Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
32 хвилин тому, Arden сказано:

а ну товариші скажіть чи є смисл повернутися в танки?)))

бо щось і хочеться і колеться))

А ти сам спробуй, і вирішиш. Я не грав із початку року, вчора зайшов заради цікавості, зацінити що там за супер-графоній картоха родила. Зіграв 1 бій і... вимкнув нах із думкою "Що я тут роблю?". Візуально стало краще, але геймплей - ті ж яйця, що і були. Боти, чітери, жопорукі голдостріли - усьо на місці. ))) Мій висновок: гудбай картоха, enough is enough.

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

більше трьох років не грав в танки, але й час летить, це просто капець...

стільки всього нового і не зрозумілого, що аж лінь розбиратися(

але ручки то ще помнять B)

1234.jpg

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Я граю вечорами 5-10 боїв. Зараз мій улюбленець Об.430У та Об.705А на голді. Був самим улюбленим до нерфа Об.268 вар.4.

Але принцип обміну Об.263 на Об.268 Вар.4 мені геть не сподобався - якщо раніше танк лишали акційним всім, то мені просто поміняли.

Граю лише на 10-ах - бо все що нижче то біль....

Опубліковано

А я от граю... і не знаю навіщо. Напевно танки вже вавку в голові проїли, бо вроді страшно горить від них, але все одно заходжу покатати.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

В мому ангарі приємне поповнення :)

виявляється міг взяти за бланки вже давно :blink:, а тільки сьогодня підказав соклановець, що можно відкривати відразу 15-те завдання не виконуючи попередні...

Спойлер

shot_091.thumb.jpg.1a0846ed2739ee56aae57c42b9389877.jpg

Опубліковано
В 27.12.2018 в 14:12, VaLeRa сказал:

В мому ангарі приємне поповнення :)

Показать контент

shot_091.thumb.jpg.1a0846ed2739ee56aae57c42b9389877.jpg

Вітаю. 260й зараз дуже навіть непоганий. Недавно його ще й апали.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
2 хвилин тому, Ha3aP сказано:

300 грн???

виходить так, але з додатковими плюшками у вигляді 4G, хвилин розмов і ще чогось. Мені цей тариф все рівно не світить :)

Опубліковано
6 хвилин тому, VaLeRa сказано:

виходить так, але з додатковими плюшками у вигляді 4G, хвилин розмов і ще чогось. Мені цей тариф все рівно не світить :)

Я абонент водафону і київстар мені не потрібен. А от доманшній інтернет та танкові плюшки за 150 то я б перейшов. А так... Багато переплати виходить (

Опубліковано

@Ha3aP в мене та сама ситуація :)

Можно пошукати знайомих, які мають КС, та доплачувати різницбю в місяць. Там привязка має бути до танкового ніку.

Опубліковано
24 хвилин тому, Litovets сказано:

Так у Луцьку не проблема, у більшості спальних районів, підключити інет від київстар.

Та справа в тім що це дорого.

Опубліковано

Я плачу 250 грн на місяць за тариф "до гігабіту" від Westnet. З лютого буде 270 грн здається. Гігабіта реально там давно не буває. Плюс комісія при поповненні рахунку і онлайн-оплаті карткою по-жлобськи кладеться на клієнта, в результаті буде майже 300 грн. Так що, враховуючи постійний прем, для тих хто "танчить" постійно -- не так і дорого.

• 3 місяця потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
11 часов назад, vetalforever сказал:

Давайте комусь активному зам.клана або давайте викупимо права на клан.

Клан має потенціал, а вилазок ніц німа

Раз Ваш клан не здійснює ніяких рухів - запрошую в наш клан (UA-ZV), кожного дня УР на 6 або 8 рівнях. Дружній колектив (дітей в клані немає).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...