Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ти б бачив моє крісло коли я на тій недовафлі 10 так само з 0 перший в ангар улітав :D

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Шкода часу витраченого і пермтанків, бо я би вже давно в Тундру перейшов...Я на місці нових розробників танків пропонував би безкоштовно вкачані танки в їхній грі, які вже вкачані були у конкурентів...

Опубліковано

ЛТ-15 якось дивно вийшло: http://wotreplays.ru/site/6337769#malinovka-uselessbot-wz-132 як я витримав 13хв і не поїхав вриватись - хз. Сотка зачот! як він витримав 13 хв ні в кого не стріляти я теж хз.

Залишилась СТ-15, але це просто місія нездійсненна, вже пудинги на кометі кінчились. Два рази якимось чудом виходило дві ПТ приговорити, але все без відзнаки(

Опубліковано

Е-75 все таки чудова машинка.

Нарешті виконав ЛБЗ по "натанкованому урону".

Але в кінці бою понадіявся на союзного Т49, що буде тримати одну з 2-х ПТ, що залишились і сам відволікся..... марно.

post-16025-0-95196800-1443598029_thumb.j

post-16025-0-29120300-1443598036_thumb.j

post-16025-0-07215400-1443598043_thumb.j

Опубліковано

В мене нова фан машинка :) - доооооовго відстояла в гаражі, а тут спробував пограти... на свому рівні Маус без башти

ПОБЕДА!

T28 HTC

Заполяр'я

Опыт за бой: 2 364

Опыт экипажу: 3 546

Кредиты за бой: 51 942

Доход за бой: 33 266

Достижения: «Костолом», «Сталева cтіна», «Дуелянт», «Лев Сінаю», «Основний калібр», «Непробивний», «Вогонь на знищення», Знак класності «Майстер»

post-1796-0-32033300-1443638403_thumb.jp post-1796-0-62824600-1443638400_thumb.jp post-1796-0-85546700-1443638401_thumb.jp

Опубліковано

san4ez1 на ЛТ та на арті! Це ж очевидно! :_07: А якщо серйозно то: ЛТ - найвищого рівня що є, арта - навпаки, найнижчого (я б сказав 6-7 оптимально). На концепта завдання легкі.

Сьогодні взяв таки Т-55, витратив приблизно місяць на ЛБЗ на 55ку (техніки підходящої мало), і якщо чесно то я в неї не зміг. Таке враження що танк проклятий. Хоча це просто чисто "крысакуставая", а я пробував повриватись. В першинга броні більше.

Опубліковано

прем чи з прокачки?

який тип подобається? (бо якщо граєш на пт, а тут тобі ст порадять і ти так і будеш в кущах стояти ...)

Опубліковано

Почекай марафону , пожалій гроші кацапам =)

— Новый игровой режим «Бой до последнего» с эксклюзивными картами «Париж» и «Берлин». Тот, кто выполнит все личные боевые задачи в режиме «Превосходство», получит новый советский средний танк X уровня Т-22 ср.

Кастомизация в 10.0. Первая версия, в которую входит обновлённый интерфейс кастомизации боевой машины, включающей в себя, среди прочего, эмблемы и надписи, влияющие на умения и навыки экипажа.

Чехословацкая ветка средних танков до конца 2015 года. При этом первый танк этой ветки будет уже в 10.0 — Skoda T 40.

После 10.0 мы запустим масштабное общее тестирование новой физики движения танка и новое звуковое сопровождение.

— Работа над балансировщиком и полная перебалансировка класса САУ (работа что? орфография сохранена).

— Комплекс работ по повышению роли брони: перебалансировка обычных и премиум снарядов + боевой опыт за потенциально полученный урон.

— Замена для танка Waffenträger auf E 100 уже выбрана. Это будет ПТ-САУ без барабана заряжания, но с очень комфортным орудием.

Опубліковано

Якщо для того "Т-22 ср" запиляють якусь непідйомну задачку, то той режим вмре як і історичні бої. Як на мене, треба було пропонувати танк 7-8 рівня, але задачку робити схожу з вже проведеними марафонами, щоб народ таки грав в той режим...

До речі. Глянув карту "Париж" та побачив розвалену Ейфелеву вежу. Гугль мені не дав відповідь, що башта дійсно була зруйнована у війну... це картошка так імпровізує, чи гугль не все знає про вежу?

Опубліковано

Знав що вандер вафлю замінять, тому зібрав всю силу волі в кулак і качнув її пару днів назад - машинка супер, а замінять точно на 9 лвл тільки трохи покращать - ти пу е50-е50м - в таких маніпуляціях немає Сенсу...уроди картопляні...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...