klikl Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 20:38 #1 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 20:38 Давайте сюди викладати фото для "обговорення". Почну з себе №1 "Блюзмен" (Гембік) №2 Плівка - Canon eos 1000f+50 f1/8 №3 Загорівський монастир №4 Перед грозою №5 "Осінь на р. Стир" (Центральний парк)
phoenixvika Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 11:43 #2 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 11:43 Перше фото: таке композиційне рішення, для себе я виправдати не можу, Забагато "порожнього" у лівій частині, а права перевантажена, рука та гітара обрізані...
vampirich Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 11:48 #3 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 11:48 Перше фото: таке композиційне рішення, для себе я виправдати не можу, Забагато "порожнього" у лівій частині, а права перевантажена, рука та гітара обрізані... а ви швидко учитесь
Deemon Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 11:53 #4 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 11:53 5 фотка, імхо забагато жовтого та зеленого (ядовивиті, флуорисцентні кольори) В такому варіанті - більш довподоби.
phoenixvika Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 11:55 #5 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 11:55 Перше фото: таке композиційне рішення, для себе я виправдати не можу, Забагато "порожнього" у лівій частині, а права перевантажена, рука та гітара обрізані... а ви швидко учитесь Це називається : І що ти дивишся на скалку в оці брата твого, а колоди у власному оці не відчуваєш? ...треба дивитись глибше на фото
Zheny@ Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 13:32 #6 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 13:32 1) надто багато сепії. Не такий він і жовтий в житті... А задумка шикарна.2) Явновиражений акцент на кольорі шарфика. Його можна було б залишити в кольорі - все решта ч/б.3 і 5 фотки - небо підвело Deemon виправив +1.4) надто різкі чорні хмари. І туристи там зайві зі своїми палатками.ОДним словом - трошки перефотошоп.
vetra Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 14:06 #7 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 14:06 а що тут обговорювати? Гємбік кльовий - тільки було б в ЧБ його загнати - не дуже цей червоний подобається. але все справа "вкуса". №2 - звичайний портрет )) рєзкость на очі, кадрірованіє класичне. поза трохі не подобається і від стєни б трохи відсунув її - щоб 1.8 чуть розмило ворота. плівка? шумів не видно зовсім і кольори явно накручені )) нафіг так було мучитись - знімай на цифру тоді )) хоча може дін.діапазон більше у плівки. монастир - не впєчатляє. якось дуже близько ти до нього підійшов. якщо б в лоб його, а не з угла - могло б цікавіше вийти.. і видно як маскою небо відтворював )) аккуратніше треба, аккуратніше про фото з палатками - не видно ужаса на ліцах а без цього майже втратився сенс. Останнє фото композиція сама подобається. і знову ж драматизму б туди добавити якогось. і було б добре чуть менше води і більше неба. десь на 1 см. але все це власна думка. головне щоб тобі подобалось і нікого не слухай - і завжди знайдеться саме твій поціновувач. а дрочєрство по-типу - "гітара обрєзана"... та можеш і голову відрізати якщо бачиш в тому сенс.
Zheny@ Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 14:15 #8 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 14:15 "гітара обрєзана". це звідси - а ля помста гарний момент, хороша історія, але таке композиційне рішення, для себе я виправдати не можу, Забагато "порожнього" в правій частині, а ліва перевантажена, руль трохи обрізаний...
vetra Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 14:25 #9 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 14:25 почитав тему ) правільно - не треба там вумніччать! ))
Arven Rivendell Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 15:40 #10 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 15:40 "гітара обрєзана". це звідси - а ля помста гарний момент, хороша історія, але таке композиційне рішення, для себе я виправдати не можу, Забагато "порожнього" в правій частині, а ліва перевантажена, руль трохи обрізаний... Оффтоп А по моему это уже просто некрасиво...мелочно как то, бегать по темам, чтобы отомстить и позлорадствовать. Если в той теме хотелось поддержать, то эта тема расставила все точки над і. Достоинство следует сохранить до конца.(Мария Антуанетта).
Zheny@ Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 16:04 #11 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 16:04 Arven Rivendell, TS явно написав, що хоче критики на свої роботи. Правда, його пост потерли.
Arven Rivendell Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 16:15 #12 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 16:15 Arven Rivendell, TS явно написав, що хоче критики на свої роботи. Правда, його пост потерли.Он вряд ли хотел критики своими же словами))) Надеюсь, сами разберутся, между собой, и будут критиковать-хвалить друг друга справедливо. В работах и ТС, и девочки-фотографа можно найти много красивого, пущай не ссорятся больше)))
klikl Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 17:32 Автор #13 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 17:32 ооооо чудово, трохи написали, коментарі прочитані і прийняти до уваги (розписувати відповіді не буду, бо буде довго). Всім дякую за критику, з чимось погоджуюся з чимось ні, але всі ці зауваження корисні.
Zheny@ Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 19:19 #14 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 19:19 Всім дякую за критику, з чимось погоджуюся з чимось ні,на те вона й критика - відповідай! Бо думка глядача може не співпасти з думкою автора робіт!виклади Гембіка в оригіналі.
klikl Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 20:19 Автор #15 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 20:19 більшість зауважень стосується кольору, а це справа смаку і налаштувань монітора (я не дуже впевнений в адекватності свого) 1) надто багато сепії. Не такий він і жовтий в житті... А задумка шикарна. 2) Явновиражений акцент на кольорі шарфика. Його можна було б залишити в кольорі - все решта ч/б. 3 і 5 фотки - небо підвело Deemon виправив +1. 4) надто різкі чорні хмари. І туристи там зайві зі своїми палатками. ОДним словом - трошки перефотошоп. 1) я давно робив це фото, тоді так подобалося, можна було б і не таким насиченим зробити 2) я просто не люблю таких поєднань ч/б і колір. 5 фотка, імхо забагато жовтого та зеленого (ядовивиті, флуорисцентні кольори) 3) погоджуюся з кольорами трави і дерева, але небо мені більше подобається в моєму варіанті, більш сіре. В Deemon воно синювате 4) це взагалі майже оригінальне фото, трохи контрасту підкрутив, тоді класно зійшлося світло сонця з хмарами. А туристи зайві - тікати треба було від такої хмари а що тут обговорювати? Гємбік кльовий - тільки було б в ЧБ його загнати - не дуже цей червоний подобається. але все справа "вкуса". №2 - звичайний портрет )) рєзкость на очі, кадрірованіє класичне. поза трохі не подобається і від стєни б трохи відсунув її - щоб 1.8 чуть розмило ворота. плівка? шумів не видно зовсім і кольори явно накручені )) нафіг так було мучитись - знімай на цифру тоді )) хоча може дін.діапазон більше у плівки. монастир - не впєчатляє. якось дуже близько ти до нього підійшов. якщо б в лоб його, а не з угла - могло б цікавіше вийти.. і видно як маскою небо відтворював )) аккуратніше треба, аккуратніше про фото з палатками - не видно ужаса на ліцах а без цього майже втратився сенс. Останнє фото композиція сама подобається. і знову ж драматизму б туди добавити якогось. і було б добре чуть менше води і більше неба. десь на 1 см. але все це власна думка. головне щоб тобі подобалось і нікого не слухай - і завжди знайдеться саме твій поціновувач. а дрочєрство по-типу - "гітара обрєзана"... та можеш і голову відрізати якщо бачиш в тому сенс. Монастир з кута для того що б показати одну зроблену сторону, а іншу ні, ну і добре дерево гілки влазять, з масками вже трохи краще освоївся. плівка сотка хіба дає зерно? та я і не мучився довго, відзняв дві плівки і продав, виявилося дорого на плівку знімати ось тобі оригінал P.S. а чого я мінусів не можу ставити? тільки плюси... один вже випадково поставив
Kusya Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 20:52 #16 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 20:52 P.S. а чого я мінусів не можу ставити? тільки плюси... один вже випадково поставив бо то треба до павер юзера дорости. а це ой як довго, довше чим дехто вчиться фотографувати. це не у ваш бік, я про ваабще
vetra Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 21:17 #17 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 21:17 одумался и стер сообщение) сорри)
klikl Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 21:21 Автор #18 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 21:21 можу кинути рав, якщо є час і натхнення
vetra Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 21:23 #19 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 21:23 лажа якась вийшла) такі речі за 5 хв не робляться.
madkot Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:03 #20 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:03 а мені ось так захотілось. ТС, у тебе на цьому фото забагато бронзи
IncvizitoR Опубліковано 19 Грудня, 2012 в 08:15 #21 Опубліковано 19 Грудня, 2012 в 08:15 5 фотка, імхо забагато жовтого та зеленого (ядовивиті, флуорисцентні кольори) В такому варіанті - більш довподоби. еееее, пазвольтє пазвольтє, ну і шо врезультат вийшов? вийшла банальна "мильнична фотка", так би мовити банальна фотка як ілюстрація до якогось тексту, яка сама по собі не викликає жодних емоцій. А от авторський оригінал тими ядовитими (я би добавив "угрюмими") кольорами навіває тоску, униніє і шось подібне. Але саме головне викликає емоції, я вважаю саме цим цікава фотографія, що в одному знімку заклічена якась історія, впіймана якась емоція. То бронзи їм забагато, то гітара обрізана, балувані якісь всі поставали. Від себе автору дам лише одну пораду:
klikl Опубліковано 19 Грудня, 2012 в 10:07 Автор #22 Опубліковано 19 Грудня, 2012 в 10:07 IncvizitoR, повеселила порада а мені ось так захотілось. ТС, у тебе на цьому фото забагато бронзи в цьому ч/б варіанті забагато шумів і вони вбивають деталізацію: морщини на обличі, волосся ...
Arven Rivendell Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 10:29 #23 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 10:29 Выкладываю фото, одни из которых делала моя родственница, другие подруга.Потом поделюсь с ними вашими обсуждениями, если они будут)
vetra Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 21:22 #24 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 21:22 порадьте логотіпи меншими... фото не можу роздивитись
madkot Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 07:24 #25 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 07:24 логотипи псують картину, виставлені скоріше за все автоматично і в загальному лише спотворюють картину, не відчувається фото взагалі. таке враження, що вона боїться, не дай боже її фото вкрадуть інопланетяни. )))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.