Перейти до змісту

Міноборони України скасує військовий призов у 2014 році - Генштаб

cemiynick

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У 2014 році Міноборони має намір скасувати військовий призов громадян України на термінову військову службу.

Про це в ефірі Радіо Свобода повідомив перший заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України віце-адмірал Ігор Кабаненко.

"У нас такі плани, щоб у кінці наступного року провести останній призов на строкову військову службу. Рівень вимог до військовослужбовців тепер вимагає професійного підходу і професійних навичок", - сказав віце-адмірал.

За словами Кабаненка, поряд зі скороченням Збройних сил відбувається зміна їхньої структури та переоснащення військових підрозділів, так "лише на відновлення кораблів направлено в п'ять разів більше, ніж у минулому році".

Не будуть більше хлопці ставати чоловіками, доведеться в братню державу йти служить.

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Не будуть більше хлопці ставати чоловіками, доведеться в братню державу йти служить.

В сучасній армії стають чоловіками? Ой не смішіть :)

Опубліковано

а ви служили? Я ні... Але думаю, яка б армія не була, послужити б не завадило...

Так хто ж забороняє? Ласкаво просимо :)

Опубліковано

а ви служили? Я ні... Але думаю, яка б армія не була, послужити б не завадило...

Є варіант. Французький іноземний легіон... :_04:

(До речі, після нього французьке громадянство як бонус)

Опубліковано

Щодо французького іноземного легіону прецеденти на Волині вже були ...

В курсі. Мій однокласник зараз живе біля Парижу, саме таким чином....

Опубліковано

Это означает, что армию мы похороним. Есть такая поговорка: Если государство (народ) не хочет кормить свою армию, то будет сосать х.. у чужой. Согласен, грубо, но по существу. Ни когда и не где армия не была прибыльной- это не бизнес, а у нас все и на всем хотят заработать при этом ничего не вкладывать. Армия сейчас это бизнес – продать технику, оружие , территории, да на миротворцах зарабатывают.

Отслужил в армии 10 лет, уволился и не жалею.

Опубліковано

Это означает, что армию мы похороним.

Ну, для того щоб армія була сильною вона не обовязково повинна формуватися на основі загальнообовязкової воїнської повинності ...

Опубліковано

Не служив і бажання не маю. Коли б хотів військову кар'єру, добре, це і треба, і все таке. Але своє майбутнє пов'язувати із армією, і тим паче військами не планую, питання: для чого служити? Мужчиною стати? Служи, не служи, коли в голові вітер, то ніхто з тебе мужика не зробить. А наша, сучасна армія, це абсурд. Коли ти хочеш служити - плати, не хочеш - плати. Питання фінансування і матеріального забезпечення - це можна нову тему на форумі відкривати. Крім розчарування і жалю вони нічого не пробуджують. Чого тільки день ВДВ вартий, і п'яні солдати...

Опубліковано

Ги, подобається мені як росуждають про армію ті хто там не був. Скільки відмазок знаходять, хоча насправді тупо побоявся.

Ніхто ніколи не задумувався чого в СССР була призовна армія а не контрактна? Хоча можливостей для професійної армії було достатньо. І тоді також були частини які постійно були в бойовій готовності і ті які траву красили.

Опубліковано

Самое главное, что дает армия для солдата срочника - это научится принимать самостоятельно принимать решения и отвечать за свои поступки. Приходит в армию пацаненок, а увольняется в прямом смысле самостоятельный мужик. Соглашусь есть исключения из правил, но это исключении. В моей практике даже не было исключений.

А для kinky boy – не спорте и не уверяйте окружающих о тех вещай в которых Вы не компетентны. Как Вы можете судить что происходит там где вы не когда не были. А телевизор и газеты – показываю и пишут то , что вы хотите смотреть или читать. Друг или знакомый это тоже не показатель. Были солдатики которые всю службу гавно на конику возили (в виду своего развития) , а в военном билете гордо было написано – оператор радиолокационной станции, а придя домой наверное рассказывали шо генерала за водкой посылали.

Опубліковано

Самое главное, что дает армия для солдата срочника - это научится принимать самостоятельно принимать решения и отвечать за свои поступки.

робота і сімя качає цей скіл в рази краще.

Опубліковано

Є варіант. Французький іноземний легіон... :_04:

(До речі, після нього французьке громадянство як бонус)

не дуже цікаво...

От якби набирали війська добровольців для боротьби з сатрапіями, як добровольці в Іспанії в 30х інша справа...

В принципі зараз на ісламському фронті це і відбувається... Молоді хлопці там не сидять по клубам з пляшкою текіли, а воюють за ідею... Відповідно різниця з середнім молодиком європейської держави небо і земля...

І ще, ви ніколи не задумувались, чому так популярні у жінок секс тури до єгипту туреччини і т.п ?

Сам не люблю биків і мужланів, але щось в цьому є... Європейські чоловіки стали більш жіночними...

Опубліковано

Сколько ж денег теперь потеряют военкоматы и психбольницы? :_09::0155: Вот и до них кризис пришёл :)

Наївний. Вони вже давно не гірше заробляють на тих хто хоче служити. А таких немало ...

Опубліковано

Ги, подобається мені як росуждають про армію ті хто там не був. Скільки відмазок знаходять, хоча насправді тупо побоявся.

Ніхто ніколи не задумувався чого в СССР була призовна армія а не контрактна? Хоча можливостей для професійної армії було достатньо. І тоді також були частини які постійно були в бойовій готовності і ті які траву красили.

Ну дуже хочеться взнати. Можна детальніше?

Опубліковано

cemiynick, із ваших слів слідує, що ви бажаєте війни на українській землі, щоб гинули люди, стояла економіка? І в нашу країну їхали іноземні бляді? Пардоньте, але воювати не думаю, що хочуть українці. Проблема не в служінні в армії, а у вихованні. Сім'я, школа і суспільство. Ці інститути у нашій країні в ганебному стані. Більшості потрібні видовища та хліб...

sergK, цікаво дізнатися у якій армії Ви служили?

Опубліковано

MrVes, згадайте другу світову війну і післявоєнну доктрину СССР яка незважаючи на всі "радянські приколи" була оборонною. Ніяка професійна армія не зможе захистити країну в повномасштабних бойових діях, вона ефективна лише в локальних і короткочасних бойових діях, ну і при веденні бойових дій на чужій території.

Щоб захистити свою ж територію від підготовленої армії противника в повномасштабній війні, потрібна тотальна мобілізація, а якщо армія лише професійна і військових навчань для цивільних не проводилось, то постає питання кого призивати? Гарматне м'ясо як було в 41-42роках, бо часу на повне навчання нема. Тому і була призовна армія, солдати за два роки проходили основне навчання і у випадку війни потрібно було лише сформувати частини і провести їх бойове навчання.

В нас в принципі ця система і залишилась, війська ОСШР мають втримати оборону на перших етапах війни, за цей час має відбутись мобілізація і укомплектування кадрованих частин (тих де зараз траву косять і забори красять).

Опубліковано

kinky boy – Служил я в 1996 - 2001 военный университет ,2001 – 2006 – служба в армии, звание капитан.

По поводу срочной службы полностью поддерживаю Lisovic.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...