fenmix Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 10:51 #26 Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 10:51 чим раніше тим краще) Мене в 6 віддали, дякую Богу що для мене весь цей жах цього року кінчиться і вже поступлю у ВУЗ Або армію.
zaHARE Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 11:06 #27 Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 11:06 Поступала без труда, а учиться воли нет. Девченке уже за 20-ть. Отлично ориентируется в новых технологиях, владеет языками, английским, японским, талантливо рисует. Но выучиться не может, подрабатывает по случаю, часто меняет работы, или совсем без работы сидит.К любой деятельности должна сформироваться внутренняя мотивация, тогда она пойдет на пользу.Заміж їй тра і дітей пару-трійко і все стане на свої місця.по темі.Якщо дитина вже вміє читати,писати тощо,нормально адаптується в колективі і має посидючисть,то в принципі варто вже йти до школи,бо потім ще через рік вона буде вундеркіндом в першому класі і їй буде нецікаво на заняттях.Але я свою планую вести до школи в неповних 7.
odna Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 11:14 #28 Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 11:14 Заміж їй тра і дітей пару-трійко і все стане на свої місця. Бедные девченки. Других советов не дождуться. А если "взамуж" - это не ее? Если она больше пользы себе и людям принесла б, реализовав СВОЙ потенциал. В данном случае этой девочке "замуж" не светит еще долго, потому что не желает и, потому что слишком умная. Ваш брат этого не любит.
jack74 Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 12:17 #29 Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 12:17 Я посміявся з слова "здати" дитину в школу, вона що товар? А так я сам пішов в 5 років в школу, вчилося нормально,дискомфорту не було, заекономив майже рік життя, в університет вступав коли було 16 і "не жалуюсь" як кажуть. ... ну, "заекономив рік життя", чи навпаки, "викреслив рік дитинства" - це тобі ще ранувато судити, я так розумію От ще трохи підростеш, заведеш (тут можеш теж сміятися) дітей, з'являться внуки - от тільки тоді ти зможеш оцінити про вартість і вагу якогось конкретного етапу свого життя
Vadimm Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 12:59 #30 Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 12:59 В свій час пішов у луцьку шестирічку, відучився там рік і 2 місяці, переїхали в сільську місцевість де в 7 років в другий клас не беруть. Поскандалив троха дома що "залишився на другий рік" і пішов знову в перший. Однокласники ще читали по складам а я вже вивчив той текст на пам"ять і коли мене запитували без букваря розказував з пам"яті. Через 2 роки повернулися в місто і потрапив я в третій клас луцької школи... де урок математики починався із тренування під диктовку вчительки усно "23х14 чи 17х5" і так далі (з інтервалом в секунд 10) на швидкість із записом відповідей в зошит і подальшою перевіркою. Звісно після сільської школи на таких уроках я "пагібав", хоча з часом навчився швидко рахувати в стовпчик. Та оскільки це було заборонено (ключове слово "усно") мене швидко "спалили".Коротше це я до того що треба звертати увагу не тільки на те чи готова дитина йти в школу морально, але й в школу з яким ухилом віддаєте і чи це сільська школа чи міська.Ніхто на форумі не скаже як буде краще для саме вашої дитини.
BARAKUDA Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 13:13 #31 Опубліковано 30 Листопада, 2012 в 13:13 В неповних 6 - ще не страшно. На днях по ТСН показували, що в києві в неповних 5 вже віддають дітей в школу. Оце жесть...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.