odna Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:16 #76 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:16 Ачуметь! Вы это серьезно?
KateV Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:21 #77 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:21 Ну да. Я просто в відчаї, в мене мало бути весілля, і за три дні до весілля ми сильно посварились. Не знаю що робити. Треба знімати негатив з нашої пари.
drap Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:27 #78 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:27 Думаете экстрасенс поможет? Спасение утопающих дело рук самих утопающих(с)
odna Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:28 #79 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:28 Ну да. Я просто в відчаї, в мене мало бути весілля, і за три дні до весілля ми сильно посварились. Не знаю що робити. Треба знімати негатив з нашої пари.Аа, ну, тогда понятно. Только в отчаянии додумаешься до таких глупостей.Не ищите помощи со стороны. Решайте проблему сообща. Пока вы отвлекаетесь на поиски волшебника, проблема не решается, а, скорее всего, ее решение усложняется.
Zheny@ Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:30 #80 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:30 ми сильно посварились. Не знаю що робити. Треба знімати негатив з нашої пари.говорити пробували? мо' просто хтось злякався весілля? Типу "ще не готовий"?
KateV Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:31 #81 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:31 Шукаю сильного екстрасенса, для налагодження проблем у особистому житті. Може хто знає, бував сам у такої людини. Напишіть будь ласка мені її координати.А до психолога піти не хочете? Більше шансів, що кваліфікована людина надасть вам допомогу, ніж якась шарлатанка.А де той психолог у Луцьку? Це може десь в Киеві, а тут де його знайти. Хороша бабка теж психолог, тільки ж я шкукаю провірену, таку людину що комусь допомогла.
madkot Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:32 #82 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:32 Ну да. Я просто в відчаї, в мене мало бути весілля, і за три дні до весілля ми сильно посварились. Не знаю що робити. Треба знімати негатив з нашої пари.тут можуть бути різні варінати - може це й на краще - вас відвели від помилкового кроку у житті, а може хтось постарався із заздрощів.головне це заспокоїтись і думати позитивно
odna Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:33 #83 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:33 А еще я вам скажу, KateV, только вы мне сейчас не поверите. Ваше счастье, что ваши отношения рассыпались до свадьбы. И вам не пришлось жить в разногласии всю жизнь (а по моему, чем так, то лучше уже совсем одной). Возможно, что вы не пара и вам не стоит быть вместе.
Zheny@ Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:34 #84 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:34 А де той психолог у Луцьку?В психлікарню звернутися не пробували? їх там вистачає. І це не жарт.
madkot Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:35 #85 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:35 друзі, не треба лишніх текстів- відповідайте по темі - знаєте когось - радьте, не знаєте - тримайте свої думки при собі і дай вам Боже не бути у подібного роду ситуаціях, бо все не так просто у житті. не все ще доведено, не у все ще вірять люди, але від того світ не є іншим.на людину впливають не лише психологія, еклологія, фізика, біологія, але й набагато тонкіші структури. тому будьте толерантніші до пробле інших бо коли людині погано - вона хапається за будь яку соломинку.
odna Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:37 #86 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:37 Психологов в Луцке хватает. Для решения этой проблемы особых способностей не нужно. Можете идти к любому, вам полегчает, по крайней мере. Но вы, по моему, и не думали к ним идти. Сразу решили "химию" подключить. Не удивляюсь, что вы разбежались, в таком случае. Без обид.
KateV Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:44 #87 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:44 А де той психолог у Луцьку?В психлікарню звернутися не пробували? їх там вистачає. І це не жарт.Це може вам туди треба? бо там взагалі то психіатри, а не психологи.Психологов в Луцке хватает. Для решения этой проблемы особых способностей не нужно. Можете идти к любому, вам полегчает, по крайней мере.Но вы, по моему, и не думали к ним идти. Сразу решили "химию" подключить. Не удивляюсь, что вы разбежались, в таком случае. Без обид.Не побажаю вам пережити те що пережила я.
Ketmaster Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:47 #88 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:47 Бабушка думаю не поможет. А мошенники могут запросто отозватся. Может лучше- симейный психолог.
KateV Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:49 #89 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:49 А еще я вам скажу, KateV, только вы мне сейчас не поверите. Ваше счастье, что ваши отношения рассыпались до свадьбы. И вам не пришлось жить в разногласии всю жизнь (а по моему, чем так, то лучше уже совсем одной). Возможно, что вы не пара и вам не стоит быть вместе.Ви знаєте буває набагато гірше ніж було у нас, а розвалилось усе як мильна бульбашка. Просто так все не буває.Бабушка думаю не поможет. А мошенники могут запросто отозватся. Может лучше- симейный психолог.Да . И де є в Луцьку сімейний психолог?
madkot Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:54 #90 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:54 Немає ніяких тонкіших структур. Зазвичай, проблеми до простого банальні. На рішення і психіку людину можуть вплинути якісь життєві проблеми, родичі, близькі люди, в кінці-кінців сама людина може зробити собі проблеми. Людина, яка вчилась 5 років і має стабільну практику, може вам допомогти розібратись з собою і побачити проблему ширше. Зверніться у ту ж психлікарню чи до приватного психолога. Немає тут нічого соромного.. Бо є такий шанс. що після спілкування з "бабкою", ви в "дурку" і попадете. Знаю особисто два таких випадка. Людський мозок дуже складний механізм. щоб давати в ньому копатись різним пройдохам.P.S. Вам пишуть реальні шляхти покращення вашої ситуації, а ви тут грубите.причини можуть бути і банальніші і не тільки.з яких пір диплом став атрибутом знань??? сам знаю деяких психологів, і навіть аспірантів психфаку, котрі в своєму житті розібратись не можуть навіть у простих речах.колись теж говорили що Земля плоска - багато хто не вірив, а інших спалювали і що - і округлість планети признали і еликтрику освоїли і ще багато чого іншого включаючи польоти по повітрю та в космос.ніколи не кажіть ніколи. особливо коли є неоднозначність...
KateV Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:55 #91 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:55 Немає ніяких тонкіших структур. Зазвичай, проблеми до простого банальні. На рішення і психіку людину можуть вплинути якісь життєві проблеми, родичі, близькі люди, в кінці-кінців сама людина може зробити собі проблеми. Людина, яка вчилась 5 років і має стабільну практику, може вам допомогти розібратись з собою і побачити проблему ширше. Зверніться у ту ж психлікарню чи до приватного психолога. Немає тут нічого соромного.. Бо є такий шанс. що після спілкування з "бабкою", ви в "дурку" і попадете. Знаю особисто два таких випадка. Людський мозок дуже складний механізм. щоб давати в ньому копатись різним пройдохам.P.S. Вам пишуть реальні шляхти покращення вашої ситуації, а ви тут грубите.Вибачте зірвалося. В психлікарні зазвичай приймають психіатри, а вони копають поглибше ніж психологи. Ще можуть приписати якісь антидепресанти.
Zheny@ Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:59 #92 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:59 бо там взагалі то психіатри, а не психологи.Мені не потрібно в психлікарню.Не потрібно нариватися на грубість!Я, доречі, дав слушну пораду. Якщо вам не подобається слово "лікарня", де безкоштовно можна отримати консультацію психотерпевта та психоаналітика, ( не кажіть про те, про що й гадки не маєте!) то шукайте модних "бабок" які витрясуть із Вас не лише гроші, а заженуть у ще більший глухий кут.Одразу будуть кричати "порча" потрібно грошей багато, бо духи безкоштовно працювати не хочуть!P.S. У вас коли зуб болітиме, також до бабки побіжите, чи до стоматолога звернетеся?Психоаналитик — слово происходит от двух корней: «Психо» и «Аналитик»Психо — (греч. Ψυχή) — душаАналитик — (греч. ἀνάλυσις) — развязывание, освобождение. (ἀνά «вверху, вверх, обратно» + λύσις «развязывание, разрешение, освобождение; растворение»).Психиатри́я (нем. psychiatrie от др.-греч. ψυχή — душа и ἰaτρείa — лечение)
odna Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:59 #93 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 14:59 Да . И де є в Луцьку сімейний психолог?В психбольнице, вам же говорят. Там есть не только психи. Психотерапевты, детские психологи, семейные там с советских времен принимают. Вот, так вы искали помощи, что с элементарного не начали и не знаете.
odna Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 15:09 #94 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 15:09 Вобщем, лично мне, как психологу, картина ясная. Случай нетяжелый, типичный.Не делайте глупостей, девушка, и все у вас в жизни наладится. Все только от вас зависит. Какой выбор вы сделаете.пс: Кстати, Костя, закономерно, что у лучших психологов абсолютно разбитая личная жизнь и букет неврозов. Ничего не поделаешь, издержки профессии, если ты хороший специалист и отдаешь работе всего себя.
amadey777 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 15:20 #95 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 15:20 Українці ж мислять на рівні африканських племен. А ви з України?
KateV Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 15:35 #96 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 15:35 Ой мамцю це ж мене тут хвилину не було, а що вже діється, скоро почнеться війна
madkot Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 16:05 #97 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 16:05 Кожному своє...P.s. Выйдите из головы и войдите в сердце. Меньше думайте и больше чувствуйте. Не привязывайтесь к мыслям, погрузитесь в ощущения... Тем, кто действительно хочет проснуться, нужно научиться чувствовать, ощущать. Больше чувствуйте: прикасайтесь, смотрите, слушайте, пробуйте на вкус.© ОШО
Karabasbarabas Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 16:55 #98 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 16:55 Шукаю сильного екстрасенса, для налагодження проблем у особистому житті. Може хто знає, бував сам у такої людини. Напишіть будь ласка мені її координати. мене бентежить ось ця частина для налагодження проблем у особистому житті бррр а якшо серйозно, то складається враження, що маючи одну проблему, ви шукаєте іншу до купи. як кажуть, "гулять так гулять!" як на мене, спочатку спробуйте самі вирішити проблему. а "ні", то зверніться до психолога. в тому ж РАГСі кілька років тому, а саме в 2008-у, був чудовий психолог. чи працює зараз - не знаю. навіть не пам"ятаю, як її звати, лише пригадую, що розмовляє російською. із розмови з нею взяв для себе багато чого корисного. якщо вже і психолог не допоможе, то може краще залишити все як є і йти далі різними життєвими шляхами. не дарма кажуть, що "все, що не робиться - робиться на краще".
KateV Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 17:39 #99 Опубліковано 9 Вересня, 2013 в 17:39 Дякую усім за добрі поради. Я вже дізналася те що було мені потрібно.
Zheny@ Опубліковано 10 Вересня, 2013 в 06:55 #100 Опубліковано 10 Вересня, 2013 в 06:55 Я вже дізналася те що було мені потрібно.Ну що ж. Раз ви вірите у те, що бабка чи екстрасенс Вам допоможе, тобто у різні "магічні" сили. Тоді повинні й повірити в те, що це вам може "аукнутися" через кільканадцять років, тоді, коли Ви цього і не чекатимете. Або, як кажуть, Ваші діти будщу за це розплачуватися. Нічого безслідно не минається!Не дивилися мультик "Панда Кунг-фу"? Так от, там був такий персонаж Майстер Угвей. (Старезна мудра черепаха). Він казав: "Не буває випадковостей".
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.