Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а це вже цікавіше,дякую.Виходить,що Привєтбанк в курсі,і це з його косяків такі трабли.Як присікти ту Х%р..ю в маг ."Нива" на Рівненській? Дайте контакти служби підтримки.Просто в мене більше місяця була ця ж проблема(писав на форумі),забув.Вирішив заправити (нічого поруч з терміналів немає на р-ні) червонець.Знову киданули.Але є різниця -у Вас 200,у мене 10 грн.

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

zigorko,

Це проблема не тільки того терміналу. Друг закидав гроші біля "Зося".

0800500003

Через приват24 краще поповняти, сьогодні так робив, все швидко і без проблем + не виходячи з дому.

з.і. сьогодні ж людині картку поповняв, поклав 100 гривень, натиснув сплатити, хвилин 7 дивився то на обробку , то на повідомлення "ви ще тут?". І ні чека не отримав, нічого. Зразу зателефонував на гарячу лінію, сказали що гроші пройшли

Опубліковано

Щось не розумію,бр-р-р... Я ж також через Приват заправляв.Чи вони є різні? (звичайні,24 і т.д.) Про "Ківі" і ежесними мовчу,там все чотко.

Опубліковано

Щось не розумію,бр-р-р... Я ж також через Приват заправляв.Чи вони є різні? (звичайні,24 і т.д.) Про "Ківі" і ежесними мовчу,там все чотко.

Я про онлайн https://privat24.ua/

Опубліковано

Тоді я туплю.Ні,я з звичайними,стаціонарними терміналами воюю.

Кредитну карту можна застосовувати,чи тільки зарплатну?

Опубліковано

Тоді я туплю.Ні,я з звичайними,стаціонарними терміналами воюю.

Кредитну карту можна застосовувати,чи тільки зарплатну?

Та будь яку напевно) В мене їх там 2 : Студентська і Універсальна (Кредитка). Мене там реєстрували, як отримував картку.

Опубліковано

Придбав по акціїї йолку. О, це щось )) Радянські 50-ки курять ))) Це просто море фану!

Але от одна запара :( Я буває третім ІСом не проббиваю йолку, мене ж всі валять (( І не стою дубнем наче... Чито не приловчився ще )

Опубліковано

Почекаю, що маньяк11 про арту скаже!!!

Для початку потрібно стати артоводом, таким як маньяк11. А артовод він знатний, так що його поради можуть бути тобі зовсім не корисні.

Опубліковано

Почекаю, що маньяк11 про арту скаже!!!

Для початку потрібно стати артоводом, таким як маньяк11. А артовод він знатний, так що його поради можуть бути тобі зовсім не корисні.

Звідки такі висновки?

Це мені вирішувати, що для мене корисно, а що ні. :_06:

Опубліковано

Придбав по акціїї йолку. О, це щось )) Радянські 50-ки курять ))) Це просто море фану!

Але от одна запара :( Я буває третім ІСом не проббиваю йолку, мене ж всі валять (( І не стою дубнем наче... Чито не приловчився ще )

я на ній як на винищувачі катався...з горки нальот прошив борт и вперся в нього, пушка не опускається щоб достати, а з другої сторони вже союзники розібрали...9 лвл лягають тільки так, не те що від т-50 чи т-50-2

Опубліковано

"Спірна табличка", тільки тре добавити, що "доходность" 25 000 для премів 5-го левела то при перемозі. У Миколи є такі танчики, він може сказати :), то що, купив якогось ?

Але Варгеймінг і хитрожопі :_07:, акція на знижки на покупку танків до 2 січня, а на слоти -50% тільки з 2-го січня :), сцуко, треба 2 слоти, але за повну вартість жаба давить, а як буде за половину вартості, то знову танки за повну будуть :_06:

Опубліковано

Придбав по акціїї йолку. О, це щось )) Радянські 50-ки курять ))) Це просто море фану! Але от одна запара Я буває третім ІСом не проббиваю йолку, мене ж всі валять (( І не стою дубнем наче... Чито не приловчився ще )

моя методика гри на ній була такою: першу половину бою світити по можливості і добивати недобитків, потім можна і під'їхати комусь в корму вкинути 1-2 снаряди поки не звернув увагу, головне не стояти на місці, і при пострілі на ходу під'їжати як можна ближче до нього ібо розброс як ти зрозумів вельми великий) Мені вона нагадує етакі рицарські бої коли їдеш в лобову бахнеш на розворот і знову в лобову... Зате арту приємно мочити, в лоб можна притертись і мало в кого так опуститься ствол щоб по тобі попасти) В цілому машинка для фану дуже класна.

А от далі вже буде слоупок але з барабаном)

Опубліковано
Але Варгеймінг і хитрожопі :_07:, акція на знижки на покупку танків до 2 січня, а на слоти -50% тільки з 2-го січня :), сцуко, треба 2 слоти, але за повну вартість жаба давить, а як буде за половину вартості, то знову танки за повну будуть :_06:

Я ось техніку купив і чекаю 2-ого числа щоб навчити екіпаж :)

Опубліковано

Арта тільки для фану . Заробити не вийде .

СУ-8 непогано заробляє, хоча до КВ-1 далеко.

Опубліковано

Арта тільки для фану . Заробити не вийде .

ми про преміумну

Опубліковано

Підсумую вище сказане: За такі гроші фармер буде ніякий, оце буде дійсно гроші викинуті на вітер (хоч і не реальні)

Якщо хочеш дійсно фармити - розкошелся на прем 8 рівня, суперперш добре фармить і вартує 200 гривень якщо не помиляюсь, а так ти зараз візьмеш щось за 700 голди воно тобі швидко набридне бо фармити воно не буде і ти будеш шукати щось краще а воно буде вартувати більше ніж зараз.

Тому порада від мене - або ще підназбирай або не трать в пусту! Думаю з моєю думкою згідна більшість

Опубліковано

скільки срібла КВ-1 в середньому приносить за перемогу?

Опубліковано

я вважаю що прем танки нижче 8 рівня пуста трата. коли доростаєш до 10 рівня, один-другий невдалий виїзд і на ремонти та боєприпаси в сотню влітаєш, а премчиком низького рівня скільки ту сотню відпрацьовувати - 3-6 боїв?

принаймі з тайп мені вдається тримати баланс витрат та прибутків, з легким приростом.

Опубліковано

sasha1132, madkot, тут вже всі в один голос кричать - не купуй! не купуй! не купуй! :), але ж нема помилок краще повчальних, ніж свої :).

Скоро акція на слоти та екіпажі - користі з 750 голди там буде більше....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...