Перейти до змісту

Провалився дах спорткомплексу ЛДТУ?

Sirgo

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні проїзжав по вул. Львівській, звернув увагу на спорткомплекс ЛДТУ. Там досить великий отвір в дасі, про якісь ремонти чи інші події з цим приміщенням нічого не чутно. Мабуть всетаки сніг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сніг, однозначно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні проїзжав по вул. Львівській, звернув увагу на спорткомплекс ЛДТУ. Там досить великий отвір в дасі, про якісь ремонти чи інші події з цим приміщенням нічого не чутно. Мабуть всетаки сніг.

http://www.volynpost.com/news/9785-snig-prolamav-dah-u-sportkompleksi-luckogo-politehu-foto

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гниле примикання до вікна і під тиском снігу проламалася обриштовка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дожилися... Рідний політех прогниває... Незнаю як так можна, 90 відсотків студентів на платному учиться, навчання коштує не дешево а грошей на опалення чи ремонт немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже актуальне для України явище...

На київському ринку через сніг обвалився навіс: є постраждалі

http://tsn.ua/kyiv/n...strazhdali.html

Дожилися... Рідний політех прогниває... Незнаю як так можна, 90 відсотків студентів на платному учиться, навчання коштує не дешево а грошей на опалення чи ремонт немає.

Звідки така інформація ?

Рік назад на напрям "Будівництво" не поступив ні один платник ? Можливо на економічний - так, але ВНЗ в загальному - технічний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Дожились, Технічний вуз з будівельною кафедрою. Та він вище "ПТУ" не тягне.

Чого вартий проект та реалізація головного входу цього закладу, яке в рік побудови від снігу обвалилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачили кандидата в депутати на призвіще Божидарнік? Ото-ж бо й воно <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жалко викладачів дуркафедри ЛДТУ.

Це ж тепіра прийдеться бабло на ремонт косити,а не в кешеню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки така інформація ?

Рік назад на напрям "Будівництво" не поступив ні один платник ? Можливо на економічний - так, але ВНЗ в загальному - технічний...

Я там вчився, і знаю як там. Може зараз ситуація помінялася, але з таким "піаром" туди взагалі ніхто поступати не захоче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж там вчився, але тоді принаймі такого не було, будували на віка. А тепер це і не дивно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на Потебні завалився дах від снігу на перший поверх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоже чув))) чому не на Львівській? чому не моя кафедра? :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки така інформація ?

Я там вчився, і знаю як там. Може зараз ситуація помінялася, але з таким "піаром" туди взагалі ніхто поступати не захоче.

...вчився мій син... (на державному, вступав, як кажуть "за розум"...)

Правильна назва - БУРСІТЄТ.... Або ЛДТУ-ПТУ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...