Перейти до змісту

Як забрати гроші у боржника?

BSL

Рекомендовані повідомлення

Щось мій боржник так і не шевелиться, я йому уже казав щоб хочаб по сто грн приносив, щоб я знав що він хоче мені їх віддати, він обіцяв що принесе але так нічого і не приніс, прийдеться його лічность піддати публічній огласці)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь

Щось мій боржник так і не шевелиться, я йому уже казав щоб хочаб по сто грн приносив, щоб я знав що він хоче мені їх віддати, він обіцяв що принесе але так нічого і не приніс, прийдеться його лічность піддати публічній огласці)))

давай, рожай уже... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прийдеться його лічность піддати публічній огласці)))

Почнемо з ніка на Борді.

давай, рожай уже...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BSL, ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще жаліє вагається...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще жаліє вагається...

Не вагаюсь, надіюсь)))) що ще позвонить і скаже що верне мені якісь гроші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что то Вы и не сильно стремитесь забрать эти деньги у него назад. Наверное, обеспеченный человек. Можете позволить себе "поиграться"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу дати текст позовної заяви) а далі сам думай)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ви позичили товаришу 1000 і він вам не дзвонить,уникає зустрічей, подумайте можливо це того вартувало :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SOAD, давай [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю достатньо глибоко усіх юридичних тонкостей, але знайомий, який працює у цій системі радив мені подавати заяву заказним листом (поштову квитанцію збережіть до повної розв"язки справи). За таких умовах ваш лист буде зареєстрований у вхідній кореспонденції і справі автоматично нададуть рух. Тобто, головне, що б заяву зареєстрували. Тоді на неї має бути реакція. Таке паперове спілкування може згодитися у суді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З такою пеньою я б ще трохи почекав і в суд. Дехто 100 грн в день не заробляє на роботі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жадність топікастера погубить, я думаю він жде поки натікають проценти, а розписку ще треба довести що то та людина писала яка у вас брала борг.

Так як ви потерпіла сторона, то це вам треба довести що вона не фальшива, а це коштує напевно грошей і не малих.

Думаю розписка це пшик... просто гріє душу кредитора і не більше, правда я не юрист....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю розписка це пшик... просто гріє душу кредитора і не більше, правда я не юрист....

Не той рівень справи, що б призначали експертизи, як плівок Мельниченка. Щоправда з розпискою можуть бути певні нюанси, але я на стороні Сергія, тому не даватиму "козирі" протилежній стороні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розписка то насправді фігня... От коли міліціянти викличуть того боржника на бесіду і він визнає, шо винен і то зафікують, тоді да... А так то може прийти і тупо сказати - "Та я його в глаза нєвідєл і ніц не писав"... І шо ти йому докажеш? Або скаже - "А мені яйця в двері зажали і катували, того я і написав таку розписку під такі дикі проценти"... І хто будєт вінават тагда? Наш закон - як дишло, куда повернеш, туда і вийшло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і тут я согласився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як завжди тут "юристів" і "по понятіям" більше, ніж потрібно. Спробую розвіяти більшість хибних порад...

1. Дільничний не піде "вибивати" гроші, бо Ви так захотіли, а відправить Вас подалі, опираючись на цивільно-правові відносини. Є шлях оминути дільничного, який буде відмахуватись від Вас, як від назойливої мухи і добитись реєстрації кримінального провадження. Але це вже можу порадити особисто, оскільки я так розумію боржник Ваш переглядає форум.

2. Покликати братків - далеко не варіант. Звісно "по понятіям" Ви можете саме так зробити, але я б радив діяти в правовому полі, аби й самі не стали підозрюваним...ось тільки не по вимаганню, а по ст. 355 КК України(Примушування до виконання цивыльно-правових зобовязань)...а ось вже яка частина буде залежати від того, чи самі буде діяти, чи з братками(друга частина передбачає позбавлення волі від 3 до 5 років).

3. Боргова розписка є суттєвим доказом. Законодавство передбачає позику коштів без укладення договору чи нотаріального засвідчення.

Топікстартеру раджу не поспішати зі зверненням до суду з позовною заявою, оскільки це дійсно затяжний процес, хоча і єдиний вірний в сфері права. З людської точки зору - раджу зайнятись реєстрацією кримінального провадження для психологічного тиску, а вже тоді перейти до більш тривалого процесу.

Топікфлудерам звісно ніхто не може заборонити точити ляси, і самостверджуватись, даючи на свій погляд розумні поради, а в дійсності "брєдові"....Але теж можу порадити не виглядати пустословами і самовпевненими необізнаними людьми....Пригадайте просто рекламу "інколи краще мовчати, ніж говорити".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як завжди тут "юристів" і "по понятіям" більше, ніж потрібно. Спробую розвіяти більшість хибних порад...

1. Дільничний не піде "вибивати" гроші, бо Ви так захотіли, а відправить Вас подалі, опираючись на цивільно-правові відносини. Є шлях оминути дільничного, який буде відмахуватись від Вас, як від назойливої мухи і добитись реєстрації кримінального провадження. Але це вже можу порадити особисто, оскільки я так розумію боржник Ваш переглядає форум.

2. Покликати братків - далеко не варіант. Звісно "по понятіям" Ви можете саме так зробити, але я б радив діяти в правовому полі, аби й самі не стали підозрюваним...ось тільки не по вимаганню, а по ст. 355 КК України(Примушування до виконання цивыльно-правових зобовязань)...а ось вже яка частина буде залежати від того, чи самі буде діяти, чи з братками(друга частина передбачає позбавлення волі від 3 до 5 років).

3. Боргова розписка є суттєвим доказом. Законодавство передбачає позику коштів без укладення договору чи нотаріального засвідчення.

Топікстартеру раджу не поспішати зі зверненням до суду з позовною заявою, оскільки це дійсно затяжний процес, хоча і єдиний вірний в сфері права. З людської точки зору - раджу зайнятись реєстрацією кримінального провадження для психологічного тиску, а вже тоді перейти до більш тривалого процесу.

Топікфлудерам звісно ніхто не може заборонити точити ляси, і самостверджуватись, даючи на свій погляд розумні поради, а в дійсності "брєдові"....Але теж можу порадити не виглядати пустословами і самовпевненими необізнаними людьми....Пригадайте просто рекламу "інколи краще мовчати, ніж говорити".

ти попередні пости читав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заманали по п'ять разів одне й те саме переказувати різними словами.

Модератор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боргова розписка є суттєвим доказом. Законодавство передбачає позику коштів без укладення договору чи нотаріального засвідчення.

Да-да, а ти потом доведи шо боржник ту розписку написав не під примусом і т.п))) Ст 627 ЦК України каже шо, сторони, при укладанні договору є вільними у способі його укладення... тобіш і усний договір є правовим, але от довести це ну дууже складно... А ст. 22 ЦК України, навіть регулює механізм відшкодування збитків у разі недотримання договороу, але, знову ж таки - докази, докази...

але я б радив діяти в правовому полі, аби й самі не стали підозрюваним...ось тільки не по вимаганню, а по ст. 355 КК України(Примушування до виконання цивыльно-правових зобовязань)...а ось вже яка частина буде залежати від того, чи самі буде діяти, чи з братками(друга частина передбачає позбавлення волі від 3 до 5 років).

Угу. Півтора року тому для того шоб перейти від вимагання до цивільно-правових тра було "дати" 5К у.о. ))) Шо вигідніше - посадити людину по вимаганню, тим більше по ч.2 (група осіб, погроза смертю, з застосуванням зброї і т.п. - тобіш рекетири) і закрити план, чи возитись з цивільно-правовими по яких, доречі, амністія була минулого року ;)?

З.І, Аффтар, ти хоч раз на практиці перевіряв то, про шо пишеш? ))) Певно нє... А я перевіряв...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мікс.....я знаю, як ти перевіряв терміном....Але чесно знаючи тебе з нормальної сторони здивований тим, що ти пишеш....і скажу не як юрист "верзеш".....будучи компетентнішим і розумнішим за інших, тремін не відбував би.....і за 5к у.о. стало ще смішніше..... Прочитай кваліфікуючі ознаки ст. 355 і ст. 189(бажано в коментарі в межах твоєї освідченості).....можливо глянеш на це з іншої сторони....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідь сам же дав: "Топікфлудерам звісно ніхто не може заборонити точити ляси, і самостверджуватись, даючи на свій погляд розумні поради, а в дійсності "брєдові"...."

Пригадайте просто рекламу "інколи краще мовчати, ніж говорити".

Відповідь сам же дав (відать призабув): "інколи краще мовчати, ніж говорити".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НУ раз тобі так смішно, то смійся... Мені, якось, пів року сидіти за то шо хотів забрати своє - було не зовсім смішно... Кодекс я читав і читав повну редакцію... Дуже уважно читав, благо, часу вистачало... Томі і пишу лише про то шо знаю напевно і про то, шо випробував на собі. А про кваліфікуючі ознаки то в суді тре доводити... В мене он і свідки були і докази і нічо... Рікітьор, йопта... Тому, друже, ти спочатку лоб-в-лоб стикнись з нашою системою судочинства, а тоді вже пиши свої утопічні теорії.

З.І, І ше, нагадай-но, звідки ми знайомі? Можна в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Мені дуже не приємно, але змушений вертатися до цієї теми ((((

Чоловік віддав пару гривень, і більше віддавати знову не хоче, бреше, веде себе нагло по хамськи, звонити йому мені уже надоїло, та це й не дуже допомагає, він обіцяє що віддасть а потім веде себе так як будьто нічого не обіцяв.

Прийдеться для початку оголости його нік на борді, він тут часто пропонує на продаж різні речі, краще людям знали своїх "героїв"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...