Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Народ виникло таке питання. Я граю танки на старенькому ноуті. Коротко характеристики. Ноут тошиба, 2гб оперативки, 2 ядра по 1,6, відео інтегроване Інтел. танки граю на мінімальних налаштуваннях + стоїть програма WoTTweakerPlus.095, грати з такою графікою не дуже комфортно, але як вже є.

Є ще один комп'ютер стаціонарний. Інтел пентіум 4 3,0 гб, 2гб оперативи, відео 128мб Nvidia fx5500. Коли запускаю гру з цього пк шрифт у грі якийсь не зрозумілий (одні риски та палки) і коли я погоджуюся з правилами гри просто викидає на робочий стіл. З шрифтом проблема вирішується патчем, а ось з викиданням....

Скажіть реально запустити гру на пк ???

post-7779-0-81257100-1419967160_thumb.jp

post-7779-0-19456500-1419967304_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

може то вернутися? шось я скучився.

Мене досі тєрзають смутні сомнєнья, вже 1,5 роки. Але лінь встановлювати клієнт, та й відяшка слабувата.

тоді йде вибір класів ТТ чи СТ. і кожен сам находить, що його пре. + у кожного свій стиль гри, необхідно найти свою техніку, яка буде берегти крісло і нервову систему. P.S. СТ в основній своїй массі це "стадні" машини. але раджу спробувати, що це таке, коли 5-6 ст+лт залітають в тил і розбирають все, що шевелиться. так, в рандомі таке буває рідко, але це приносить массу задоволення. а заради цього ми і граємо ж в цю гру)

1 СТ, який беріг першу половину бою ХП, може затащити весь ендшпіль, але тут треба індивідуальне вміння, хитрість, інтуїція.

А ТТ - така собі вальяжна іграшка, аля "пастрєлять пад півко", завжди затикають очевидні напрямки і тому переважно пруть в лоб і атакують туди ж. Поведінка ТТ в ендшпілі більш передбачувана, він по всій карті кататись навряд буде. А саме цікаве в бою завжди наприкінці. Але стата на них зазвичай була в мене вищою, хоча СТ подобалися більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ виникло таке питання. Я граю танки на старенькому ноуті. Коротко характеристики. Ноут тошиба, 2гб оперативки, 2 ядра по 1,6, відео інтегроване Інтел. танки граю на мінімальних налаштуваннях + стоїть програма WoTTweakerPlus.095, грати з такою графікою не дуже комфортно, але як вже є.

Є ще один комп'ютер стаціонарний. Інтел пентіум 4 3,0 гб, 2гб оперативи, відео 128мб Nvidia fx5500. Коли запускаю гру з цього пк шрифт у грі якийсь не зрозумілий (одні риски та палки) і коли я погоджуюся з правилами гри просто викидає на робочий стіл. З шрифтом проблема вирішується патчем, а ось з викиданням....

А що заважає встановити шрифти і ще раз перевірити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що заважає встановити шрифти і ще раз перевірити?

Шрифти я поставлю, а ось як вирішити проблему з вилітанням гри ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуй пережаті текстури встановити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вечір зірочок)

просто відмінні танкі)

post-9327-0-24272800-1419976501_thumb.jp

post-9327-0-50411000-1419976510_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зіграв 4 боя на 54 і з них 3 майстра...

цей самий прикольний, хоч і програли:

ugqUN.th.jpg xPfkE.th.jpg oKvMN.th.jpg

заїхав ворогам в корму, старався як міг, помер останній, не рахуючи арту, а союзний лттб мене ще й матюкав на чому світ стоїть ))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, яку пушку поставити на кв 1с ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зіграв 4 боя на 54 і з них 3 майстра...

цей самий прикольний, хоч і програли:

ugqUN.th.jpg xPfkE.th.jpg oKvMN.th.jpg

заїхав ворогам в корму, старався як міг, помер останній, не рахуючи арту, а союзний лттб мене ще й матюкав на чому світ стоїть ))))))

останнім часом взагалі багато негативу в грі.. всі всіх криют ьматом.. раніше ніби таког оне було..

у мене була ситуація... я на ис3 з пінгом 600, маліновка, думав біля річки об"їхати... поки я їхав вся команда злилась) тупо вся.. і тут починається що ис 3.................. купа нехороших слів) від доброї половини команди) а як я сказав що чог овсі ви такі умнікі дохлі... так то взагалі срач такий почався)) якісь одні неадеквати в грі зібрались)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У когось танки пінгують ? У мене вже 3 день пінг 80-100 і інколи блимаэ червоним індикатор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andreyxxx, в мене ОГО і маю теж саме :(...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене 80-100 то норм тому хз. але те що викідує т оточно. мене тільки що кікнуло)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dima4s, Ось рецепт збереження нервових клітин: налаштування - вимкнути бойовий чат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене 80-100 то норм тому хз. але те що викідує т оточно. мене тільки що кікнуло)

Мене не викідаэ з гри просто разів з 5 на 30 хв може подьоргати.

Як там нарахунок пушки на кв 1с ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я катаю з фугасницею , але я просто люблю фугаси . Тобі може не сподобатися .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив позганяти пилюку з танків, щоб не пропадав день преміуму :0165:

TdiIp.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто сказав що неможна рашити одному? :_07:

post-9327-0-78935400-1420277097_thumb.jp

post-9327-0-02371700-1420277107_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За кмітливість, або якщо танк не "тащить"

l78DfrI.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Файний нік у М60(4-й зверху) з команди-супротивника. :)

post-2986-0-12872700-1420275912_thumb.jp

Він його змінив тижнів 2 назад =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ось останній бій)) танк дуже класний, але нажаль місця для нього в ангарі немає, надіюсь 103 буде негірший.

п.с гляньте реплей в кінці, думали все, захватять базу, но не тут то було, швидкість т32 не залишає нікому шансів)

post-9327-0-88226500-1420289483_thumb.jp

20150103_1425_usa-T32_53_japan.wotreplay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

103 як решето...хоча і має певні переваги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Затащив проти 4

Заполярье

Sherman III 18.0%

WN8: 4 615

EFF: 17 642

Урон: 1 682 5

9 365(x5) 465 30 847

«Костолом»

«Заговорённый»

«Бронебойщик»

«Защитник»

«Основной калибр»

«Непробиваемый»

«Стрелок»

«Боец»

«Огонь на поражение»

Знак классности «Мастер»

http://wotreplays.ru/site/4344304#zapolyar_e-enterprise-sherman_iii

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...