Перейти до змісту

Нове реаліті-шоу "Верховна Рада 7-го скликання"

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора відкрилось нове реаліті-шоу. Перший випуск був насичений: бійки, викидання депутатів, ламання дверей, коротше, вєсєлуха.

Сьогодні show must go on! Чому б не полемізувати на цю тему? ;)

Згідно з двома голосуваннями, які відбулися в четвер, провладні сили переманила на свій бік близько 240 депутатів.

Крім фракції Партії регіонів та фракції комуністів, "за" голосують позафракційні самовисуванці:

Ігор Єремеєв – пройшов по 23 округу на Волині. Має тісні ділові стосунки з Дмитром Фірташем

Сергій Мартиняк – пройшов по №20 округу Волинської області. Людина Івахіва та Єремеєва.(да?)

Ігор Палиця – ще один виходець з Волині – 22 округ. Є соратником бізнесмена Ігоря Коломойського.

Степан Івахів з Волині – 21 округ. Є партнером Ігоря Єремеєва

http://www.pravda.com.ua/news/2012/12/13/6979530/

Так держать! Продовжуємо слідкувати за волевиявленням наших обранців, рідна Волинь пишається своїми депутатами!

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Рома, 250 депутатів. Це кількість депутатів, яка проголосувала за "дєдушку Рибака".

Рыбака поддержали нардепы от Партии регионов, КПУ и 10 самовыдвиженцев.
Опубліковано

Вчора відкрилось нове реаліті-шоу. Перший випуск був насичений: бійки, викидання депутатів, ламання дверей, коротше, вєсєлуха.

Згідно з двома голосуваннями, які відбулися в четвер, провладні сили переманила на свій бік близько 240 депутатів.

Крім фракції Партії регіонів та фракції комуністів, "за" голосують позафракційні самовисуванці:

Ігор Єремеєв – пройшов по 23 округу на Волині. Має тісні ділові стосунки з Дмитром Фірташем

Сергій Мартиняк – пройшов по №20 округу Волинської області. Людина Івахіва та Єремеєва.(да?)

Ігор Палиця – ще один виходець з Волині – 22 округ. Є соратником бізнесмена Ігоря Коломойського.

http://www.pravda.co.../12/13/6979530/

Так держать! Продовжуємо слідкувати за волевиявленням наших обранців, рідна Волинь пишається своїми депутатами!

Коли нарешті люди зрозуміють за кого проголосували????????!!!!!!!!!!........думаю НІКОЛИ.

Опубліковано

http://www.pravda.co.../12/13/6979530/

Коли нарешті люди зрозуміють за кого проголосували????????!!!!!!!!!!........думаю НІКОЛИ.

"Український народ покірний як віл. і роги в нього лише для того. щоб ярмо не спадало....

можливо вже пора брати приклад з Греції/Франції/Іспанії?

Опубліковано

Ви знаєте я дуже радий що там є "Свобода" вони хоть не бояться здачу дати. І це буде весело :)

Вони не те що здачу,вони самі будуть починати :_13:

Опубліковано

Мені цей рядок різанув ще коли прочитав на Правді, ото опустили нашого земляка :_07:

Він достатньо автономний бізнесмен, просто разом тусуються, катаються на моцоциклах і по-іншому проводять досуг. Напевно є якась доля здорового соперництва, накшталт у кого годиник пакруччє, але щоб так, на всю страну зробили халопом Єремеєва да Івахіва то опаний стид.....

Але раз голосує з ригіонами то так йому і треба, смєрд.

Опубліковано

Депутати-мажоритарники від Волині поки що не продалися Партії Регіонів

Так вони й не продадуться Партії Регірнів. Просто будуть голосувати в унісон з нею. Це буде називатися "точкою зору" :)

Опубліковано

З сумом можна констатувати, що Волинь стала цитаделлю ригионалів на Західній Україні. Насолоджуйтесь покращенням життя вже сьогодні, тупа темна маса, котра голосувала за цих покидьків!

Опубліковано

"Я згодєн з вамі пакращувати украінську мову"

:_36:

Переглянув кілька відео сьогоднішніх бійок у ВР - шкода що не було крові :g05:

Опубліковано

Регіональному барцу-баксьору Тедєєву дісталось від мого товариша з Тернополя Михайла Головка.

80a3388-1.jpg

Між іншим, до округу Головка входить історична Волинь - частина Кременеччини.

Опубліковано

Регіональному барцу-баксьору Тедєєву дісталось від мого товариша з Тернополя Михайла Головка.

80a3388-1.jpg

Між іншим, до округу Головка входить історична Волинь - частина Кременеччини.

Ось воно ось воно. Яж казав

вони хоть не бояться здачу дати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...