Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

так тебе що ломанули, та все попродавали?

ні, просто я продав все, щоб купити ИС-8)

бери бескоштовно 1 лвл і фарми по 5-6 тисяч)

Опубліковано

Foross, не в цьому справа, я зараз тільки стату хочу поправити, бо в танки часто не граю. Куди мені там до вас, он Valera пізніше мене почав грати і то результати вищі) Я ж не тільки в танках сижу.

Опубліковано

Цікавий бій вийшов. Маліновка без арти. Майже вся команда на респі. Повезло що раків і в команді соперника було мама не горюй. Прийшлось тащити бій. Виграли на останніх секундах.

post-3074-0-19543000-1364590138_thumb.jp

http://wotreplays.ru...Kazus/id/261802

Опубліковано

цікаво - а навіщо тоді привязка до телефону??? як вона працює?

ось і мені цікаво як так, привязка (незнаю як в вот, но в ла2 було так) якщо міняєш, чи відновлюєш пароль, чи через ящик ламає, то тобі на телефон приходить код який ти повинен ввести в пеній строці.

мені нічого не приходило, а пароль змінили..цікаво цікаво.. оказуєтся гавняна защіта в них

Опубліковано

пиши до них в технічний відділ - хай пояснять шо і как, та віддадуть усі танки.

я написав, да нічого вроді не зробили, всі танки на місці, але я хочу в них вхнати як так сталось, що без мого відома поміняли пароль

Опубліковано

6 разів схибив і дали медаль

Весь прикол в тому що цей танк недооцінюють супротивники і дають дамажити по собі. На якому б місці він не був в сетапі, по результатах завжди в топ-5. Постійно помічаю що дамажу а на мене навіть не звертають уваги, як на шавку. А тим часом шавка по 120 хп забирає половину здоров"я з 8 левела.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...