Перейти до змісту

Нове реаліті-шоу "Верховна Рада 7-го скликання"

kudrom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

КПУ, які обіцяли повернути країну народу (а сьогодні повернули "кровосіся") і не голосувати за будь-яку кандидатуру на посаду прем'єр-міністра від ПР, знову облажались.

Відео від 04 грудня 2012 р.:

Опубліковано

Під час першого засідання Верховної Ради Таїсія Повалій зламала ніготь

Я дуже зла! Бо вже встигла ніготь зламати, – обурюється Повалій, – Ці системи голосування зовсім не пристосовані для жіночих рук. Депутати за щось там голосували, і я собі з ними – я ж теж депутат! – картку вставила, кнопку якусь натиснула – так і зламала.
Опубліковано
“Я дуже зла! Бо вже встигла ніготь зламати, – обурюється Повалій, – Ці системи голосування зовсім не пристосовані для жіночих рук. Депутати за щось там голосували, і я собі з ними – я ж теж депутат! – картку вставила, кнопку якусь натиснула – так і зламала.”

ЗА ЧТО НАМ ТАКОЕ,ГОСПОДИ

Дайте кто-нибудь телефон Аль-Каиды

Опубліковано

Эх... не зря я свой бюллетень испортил... хоть сотку гривнов и заработал, но теперь не стыдно смотреть на этот цирк, ведь ОНИ не сами пришли в тот зал... их туда привели за ручку ,..

...який народ, така і влада....

Опубліковано

Цитата “Я дуже зла! Бо вже встигла ніготь зламати, – обурюється Повалій, – Ці системи голосування зовсім не пристосовані для жіночих рук. Депутати за щось там голосували, і я собі з ними – я ж теж депутат! – картку вставила, кнопку якусь натиснула – так і зламала.”

Мда-а, до отого всього ще й попало оте. Знову жить буде кращє, жить буде вєсєлєй. Це точно... :0148:

Опубліковано

Під час першого засідання Верховної Ради Таїсія Повалій зламала ніготь

Я дуже зла! Бо вже встигла ніготь зламати, – обурюється Повалій, – Ці системи голосування зовсім не пристосовані для жіночих рук. Депутати за щось там голосували, і я собі з ними – я ж теж депутат! – картку вставила, кнопку якусь натиснула – так і зламала.

Маю надію що Тая згодом не перестане ходити на засідання і регулярно даватиме журналістам привід для стьобу над своєю скромною персоною.

Опубліковано

Эх... не зря я свой бюллетень испортил... хоть сотку гривнов и заработал, но теперь не стыдно смотреть на этот цирк, ведь ОНИ не сами пришли в тот зал... их туда привели за ручку ,..

Дехто голосував за совість, а не за сотку.

Опубліковано

post-3-13554078969833.jpg

Опубліковано

Потрачу последний свой пост до 15.03, сам не знаю до когда....что бы ответить:

именно я испортил свой бюллетень за совесть, а сотка, то так.... в подарок...

И теперь я могу спокойно смотреть это реалити шоу, зная, что никого из участников я не избирал... и при любых спорах о том, что кто то там из депутатов продался, или стал тушкой, или перебежчиком я могу просто сказать: Я ЭТИХ не выбирал!!!!!

До встречи..

Опубліковано

регулярно даватиме журналістам привід для стьобу над своєю скромною персоною.

дик може то так і задумано було, але вона про то не здогадується досі? ;)
Опубліковано

Тобто буде правильно сказати: "Яка влада такий і народ"? А звідси робимо висновок, що які депутати такий і Гетто? А відповідно такі і його батьки, брати і сестри якщо такі є... Це я веду то того, що ніколи не варто розписуватися за всіх, потрібно говорити перш за все про себе.

Опубліковано

И теперь я могу спокойно смотреть это реалити шоу, зная, что никого из участников я не избирал... и при любых спорах о том, что кто то там из депутатов продался, или стал тушкой, или перебежчиком я могу просто сказать: Я ЭТИХ не выбирал!!!!!

До встречи..

Бабусі теж Черновецького не за гречку вибирали, ага...

Дивитися ти можеш спокійно, але відмежовуватися від народу через свій героїчний вчинок на виборах не варто - ти точно елемент того народу, який так зневажаєш, і на мою думку далеко не найкращий.

Опубліковано

До встречи..

Типова позиція українця, моя хата скраю, нічого незнаю. Читаю таке й бачу, заслуговуємо на те, що маємо. (На троллінг я неповівся, недумайте). Ще ось надумалося: зміг піти на вибори й зробити вибір? Зможеш відстояти його на майдані і можливо взяти автомат для захисту своєї свободи, а просидівши вдома так і будеш сидіти: зменшили ЗП, ну зменшили, збільшили податки, ну збільшили, продали на органи, пох, головне не мене.
Опубліковано

Ви знаєте я дуже радий що там є "Свобода" вони хоть не бояться здачу дати. І це буде весело :)

Вчора Європарламент закликав парламент України не співпрацювати і навіть не контактувати з ВО "Свобода" звинувачуючи їх в фашизмі, расизмі антисемітизмі і тд і тп. І також додали, що теперішня влада зробила багато для євроінтеграції України... Раніше я був за євроінтеграцію.... Після вчорашнього заклику європарламенту не спав всю ніч і знаєте... не потрібна мені така євроспільнота, до дупи, вибачте. За те, щоб вони там газ мали Юля в тюрмі сидить, а вони з нашими бандюковичами в братерство грають. В Франції постійні проблеми з арабами, не дають їм там жити по їхніх релігійних законах, країни прибалтики самих справжніх фашистів, своїх місцевих, реальних, зі свастиками... то не жарти, перегляньте архіви новин... які в роки війни воювали проти людства можна так сказати, возвеличують як героїв і зневажають червону армію і союзників, Туреччина взагалі середньовічні закони має і агресивні імперські амбіції, здійснює геноцид нац меншин (наприклад курдів) -- ОЦЕ є Європа, Еуроспільнота? ЕУРОБЛЮВОТА!!!

Коли поляки тут, у нас під Луцьком, по Волині вирізали, випалювали, виварювали в котлах цілі села, то на захист українців стала армія УПА (правда помста полякам була аналогічна, це неправильно, я розумію, але зрозумійте їх теж, їхні сім"ї до єдиного знищили поляки), в той час німці стояли в стороні і спокійно спостерігали (теж нині в євросоюзі фашиські отприски і тихенько покурюють в сторонці). Расизм, антисемітизм, фашизм -- це любов до своєї країни, до її мови, народу, історії, бажання Україну зробити українською? Націоналізм у всіх країнах європи -- це гордість і любов до своєї країни, а для України націоналізм - це злочин? в такому разі Польща -- то є ОГООООООООО яка фашиська, антисемітська, і расиська країна (в євросоюзі доречі)...

я трохи гостро написав, хай мене вже вибачають, але то мене дуже зачепило... ВО "Свобода" такого не заслуговує...

Фаріон молодець!

Повалій..... ффффффффффффф..... навіть слів немаю.... Зламала ніготь і тепер ми маємо премєра (хотілось написати слово "нового"... але ж він не новий, що по статусу, що по роках...). Афігєть як вирішуються справи у нас в країні... -- Зламала ніготь -- опа! премєра обрали... Нігті фарбувала, немогла на кнопку натиснути -- пенсії в 2 рази зменшили, стразікі клєїла на кнопочкі, пульт украшала, ничайно кнопочку нажала... бліііііііін... перуанська мова стала третьою національною....

Бійка... блін, я очікував, що Кличко з Тягнибоком розшвиряють їх як цуциків, заодно під шумок нашому луцькому улюбленцю фінгал поставлять... тоді б в ліфтах появились листівки з підписом в рекламних щитах -- "лучани дякують Тгнибоку і Кличку", а постер Палиці точно той самий тільки, він на ньому з фінгалом

Опубліковано

На троллінг я неповівся, недумайте

В мене таке враження складається, що тут вже не Гетто тролить, а його самого тролять :)

Опубліковано

Просто активна життєва позиція, раджу всім і кожному не пливти за течією, а щось трошки вирішувати в своєму житті і міняти. :_04:

Опубліковано
Вчора Європарламент закликав парламент України не співпрацювати і навіть не контактувати з ВО "Свобода" звинувачуючи їх в фашизмі, расизмі антисемітизмі і тд і тп. І також додали, що теперішня влада зробила багато для євроінтеграції України... Раніше я був за євроінтеграцію.... Після вчорашнього заклику європарламенту не спав всю ніч і знаєте... не потрібна мені така євроспільнота, до дупи, вибачте

Я розумію ваш біль , але заспокойтесь

євродепутати таких ж люди

Це означає тільки те що інформація яким їм поступає, є однобокою

і це привід задуматись свободі ... На привід поширення інформації про себе

Просто вони далекі від наших реалій... Всі події треба сприймати в контексті...

можливо такі їх дії і розраховані на результат "а ну їх"..

А це те саме що противсіх.. Бо не можно бовтатись як гівно ні ЄС ні ТС (таєжний союз)

Або одне або друге, третєго не дано

Опубліковано

Повністю згідний з Sniperом. Ось свіжий приклад з Данії:

Будни мультикультурализма: в Дании христианам запретили Рождество

В Дании в городе Коккедале вспыхнул межрелигиозный конфликт: совет жильцов в районе Эгедальсвенг отказался выделить средства на покупку елок к празднованию Рождества. интересно, что до этого совет жильцов, где большинство представляют мусульмане выделил средства на празднование Ураза-байрама. Интересно то, что на мусульманский праздник было выделено 60 тысяч крон или более 10 тысяч долларов, а христиане просили выделить средства на покупку нескольких елок за 5–7 тысяч датских крон (от 852 до 1193 долларов США).

«Я по-прежнему считаю, что мы должны настоять на своем решении, поскольку это вопрос не денег, а принципа. Мне кажется смешным, что, будучи мусульманином, я должен организовывать проведение христианского праздника. Я никогда не праздновал Рождество и не хочу отмечать его сейчас», — заявил член жилищного правления Эгедальсвенга Исмаил Местази, цитирует Ridus.

Местные христиане назвали поступок властей «нетолерантным» и начали самостоятельно собирать средства на покупку елок.

В то же время представитель датской оппозиции Том Бенке выразил беспокойство, что Дания такими темпами может превратиться в полностью мусульманскую страну. «Не стоит пытаться превратить Данию в мусульманскую страну просто из-за того, что вы исповедуете эту религию», - заявил он подчеркнув, что люди должны иметь право отмечать свои праздники. Также Бенке отметил, что мусульмане также должны уважать торжества страны, в которую они приехали.

І ці люди забороняють нам "ковирятися в носі"?

А нападки Польщі на УПА та Бандеру? А то нічого, що у Варшаві стоїть пам'ятник Пілсудському, який досить неоднозначно ставився до етнічних українців і проводив політику ополячування українців? Ми ж їм не кажемо як жити та ставитись до своїх національних героїв.

А Ле Пен у Франції? Багато прикладів.

Подвійні стандарти фореве.

Опубліковано

Вчора Європарламент закликав парламент України не співпрацювати і навіть не контактувати з ВО "Свобода" звинувачуючи їх в фашизмі, расизмі антисемітизмі і тд і тп.

На це можна уваги не звертати. Це запропонувала та партія, яка колись з нашою владою співпрацювала.

Туреччина взагалі середньовічні закони має

Звідки така інформація? Туреччина не входить в Євросоюз

Опубліковано

Без коментарів:

Одразу після бійки "свободівці" веселилися разом з "регіоналами"

За півгодини після першої бійки у парламенті в п’ятницю "свободівці" весело щось обговорювали з "регіоналами".

Відповідне фото виклав у Facebook журналіст Влад Содель.

a6053e7-1.jpg

"Початок першої ранкової бійки був в 10:22 і закінчилась вона в 10:27. Пройшло 25 хв., і Мохник з Кошулинським на пару з Шуфричем і Тедеєвим дуже приязно спілкувались щодо подій пів-годинної давнини. Шуфрич наприклад, всім приміряв чийсь відірваний ґудзик, це тривало десь протягом 5-6 хв., потім до них підійшли Шенцев і Царьовим...", - написав він.

"Ані Мохник, ані Кошулинський у першій бійці участі не брали, на відміну від цих трьох вищезгаданих бойовиків ПР... Я так розумію, що не всі 37 свободівців є багнетами демократії... На заступників голови фракції ця ідея не розповсюджується", - додав Содель.

68e11c2-2.jpg

Він також написав, що пізніше "свободівець" Олександр Аронець намагався захистити своїх колег від критики.

Аронець пояснив веселощі Мохника і Кошулинського разом з Шуфричем і Тедеєвим тим, що вони сміялися з Ляшка і його пропозицій стосовно жіночої квоти у президії парламенту.

Втім, журналіст виклав посилання на стенограму п’ятничного засідання, де зафіксовано, що Ляшко говорив про жінок з трибуни о 13:38:42, а сміялися "свободівці" з "регіоналами" о 10:52.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...