Перейти до змісту

Домашня Піца


Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Для тіста необхідно:

2 скл.борошна, 1 ч.л. цукру, 0,5 ч.л.солі, 15 гр. дріжджів (якщо сухі, то 0,5 ст.л.),

приблизно 3/4 скл.теплої води - замішуємо тісто і вистоюється 3 год.

Потім розкачуємо тоненько (прибл. 0,5 см) і на деко, змащене олією і посипане трішки мукою,

тіско колимо виделкою, змащуємо кетчупом чи соусом, посипаємо базиліком і виложуємо начинку (ковбаску, м'яско, чи овочі, майонез і тертий сир).

  • Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Настоящее тесто для пицци делается без дрожжей обычным методом... Мука вода .... НО она тчательно перемешивается постоянно.... И смазывается обычным оливковым маслом...

Тесто для пицци не должно иметь ни вкуса ни запаха. Не должно подыматся больше чем на 7-10 мм....

Все остальное считается обычными пирожками с большой начинкой....

Работал год в пиццерии знаю точно :)))

Вибачте що на російській, просто знайшов в неті. Хто знає рецепт справжнього тіста для піци без дріжджів? :rolleyes:

Опубліковано

Малий підсказав тісто посипати середземноморськими травами, дрібниця, але смаку придає.

Для тіста необхідно:

2 скл.борошна, 1 ч.л. цукру, 0,5 ч.л.солі, 15 гр. дріжджів (якщо сухі, то 0,5 ст.л.),

приблизно 3/4 скл.теплої води - замішуємо тісто і вистоюється 3 год.

Потім розкачуємо тоненько (прибл. 0,5 см) і на деко, змащене олією і посипане трішки мукою,

тіско колимо виделкою, змащуємо кетчупом чи соусом, посипаємо базиліком і виложуємо начинку (ковбаску, м'яско, чи овочі, майонез і тертий сир).

смачне тісто виходить...самі постійно робимо по цьому рецепту..

  • 1 місяць потому...
Опубліковано

А в кого тісто виходить як в Фелічиті? Поділіться рецептом плз

* 350г. борошна

* 250мл. теплої води

* 2ч. л. сухих дріжджів

* 2ст. л. оливкової олії

* сіль

Сухі продукти змішати, додати воду, розмішану з олією. Замісити молоде тісто, змазати оливковою олією і залишити на 25-40 хв. Розділити на 3 частини (з середні піцци). Скатати кулю (якщо зарідке тісто - можна трохи домісити), покласти на підготовлене деко, приплюснути посередині і, починаючи з середини по колу продавлювати пальцями, створюючи тонкий круглий корж. Обов'язково тісто змазувати томатним соусом, бажано приготованим самостійно. Майонезу не додавати категорично. На соус зразу тертий сир гострих сортів, а на сир уже все інше. Базилік і т.п. після того, як дістанете з духовки.

Опубліковано
.......Майонезу не додавати категорично......
А чьому так категорично?

Тому що піца з майонезом це - не правильний гарячий бутерброд. :0001:

  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема :(

Опубліковано

Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема :(

Такое в Сильпо видела)))))

Опубліковано

Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема :(

Такое в Сильпо видела)))))

ага, і на Варшавці бабульки в бочечках іноді продають

Опубліковано

А в кого тісто виходить як в Фелічиті? Поділіться рецептом плз

* 350г. борошна

* 250мл. теплої води

* 2ч. л. сухих дріжджів

* 2ст. л. оливкової олії

* сіль

Сухі продукти змішати, додати воду, розмішану з олією. Замісити молоде тісто, змазати оливковою олією і залишити на 25-40 хв. Розділити на 3 частини (з середні піцци). Скатати кулю (якщо зарідке тісто - можна трохи домісити), покласти на підготовлене деко, приплюснути посередині і, починаючи з середини по колу продавлювати пальцями, створюючи тонкий круглий корж. Обов'язково тісто змазувати томатним соусом, бажано приготованим самостійно. Майонезу не додавати категорично. На соус зразу тертий сир гострих сортів, а на сир уже все інше. Базилік і т.п. після того, як дістанете з духовки.

Пользусь этим рецептом уже 3ри года, самый вкусный!!!!

Только я готовое раскатоное тесто слоем 5мм, сначала смазываю оливковым маслом, тонким слоем, потом сверху тоже очень тонко, томатной пастой, и уже сверху ложу всю начинку в один слой, второй слой это сыр, и чем больше свежего базилика тем ароматнее и вкуснее!!!

Время выпечки 10-15минут :)

Опубліковано

Читала в багатьох рецептах що тісто змазують не кетчупом чи томатною пастою, а помідорами у власному соку. Своїх немає в цьому році, на жаль. Ніхто не підкаже - є в нас таке в продажу? І де шукати? В Вопаці\Фуршеті нема :(

Знайомий возить продукцію з Італії, є такі помідори Sugo у власному соку з базиліком та зеленню. Скляна банка 1л. коштує 20 грн. Якщо цікавить, пишіть в приват.

Опубліковано

Пользусь этим рецептом уже 3ри года, самый вкусный!!!!

Якраз сьогодні готувала за схожим рецептом. Тісто дуже сподобалось в роботі - зовсім не липне до рук!

Знайомий возить продукцію з Італії, є такі помідори Sugo у власному соку

Дякую, вже з"явились в Фуршеті. Сьогодні купила.

  • 2 року потому...
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

піца з ковбаси - це збочення. імхо

Піца з салямі - це класика "жанру". От тільки українські виробники ковбас так і не навчилися робити справжню Салямі.

"Діабло" (салямі, пепероні, сир) - моя улюблена. Якщо готую піцу вдома, використовую перець "Верес".

post-10440-0-18187300-1374937829_thumb.j

Опубліковано

Якщо готую піцу вдома, використовую перець "Верес".

А я його сам роблю. Купую на базарі стручки, або ж якщо вродять на дачі, то дачний.

Рецептом уже ділився в темі "Аджика".

  • 7 місяців потому...
Опубліковано

Кум порадив забабахати піцу з фаршом і плавленим сирком. Обжарити цибульку з фаршем добавити приправи, часничок видушити, потім розложити на тісто (змазане томатною пастою і майонезом)я роблю так в тарілці до майонезу добавляю пасту і вимішу, пасти не багато щоб був світло рожевий колір. Ну а зверху натерти сир плавлений(перед тим положити в морозилку щоб підмерз і добре натерався) можна в перемішку з звичайним російським, буде ще краще.

PS: робив вже не раз особисто мені дуже подобається, дружина каже "так собі" більше похоже на пиріг з м"ясцем)). Так згоден не для гурманів,але як для перекуса да щей із чаєм ммммм..........))

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Кум порадив забабахати піцу з фаршом і плавленим сирком.

За бугром це називають "лазань'я" :) Рецепт можеш погуглити.

Опубліковано

Кум порадив забабахати піцу з фаршом і плавленим сирком.

За бугром це називають "лазань'я" :) Рецепт можеш погуглити.

Нє,нє, це не лазан"я(тісто-начинка,тісто-начинка,і так декілька разів+ соус бешамель),а це сама справжня домашня піца, просто тісто і багато начинки+ сирок.

Опубліковано

Домашня піца, це - вот! :)

Фарш - уже не піца! А якийсь не закритий біляш!

Біляш! ))))), бачиш як на мене домашня піца, це тісто, багато начинки, в принципі можна сказать різної, ну крім там всяких морцепан, мідій, фуагра ну ти поняв без дорозни тої, ну і сиру побільше, зрозуміло що це трішки не то, але принаймі спосіб приготування як звичайної класичної піци.

Не закритий біляш )))))))))))) прикольно звучить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...