, в темноте это можна зделать незаметно, (если без звука), потом найдёте.

Оружие, самое оптимальное это балон, (брызнуть самым сильным из нападающих, и бежать. У пьяных заторможена координация, подпустить к себе развернуться и добить последнего) остальным оружием нада учится пользоваться, требует навыка и смелости. Не стоит идти и махать молотком, вообще демонстрация оружия, это признак плохого тона.

Больше того, демонстрируя оружие вы лишаетесь преимущества, противник подготовится к этому. Бить нужно быстро, точно и уверенно. Голова, шея, пах. (нож, шокер) О последствиях думать не нада, у вас нет выбора, или вы или они. Никто вас не найдет, они вас не знают.

Нож попадающий под статью: гарда (форма ручки, препятствующая сползанию руки на лезвие), фиксатор лезвия, толщина лезвия больше 2.5 мм в самой толстой части, длинна лезвия больше 9 см. Если что то отсутствует или меньше но размеру, можна носить.

Для резинострела, нада быть журналистом, охранником, чиновником, лесником, и тп.

Кстати в америке на 100 человек 90 короткостволов.

PS: Самоубийство - это не принятие никаких мер, направленых на спасение своей жизни (японская пословица :) )

Опубліковано

100% згідний з Lexx_Giant. Пойміть одне, шо ніхто не буде заходити на вашу даму спереду. Тихенько підрулять ззаді і йоб**ть по голові. Битися баришні з агресором - це гон (яка б вона там тренована не була), цим тільки роздратує грабіжника. Треба піднімати крик і зразу давати на тапки, якшо втекти не змогла, то біжучи самій по дорозі скинути сумочку (якшо йому треба була вона то він відстане, а якшо ж хочеться йому чогось більш пікантнішого то втікати, кричати і захищатися треба до останнього). На жінку напав якийсь долбойоб серед білого дня біля ЦУМа, намагався схопити за горло і видрати сумочку, добре шо схопив за шарф, а дружина підняла крик і він снявся звідти. Зброя... ну яка там нах зброя... як побачать, шо шось дістала з сумочки, то тільки більше розізляться, а після того як пограбують (якшо вдасться вирубити) до нападників перейде і ваш пістолет і арматура і лопатка :) От ви скажіть, ви собі сильно уявляєе свою подругу розмахуючу ножем, арматурою, лопаткою (прости господи :) ) чи шокером? Я наприклад свою взагалі не уявляю, тому завжди її зустрічаю з роботи і після того як сутеніє з дому вона сама не виходить. А газовий балончик... ну шо тут скажеш... Один раз наблюдав як в драці один хотів застосувати пшикалку, і в цій суматосі запшикав сам себе і втратив свідомість... це так розсмішило іншу сторону, шо вони його навіть бити перестали :) так шо бережіть себе...

Опубліковано

Делаем виводи

1)Ходить только с мужем тобишь кавалером (лучьше ездить ) Замучишся

2)Всегда ее встречать (гммм нереально)

3)Везде ее провожать (она первая тебя пошлет фразами типа ти меня контролируешь ти мне не доверяешь)

4)Собой ничего из оружия не дашь ихмо в критической ситуации все равно не использует

P.S Придушить жену самому

Либо попросить друзей вечером напугать ее досмерти чтоби мужа слушалась Иначе недойдет)

Опубліковано

Вывести на крышу, привязать ноги длинным шнурком к трубе, шею привязать к трубе более короткой крепкой проволкой. Обе руки приклеить суперклеем к ушам кистями вверх. Поджечь и столкнуть, вот смеху то будет, горящая тётка поливает прохожих кровью из своей головы.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...