Перейти до змісту

Як забрати гроші у боржника?

BSL

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ой, думаю з вірогідністю 99,9% ти не отримаєш грошей вечором... :( людина ж мабудь читає тему - але до цих пір нічого майже тобі не віддала, ще й хамить.. значить тій людині пофігу на те що ти напишеш тут нік...

Опубліковано

BSL, та давай вже, а то "устроіл тут ромашку" (с)

Ніхєра він тобі до вечора не віддасть, він ввечері пообіцяє що віддасть завтра бо сьогодні в нього або кіт здох або сестричка захворіла.

Опубліковано

ну той добре Вас порадую, усі дізнаються хто це такий, думаю усім цікаво)))))))

тобi бачу дуже весело ? iнтригу вирiшив забабахати ? мо видалити просто тему ?

Опубліковано

якщо щось порушую то видаляте

тільки вкажіть який це пункт правил що б я знав на майбутне

Опубліковано

та поки не порушуете, просто з спроби отримати пораду ви ж самi перетворюете тему в балаган, починаючи грати на чиiхось емоцiях, кому там цiкаво чи не цiкаво. Щось зiбрались робити то робiть а не передьоргуете, то скажу, то не скажу, то дам час подумати, то ввечерi то зранку скажу й iн.

Опубліковано

та поки не порушуете, просто з спроби отримати пораду ви ж самi перетворюете тему в балаган, починаючи грати на чиiхось емоцiях, кому там цiкаво чи не цiкаво. Щось зiбрались робити то робiть а не передьоргуете, то скажу, то не скажу, то дам час подумати, то ввечерi то зранку скажу й iн.

думаю Ви праві, але прошу тему не видаляти, так як підстав для цього немає

Опубліковано

Вже були обіцянки оголосити нік. Думаю зараз знову нічого не буде.

Або пиши в суд чи в муліцію або озвучуй нік, а то ща скажу нік і знов нічого.

Роби щось, а не сидиш чекаєш поки за тебе бабло заберуть і тобі в руки віддадуть.

Опубліковано

Зміст відкривати тему на борді? Помогли?

я зі своїми кредиторами-дебіторами або розбираюсь сам, або сиджу в дупі, в силу обєктивних обставин. Люди, які позичають гроші - це хз шо за люди. Життя навчило їм не довіряти. Якось так..

Опубліковано

Какой-то самосуд а не тема. Один сказал, все поверили, осудили, голову проломили, колени просверлили.

И что вам ник или ФИО даст? Не будете одалживать ему деньги? И так понятно. Моральное давление? Бред.

Да и зачем выносить это на всеобщее обозрение. Моральную сторону обсудить да и только.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...