Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

КВ-5: прем закінчився, фарм залишився :)

ilJV.jpg

i4nN.jpg

moWZ.jpg

"Воїна" свої ж не дали, зняли франц. арту вже з прицілу, поки зводився :(

Ну, на ИС-3 вже грошики є. Тепер вагаюсь, що ж то робити...

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я б зачекав... Не так то довго і залишилось, але акції там може бути багато, так що збирай далі )

Та минулого року начеб то акція була не сильна.

Опубліковано

Надибав зображення арти 9 рівня Франції

d0cc8493c25b.jpg

корпус від америкоса чтоль?

Виходить між лоркою і Батом вставлять нову арту...

Опубліковано

то виходить що ще й на СРСР вставлять між 212 та 261 шото новеньке? Добре що не продав 212. Хітрі ці ВГ - мабудь, щоб не попасти на пару срібла, лишать 7 рівні теперішні на тих самих рівнях... сцуки...

Опубліковано

тобто потрібно вже качати досвід на 212, щоб потім менше було качатись до того "Мєханіка" :) - а я токо весь екіпаж перевчив на 261... Mykola81, як буде в тебе якась інфа - маякни тут по секрету :)

а ще цікаво - якщо я з Об212 до Об261 качав 300К досвіду, а з нового Об212 (8 ріня) до чогось там 9 рівня тра буде тищ зо 180 - то шо, не повернуть мені досвід на 212?

ПиСи:

хууух - троха полегшало :)

-Здравствуйте уважаемые разработчики.

Допустим я сейчас имею в ангаре GW Type E.В патче 0.8.6 его переведут из 8 уровня на 10. Дадут ли мне будущую арту 8 уровня, как это было с ИС-4,т30,т34,кв,кв3 и т.п? Или другими словами: Ждать ли нам халяву в 0.8.6?

Заранее благодарю за ответы

- Халявы не будет. "Пропущенные" машины будут прокачаны, но не будут куплены.

а мені і не тра їх купувать, головне не качати :)

Опубліковано

вкачав Лор 155 51.

от і думаю тепер - зараз її купувати чи зачекати?

Продавати 155 50 - чи притримати?

Вкачаний ГВ Тигр його "апнуть" чи ні? Купувати його ???

:_31::_40:

Опубліковано

вкачав Лор 155 51.

от і думаю тепер - зараз її купувати чи зачекати?

Продавати 155 50 - чи притримати?

Вкачаний ГВ Тигр його "апнуть" чи ні? Купувати його ???

:_31::_40:

Лор 155 51 купуй зараз (сам так збираюсь зробити) - потім треба буде більше досвіду збирати на ті ж гуслі чи гармату.

155 50 напевно піднімати на рівень не будуть, ібо десь йшлося (в якомусь з випусків КТТС) що повставляють щось ліж теперішніми 6 і 7 левелами і 7 та 8.

ГВТ апнуть лише по рівню (гіпотетично). В тому ж випуску КТТС йшлося що ТТХ гармат тих арт які є в грі ніхто піднімати не буде. Просто зараз на покупку ГВТ витратиш менше срібла і менше часу на викачування модулів. От тільки сам ГВТ, кажуть, не найкраща арта на рівні, м"яко кажучи. Сам не юзав.

Опубліковано
Лор 155 51 купуй зараз

А може в травні (9) ? :_04:

:_12:

Появилась информация по поводу уровней САУ в 0.8.6.

Германия:

Sturmpanzer I Bison с 2 уровня, сдвигается на 3.

Sturmpanzer II с 3 уровня, сдвигается на 4.

Grille с 4 уровня, сдвигается на 5.

Hummel с 5 уровня, сдвигается на 6.

GW Panther с 6 уровня, сдвигается на 7.

GW Tiger с 7 уровня, сдвигается на 9.

GW Typ E с 8 уровня, сдвигается на 10.

США:

M37 с 3 уровня, сдвигается на 4.

M7 Priest с 4 уровня, сдвигается на 3 ( возможно ошибка ).

M12 с 6 уровня, сдвигается на 7.

M40/M43 с 7 уровня, сдвигается на 8.

T92 с 8 уровня, сдвигается на 10.

Франция:

AMX 105AM с 4 уровня, сдвигается на 5.

AMX 13 F3 AM с 5 уровня, сдвигается на 6.

Lorraine155 50 с 6 уровня, сдвигается на 7.

Lorraine155 51 с 7 уровня, сдвигается на 8.

Bat Chatillon 155 с 8 уровня, сдвигается на 10.

СССР:

СУ-8 с 5 уровня, сдвигается на 6.

С-51 с 6 уровня сдвигается на 7.

СУ-14 с 6 уровня сдвигается на 8.

Объект 212 с 7 уровня сдвигается на 9.

Объект 261 с 8 уровня сдвигается на 10.

Згадав М40/43 і С-51 в мене теж відкриті.

Може розпродати пів ангара і затаритись Артою.

Опубліковано

А може в травні (9) ?

Ага, ну то тоді ти забув дописати чого саме почекати отут:

от і думаю тепер - зараз її купувати чи зачекати ___________?

Опубліковано

ггг, як добре, що мене наразi проблеми з артами не хвилюють :) хоча як зьявлятся новi арти то iх обовьязково викачаю для морального самозадоволення :)

Опубліковано

Після більш як місяця перерви вернувся в танкодром... таке відчуття що руки виросли з того самого місця :_07:, після двох десятків боїв, (з більш як половиною зливних), руки вернулись на місце :)

Вирішив потестити графіку на Ultra, красотіща то яка.. :_25: . спочатку роздивлявся ландшафти і танки, потім їхав воювати :0126: , правда ефекти прийшлось відключити, дуже мішають цілитись купи пилу, вибухи і т.д. (зато красіво :)), в кінці кінців трохи знизив налаштування, "прибрав плотность трави в снайперсом режиме", всіляки постефекти, деталізація вся на максимумі (крім трави), тепер і грати комфортно, і красіво :_06:.

В бою на Блек Принці накосив 3750 дамага, отримав мастєра :), жаль скрін не зробив, на пару з КВ-5 "порішали" бій, в нього 3700, півкоманди тупо без дмага злилась :_07: , думав хана, та нє, противники на топах виявилсь оленеводами ще тими, сам розібрав КВ-3, КВ-1, Т-150 (три проти одного), вони тупо в "качєльки" зі мною грали, замість того щоб приїхати і завалити, ну а з моєю скорострільністю, я їм швиденько накостиляв ), хтось з їх команди навіть в чат написав, що таких трьох дол...бів давно не бачив :_07: .

Чи то мені здається після перерви, чи так і є.. але М40/43 пі...ц коса стала...

відчуваю на свята буде наплив нової хвилі "оленів" :)

Опубліковано

MANJAK11, так вони будуть в тебе відкриті - може не до еліта, так шо хіба купити тра буде :)

не будуть, ще покищо нi один з введених танкiв не був вiдкритий, тобто якщо я ту лiнiйку проскочив, то танки не вивченi, наприклад зараз в мене уже е Е-100, а Тигр Р й альфатапок не вивченi бо я пройшов те мiсце ще коли iх не було

Опубліковано

в останньому КТТС проскочила інфа, що в патчі 0,8,6 буде проведенно доповнення гілки арти до 10 рівня. Не радує відповідь розробників:

- День добрый граждане разработчики.Извините , но на предыдущих страницах не нашел: в связи с добитием арты до 10 левела ребаланс арты будет?Если логически мыслить-для примера-тот-же буратин для борьбы с 10 левелами был оснашен орудием 203 мм...если его ограничат 8 левелом то пуху отберут? или отбалансят ?

- Будет полный ребаланс всей арты вплоть до перестановки орудий.

що вони зроблять з артою, мабудь і самі не розуміють.... блін - ледь прокачав ту гілку арти, лишилось лише одного танка прокачати до відкритя усієї гілки СРСР...і на тобі - добавляють три ЛТ і ще дві арти потім докинуть... ну блін за що???? Якщо ЛТ прокачати не велика прроблема, то арту шото я не готовий....

Додадуть арти на рівнях 3-7. Топів трогати не будуть. Якшо в тебе є буратос і докинуть арту 3-5 рівнів, то вона в тебе буде в ангарі.

Опубліковано

Сьогодні гарний бій на ДБ вийшов. Нажаль до "Мастера" не вистачило. Зате фану море. Люблю коли топи ворожої команди ігнорять танки з низу сетапа.

В кінці бою ще й амх-а на повній швидкості без зведення бахнув на достатній відстані. :)

Кому цікаво, додаю ріплей знизу

post-3074-0-45070100-1366219732_thumb.jp

http://wotreplays.ru/site/850786#rudniki-kazus-vk_3002_db

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...