Перейти до змісту

Вибір автосигналізації

special

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте хорошу сигналізацію, стоїть центральний замок, є іммобілайзер. Бюджет 1000-1500 з установкою. Треба ще і парктронік, але там нічого особливого вроді немає.

Опубліковано

Порадьте хорошу сигналізацію, стоїть центральний замок, є іммобілайзер. Бюджет 1000-1500 з установкою.

Марка авто?

Треба ще і парктронік, але там нічого особливого вроді немає.

Теж залежить від типу авто, матеріалу бамперу і вимог які перед парктроніком ставляться!

Опубліковано

Fiat Doblo, з боковою дверкою, бампер чорний, з вирізами. А вимоги до парктроніка, щоб нікого не поцілувати ззаді))

На формулі порадили ось це http://avtozvuk.ua/info/21573, разом з установкою і додатковим датчиком на дверку 1070 грн

Опубліковано

Fiat Doblo, з боковою дверкою, бампер чорний, з вирізами. А вимоги до парктроніка, щоб нікого не поцілувати ззаді))

Колір бампера це дуже суттєво :_07: , там ставиться легко, бо пластик. Варто вирішити питання з к-тю датчиків!

На рахунок сигі; односторонка, двосторонка ( пейджерна ), якщо остання то lsd lcd чи led? Чи будуть використовуватись інші ф-ції: автозапуск, дотяжка вікон, вічлива підсвітка, додаткове блокування і т.д. і т.п.?

На формулі порадили ось це http://avtozvuk.ua/info/21573, разом з установкою і додатковим датчиком на дверку 1070 грн

Що за додатковий датчик, датчик об'єму? Певно радили в хірургії, або в іі продавців :0152:

Опубліковано

Ну за колір то продавець в мене питав, і я Вам сказав) думаю 4 датчика буде достатньо.

Додатковий датчик це ніби на бокову дверку, 80грн.

Якби я це все знав по сигналці то вже пішов би на базар і купив))). Напевно треба пейджерна, на два пульта, другий звичайний, lsd чи led не знаю що краще. Автозапуск не потрібний.

Опубліковано

Поцікався StarLine A61? собі таку поставив

Може і тобі підійде, бюджет приблизно 1100

Авто таке ж саме? Де ставили?

Опубліковано

Авто Passat B4. Недумаю що функціональність залежить від марки авто, процедура встановлення у всіх наскільки мені відомо схожа. Встановлював хтось із бордівців, з виїздом до клієнта. Якщо зацікавить пошукаю номер

Опубліковано

Поцікався StarLine A61? собі таку поставив

Може і тобі підійде, бюджет приблизно 1100

Краще за ті гроші Sheriff взяти.

Авто Passat B4. Недумаю що функціональність залежить від марки авто, процедура встановлення у всіх наскільки мені відомо схожа. Встановлював хтось із бордівців, з виїздом до клієнта. Якщо зацікавить пошукаю номер

Залежить! Схожа так, але є встановлювачі сіг, а є вкідувачі(+-повороти.ревун і хватить :_07: )

якщо остання то lsd чи led?

точно LSD? ;)

Виправив :_07:

Опубліковано

І чим він краще?, встановив норм,( блокування запалюваняя, 2 постановка, і тд) всі функції що прописані норм фунциклірують.

Та хоча б якістю проводів, функціоналом... Хороший установщік ніколи би не робив блокування на запалювання! Це так, на замітку.

P.S. Брелок доречі здертий з Sheriff :_04:

Опубліковано

а ще надійністю

доречі про додатковий датчик за 80 грн, то це скоріше за все контактна група, оскільки в Добло розсувна дверка з замком в дверці

Опубліковано

а ще надійністю

доречі про додатковий датчик за 80 грн, то це скоріше за все контактна група, оскільки в Добло розсувна дверка з замком в дверці

Ну але наскільки я зрозумів то там повний заводський ЦЗ, знач просто впарюють, ех базар-базар...

Опубліковано

Спорити небуду! Був Шеріф двохсторонній, кілька років тому ставив, деколи сама піщати починала( може "пальона" якась попалась, хз).

На рахунок запалювання, образно сказав, в тонкощі невникав. Клю крутиш, машинка не буркає :_07: , на дізелі небачу сенса блокувати стартер як мені робили раніше( пихнув і поїхав)

Я старлайн ненавязую, порадив поцікавитись. По відгуках особисто я зупинився на ній. А так хозяін-барін

Опубліковано

Спорити небуду! Був Шеріф двохсторонній, кілька років тому ставив, деколи сама піщати починала( може "пальона" якась попалась, хз).

А яка зона спрацьовувала ( чи код який ), з великою ймовірнюстю що датчик удару, альбо неправильно під'єднаний концевик.

P.S. Скорше "пальоний" установщік, хоча і клієнти любителі понакляцувати-попідкручувати!

На рахунок запалювання, образно сказав, в тонкощі невникав. Клю крутиш, машинка не буркає :_07: , на дізелі небачу сенса блокувати стартер як мені робили раніше( пихнув і поїхав)

На новому дизелі мо і стартер, з товкача замахаєся заводити :_07:

Я старлайн ненавязую, порадив поцікавитись. По відгуках особисто я зупинився на ній. А так хозяін-барін

Я теж не нав'язую, поставив їх з десяток (різних модифікацій ) - мені не сподобались!

Зііі Хоча при купівлі, на них великий зазор.

Опубліковано

на дизель (простий) ставлять клапан\відсікач пального, тільки так ефективно "не завести" двигун, а при блокуванні стартера достатню дротиком "+" подати на певний контакт стартера і двигун заведеться

А в фіаті стоїть Мультиджет з електронним управлінням, правильне блокування запалювання саме те

Опубліковано

в мене на старому авто був "Sheriff", двосторонній (700 метрів десь тягнув брелок), - проблем з ним ніколи не було (3 роки експлуатації), проста в користуванні, зрозумілі всі функції та комбінації клавіш

зараз на іншому авто стоїть "cyklon" також двостороння за рік експлуатація на брелку всі кнопки (написи) затерлись, якби не екран то б і не знав чи закрите авто (хоча в загальному нарікань на неї немає).

на наступне авто ставитиму "Sheriff",

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...