Перейти до змісту

Допоможіть з вибором проца на саренький ПК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий день усім,хочу поміняти проц на своєму старому ПК.Стоїть материнка S775 MS-7507 VER 1.0з процом Intel Pentium E2160 Dual Core 1.80GHz.Хочу поміняти на Pentium D 945 (3.4GHz/4M/800) 2 ядра

Варто міняти на D чи купити дорожчий на Е???

Опубліковано

Ти хочеш поміняти проц новішої архітектури на старішу .

По потужності вони приблизно рівноцінні , тобто міняти шило на мило

http://www.easycom.com.ua/cpu/intel_pentium_dual-core_e2160/?id=172〈=ru&id_result_compare_1=38&id_result_compare_2=41&id_result_compare_3=121&id_result_compare_4=17#graphics

тут нема Д945 , але він від Д925 недалеко пішов , та й грітися повинен добряче

Опубліковано

Добрий день усім,хочу поміняти проц на своєму старому ПК.Стоїть материнка S775 MS-7507 VER 1.0з процом Intel Pentium E2160 Dual Core 1.80GHz.Хочу поміняти на Pentium D 945 (3.4GHz/4M/800) 2 ядра

Варто міняти на D чи купити дорожчий на Е???

не варто брати D. Краще шукай вищу Е - тільки без фанатизму.
Опубліковано

шило на мило.

ти ж і так маєш двоядерного, що ти ще від нього хочеш? Думаєш, відчуєш велику різницю? В тебе мамка 945-й чіпсет, двоядерний для неї і так "мерсовський двигун в Жигулях"

Крім того, "модель средней категории PentiumDualCoreE2160 на 1,8 ГГц хорошо разгоняется: мы смогли заставить работать этот процессор на частоте 3,2 ГГц со стандартным "коробочным" кулером." ;)

Ти краще всі інші параметри переглянь, може там є інші "слабі місця" (пам'ять, відео)

Опубліковано

Взагаліто мені все треба міняти,якщо так глянути =)

Памяті 2Гб

Відео Nvidia GeForce 9600 GT

Блок живлення на 350 Ватт,доречі його треба мыняти терміново на щось путніше до цієї системи,і якщо хтось має то пишіть мені та дзвоніть...

Доречі,думаю це http://aukro.ua/processor-intel-core2-duo-e6750-i2851845043.html

буде оптимальним варіантом варіантом.

Опубліковано

Якщо надумаєте міняти - я перший в черзі на процесор :)

тут чоловік продає Е4300. Не дорого.

Але я б задумався б над E6750 / чи з цього списку щось від такого починаючи.

це десь 600 грн. ЗАмінити БЖ на 450Ватт та додати ОЗУ до4 Гб.

Ще гривень 250. Ну і мінус Ваш проц.

Опубліковано

Якщо надумаєте міняти - я перший в черзі на процесор :)

тут чоловік продає Е4300. Не дорого.

Не скажу що він аж значно кращий),але...

Я просто захотів послухати людей...чи варто це діло провертати,чи може зробити капітальний апгрейд ПК,замінивши усе крім вінта і відео(так як саме дорожче виходить :_16: )...

Опубліковано

Якщо вже говорити про "капітальний" апгрейд ПК то можна в наявний корпус (з БЖ і вінтом) поставити (як приклад)

ось цю материнку + цей процесор + якусь память DDR III 1866(1600) і вийде

досить збалансована і недорога система із підтримкою всіх необхідних сучасних інтерфейсів таких як SATA III і USB 3.0.

Комплектуючі які залишаться, включаючи відеокарту, можна продати і повернути частину коштів витрачених на апгрейд.

Опубліковано

Якщо вже говорити про "капітальний" апгрейд ПК то можна в наявний корпус (з БЖ і вінтом) поставити (як приклад)

ось цю материнку + цей процесор + якусь память DDR III 1866(1600) і вийде

досить збалансована і недорога система із підтримкою всіх необхідних сучасних інтерфейсів таких як SATA III і USB 3.0.

Комплектуючі які залишаться, включаючи відеокарту, можна продати і повернути частину коштів витрачених на апгрейд.

Ныколи не любив системи на AMD =),хоча можливо деремно)

Опубліковано

Ныколи не любив системи на AMD =),хоча можливо деремно)

Не "можливо деремно", а точно даремно.

Тільки не треба тут холівар починати " Інтел версус АМД " :_07:

Опубліковано

Тільки не треба тут холівар починати " Інтел версус АМД " :_07:

Навіть і не мав на меті, це взагалі марна і позбавлена будь якого змісту тема.

Опубліковано

Користуюся АМД більше 7 років і знаєте що? Інтел рулить, амд завжди будуть доганяючими. Абсолютно погано гоняться (300 mhz на моєму 3 ядерному обрізку просто на сміх курам), та щей половину потрібних інструкцій не підтримує... Жалію що коли міняв комп взяв амд, треба було який 2 ядерний норм інтел і було б щастя. Яка мораль? Дозбирати сотню дві, хай три грн, і купити інтел. Удачі.

Опубліковано

Ну мораль!

Якщо не гнати, то АМД відмінний проц за свої гроші.

Людина не ставить перед собою задачі розгону, а значить він їй підходить!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...