Перейти до змісту

Провалився дах спорткомплексу ЛДТУ?

Sirgo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні проїзжав по вул. Львівській, звернув увагу на спорткомплекс ЛДТУ. Там досить великий отвір в дасі, про якісь ремонти чи інші події з цим приміщенням нічого не чутно. Мабуть всетаки сніг.

Опубліковано

Сьогодні проїзжав по вул. Львівській, звернув увагу на спорткомплекс ЛДТУ. Там досить великий отвір в дасі, про якісь ремонти чи інші події з цим приміщенням нічого не чутно. Мабуть всетаки сніг.

http://www.volynpost.com/news/9785-snig-prolamav-dah-u-sportkompleksi-luckogo-politehu-foto

Опубліковано

Дожилися... Рідний політех прогниває... Незнаю як так можна, 90 відсотків студентів на платному учиться, навчання коштує не дешево а грошей на опалення чи ремонт немає.

Опубліковано

Дуже актуальне для України явище...

На київському ринку через сніг обвалився навіс: є постраждалі

http://tsn.ua/kyiv/n...strazhdali.html

Дожилися... Рідний політех прогниває... Незнаю як так можна, 90 відсотків студентів на платному учиться, навчання коштує не дешево а грошей на опалення чи ремонт немає.

Звідки така інформація ?

Рік назад на напрям "Будівництво" не поступив ні один платник ? Можливо на економічний - так, але ВНЗ в загальному - технічний...

• Адміністратори
Опубліковано

Дожились, Технічний вуз з будівельною кафедрою. Та він вище "ПТУ" не тягне.

Чого вартий проект та реалізація головного входу цього закладу, яке в рік побудови від снігу обвалилось.

Опубліковано

Бачили кандидата в депутати на призвіще Божидарнік? Ото-ж бо й воно <_<

Опубліковано

Жалко викладачів дуркафедри ЛДТУ.

Це ж тепіра прийдеться бабло на ремонт косити,а не в кешеню.

Опубліковано

Звідки така інформація ?

Рік назад на напрям "Будівництво" не поступив ні один платник ? Можливо на економічний - так, але ВНЗ в загальному - технічний...

Я там вчився, і знаю як там. Може зараз ситуація помінялася, але з таким "піаром" туди взагалі ніхто поступати не захоче.

Опубліковано

Я теж там вчився, але тоді принаймі такого не було, будували на віка. А тепер це і не дивно.

Опубліковано

Звідки така інформація ?

Я там вчився, і знаю як там. Може зараз ситуація помінялася, але з таким "піаром" туди взагалі ніхто поступати не захоче.

...вчився мій син... (на державному, вступав, як кажуть "за розум"...)

Правильна назва - БУРСІТЄТ.... Або ЛДТУ-ПТУ....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...