Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім, читав огляди і тести ...майже у всіх вони рівні(тобто у чомусь кращий один у чомусь інший та не на багато)....ціна схожа...думаю що краще взяти до Радеона 7850 2Gddr5??? Цікаво було б почути об'єктивні думки людей які мали справу із ними...а не просто "АМД-уГ", "зачєм тєбє абагреватель?", "купуй i7" або "Інтел-РУліт" :_02: ....якщо є більш вигідний процессор ціною 100-150$ то який??? Дуже вдячний за Ваші відгуки і поради)))

Опубліковано

Краще АМД - більше мггерц, більше кешу(

Level 2 cache size ? 2 x 2 MB shared exclusive caches

Level 3 cache size 4 MB shared cache)

Для порівняння в і3 тільки Level 3 cache size 3 MB shared cache

Опубліковано

якщо тупо між цими двома то імхо краще AMD. Софт AMDшний буде краще працювати якщо всі три компоненти (мамка, проц, відео) їхні. Це за умови що материнка новіша і теж AMDшна.

Але якщо не заморочуватися правильними налаштуваннями системи - то якби і пофігу.

А якщо не між цими - то я б брав вже щось на FM2. Все ж за APU майбутнє.

Опубліковано

я теж би порадив брати АМД. взяв собі А6 3670к дуже задоволений. хоть покищо сижу на інтегровці. все літає. і ціна адекватна.

Опубліковано

ага і ціна в інтела набагато більша)

51грн це набагато більше?

це і3 і 3670к? ану скинь силочку будьласка.

Опубліковано

ці два приблизно одинакові по ціні.....я то думав взагалі про ФХ 4350(мае вийти в цьому місяці) чи Phenom ІІ 965 там термопакет 125 ....та боксового куллера я точно ставити не буду...думаю куллер за 40$ справиться.....і3 звичайно архітектура краща та мене шось трохи насторожуе 4 потока в 2 ядрах надто це све схоже на просту замануху....чи можуть цих 2ва віртуальних ядра замінити нехай і "гарячі обрізані" ядра FX?.....

Опубліковано

Якби мені прийшлось вибирати між продуктивністю і енергозбереженням я би вибрав перше, і більшість форумчан думаю теж.

Опубліковано

Да 95ват нормальне ТПД -- Бери впевнено 4300 --- непрогадаеш

Для більшості гецалок набагато важливіша тактова частота ніж ядра да і по дровам краще підійдуть

Сам юзаю (Phenom 1045/ Chrossgair IV Formula/ Radeon 6870) ---- одна пака дров для всього

ці два приблизно одинакові по ціні.....я то думав взагалі про ФХ 4350(мае вийти в цьому місяці) чи Phenom ІІ 965 там термопакет 125 ....та боксового куллера я точно ставити не буду...думаю куллер за 40$ справиться.....і3 звичайно архітектура краща та мене шось трохи насторожуе 4 потока в 2 ядрах надто це све схоже на просту замануху....чи можуть цих 2ва віртуальних ядра замінити нехай і "гарячі обрізані" ядра FX?.....

965 BE -- перевырены проци з кращою продуктивныістю але гарячіший --- дмухалку прийдеться купляти ще

Опубліковано
і3 звичайно архітектура краща та мене шось трохи насторожуе 4 потока в 2 ядрах надто це све схоже на просту замануху...

Користують ноутбуком на i3 380M рік часу, жодних претензій, швидкий, холодний, переварює важкі задачі на ура, і віртуальність 2х2 - ніяких граблів не давала.

От що дійсно забрало "вузьке місце" в лептопі, так це заміна системного hdd (7200 rpm) на SSD з 550 mb\s read, 500 mb\s write.

Раджу зекономлені гроші потратити на сабж, враження від використання досить приємні ;)

Опубліковано

Boskurd, Для 125Вт мало просто хорошого кулера, там ще і продуктивність охолодження корпуса грає велику роль, це я кажу із власного досвіду.

Мавши проц з ТДП 125Вт і хороший залмановський кулер, в простому кодегеновському корпусі проц уходив в перегрів через 2хв після запуску тесту. На боксовому кулері тримався троха довше але все одно перегрівався, приходилось працювати зі знятою кришкою.

Якщо шум побоку то можна брати. Якщо ж тиша важлива то я б дивився в сторону інтела, сам недавно поміняв платформу і тепер маю мощу і нічо не жужить :)

Опубліковано

Якщо для ігр - то i3-3220, якщо для задач, які вміють використовувати багатоядерність по максимуму (архівація, кодування відео) - то AMD. Я є власником "папередніка" i3-3220, раніше стояв AMD-шний проц, але після переходу на i3-2120 повернути назад калорифер немає ані найменшого бажання. Можливо після землерийки АМД і спроможеться на щось достойне уваги, але на даний момент Intel іде попереду.

Опубліковано

по максимуму (архівація, кодування відео) - то AMD.

Вкорені не згоден. Я вчора кодував Блурея на своєму і5 2500К. 2-гіговий мультик за 15 хвилин став вдвічі менший. Охолодження, правда, стокове...

Опубліковано

Та архівацією і кодуванням не страдаю хтілося б шоб використовував на повну радеона 7850 2г мого.....іноді люблю пару футболів включити одночасно чи цяцьку і футбол слухаю або ж музику і цяцьку.....короче хтілося б шоб можна було не відчувати дискомфорту у іграх і не чекати цілу вічність при переключені між грою і кількома браузерами чи скачкою/копіюванням і щоб запас в іграх хоча б на пару років був.....може я забагато хочу)))) але думаю ніхто не хоче вкласти собою зароблені гроші не оптимально)

Опубліковано

Zheny@, я думаю він мав на увазі 4-ядерний FX 4300 і 2-ядерний i3-3220 в цьому випадку АМД зі своїми 4 ядрами, судячи по тестам, з відео справиться швидше.

Опубліковано

Zheny@, я думаю він мав на увазі 4-ядерний FX 4300 і 2-ядерний i3-3220 в цьому випадку АМД зі своїми 4 ядрами, судячи по тестам, з відео справиться швидше.

100% Женін проц - це окрема історія.

fx_4170_vs_core_i3_3220_07.png

fx_4170_vs_core_i3_3220_08.png

Опубліковано

якщо для іграшок, або робота з фотошоп, брати то я би радив інтел. якщо будеш займатсь відео- аудіо монтажем. то певно краще амд. амд з модернізацію завжди проще було. мамку не доводиться так часто міняти. бо в 2013 році інтел новий сокет запускає.

але якби я брав собі то виріб би на i3 зупинив. дуже вдалий в них баланс характеристик.

Опубліковано

хтілося б шоб використовував на повну радеона 7850 2г мого..

Бери інтел.

Я помітив тенденцію таку, що у нових іграх, чомусь, після логотипів-реклам фірми виробника (розробника) та спонсора, йде реклама-лого Інтела та Нвідії. (Крізіс, Баттлфілд ще там щось..)

Опубліковано

На мою думку інтел виграє в хай енд рішеннях. Важко сперечатися АМД з І5 та І7, тоді як у дешевших моделях АМД виграє у швидкодії й ціні.

Про кулер, незнаю як І3, а І5 з боксовим кулером працює дуже тихо. Тоді як вдома на свій Phenom мусив кулера міняти.

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...