Перейти до змісту

Як забрати гроші у боржника?

BSL

Рекомендовані повідомлення

Попав я в неприємну ситуацію, позичив людині гроші.

Чоловік обіцяв віддати в той же день, мол йому віддадуть в вечері гроші а зараз срочно потрібно за щось заплатити, якщо йому не віддадуть грошей обіціяв здати золото в ломбард, перепозичити у других людей, клався що віддасть. От той день і тягнеться уже більше як два місяці))))

Дзвінки ігнорує, навіть якщо відповідає то пудрить мізки, обіцяє що завтра, після завтра, але звичайно що нічого не повертає.

01.11.12 написав мені розписку що віддасть до 14.11.12р. в разі не повернення коштів зобовязується сплачувати пеню в розмірі 100 грн за кожен день просрочки, але відповідальності за собою так і не відчуває.

В суд звичайно я подати можу і впевнений що виграю, але це буде тягнутися дуже довго.

Може у когось є якісь ідеї?????????????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь

братків можна підключити

виб'ють ,що завгодно

не лише гроші :90:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця історія і так довго тягнеться. Тому, якщо вже самі вирішили до суду - туди Вам і дорога залишилась. Тимпаче, у Вас розписки є.

Не вчиняти ж вам дій (поки), щоб він потім до суду вас тягнув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мо якогось списка стрьомних людей на борді завести ?

в мене теж є парочка хороших людей які не люблять повертати борги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мо якогось списка стрьомних людей на борді завести ?

Родина должна знать своих героев в ФИО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

братків можна підключити виб'ють ,що завгодно

ні в якому разі. Інакше станете з потерпілого винним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в милицию с распиской... а если с следаком выйти "покурить" и пообещать премию за помощь, все быстро решиться... тем более на статью "шахрайство" потянет 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Законний спосіб - це суд. І якщо в боржника є якесь майно чи доходи - то це й самий реальний спосіб, хоча не найкоротший. Будуть витрати по сплаті судового збору, на адвоката, але їх можна теж стягнути з боржника.

Менш законний (або й зовсім незаконний) - це тиснути на боржника правоохоронцями, братками і т.п. Теж будуть витрати. А якщо в боржника є "підв'язки" в тих кругах - невідомо, як все обернеться. Може, ще й проти топікстартера справу рухнуть за "вимагательство".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я от задумуюсь над одним боргом

може його просто подарувати комусь ? той борг

нехай люди відірвуться по-повній

ну а що реально робити якщо шансів повернути якби і нема практично

а людей треба вчити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не віддасть борг то Ф.І.О де живе, який нік на борді та іншу інформацію про цього "редиску" я звичайно виложу, щоб ніхто більше не попадався, він на борді часто переписується

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нік на борді

З цього можна вже почати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BSL, сумма большая? Есть одна идея. Но все зависит от суммы. Судя по сумме просрочки в день, у него "проблем" с деньгами нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чом би, не у книгу скарг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть одна идея. Но все зависит от суммы.

Взяти під білі рученьки і оформити кредит на якусь техніку.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нік на борді

З цього можна вже почати.

Згідний але покищо не буду цього робити, спочатку поговорю з його батьками, може вони зможуть якось повпливати на його, всетаки він тоже людина і йому буде не приємно якщо всі будуть знати хто він такий, але інколи мені здається що йому пофіг що про нього думають інші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чом би, не у книгу скарг?

Тут питають пораду не як про бордівця, а просто по життю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сума 500 доларів, уже 600))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна в Ярчика запитати скільки мінімально коштує суд, думю, що величина боргу порівняно невелика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сума 500 доларів, уже 600))))

Идете в милицию. Рассказываете всю ситуацию. Вместе с ментами идете к должнику. Пускай они ему в подробностях изложат, что ему грозит, в случае если Вы дадите делу ход. Из уст человека в милицейской форме, это будет звучать куда убедительнее, чем из Ваших. Потом, т.е. сразу после разговора, вместе с должником идете в ближайшее отделение ПриватБанка и оформите кредитную карту на нужную сумму. Дадут без справки про доходы, причем без проблем. Все что понадобится - паспорт и идент.код. Потом пусть снимет деньги в кассе и отдаст Вам.

Вот таким чудным образом, можно избавиться от должника.

Только не говорите работникам банка, что он любит платежи задерживать. :)

Если и это не поможет, тогда Суд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оформите кредитную карту на нужную сумму

Хто таке сказав? Коли мені добровільно-примусово робили картку - ліміт був 300,00грн))) Можливо щось змінилось...

Мій варіант кращий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мне тупо 4000 втюхали и даже не спросили + еще одну дали, для друга. А потом, еще звонили и предлогали лимит повысить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всетаки він тоже людина і йому буде не приємно якщо всі будуть знати хто він такий

Я вибачаюсь, але ти визначись, що ти хочеш? Гроші повернути СВОЇ, чи шкода зас..анця???

100+ще 100 % він тебе ані крапельки не шкодував, коли гроші брав твої, а потім ще й "кормив завтраками".

ПС. Знати я його не хочу, так "вирвалось". Сорі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спочатку поговорю з його батьками, може вони зможуть якось повпливати на його, всетаки він тоже людина і йому буде не приємно якщо всі будуть знати хто він такий

Доброта НЕ спасет мир) Не в даному випадку. Батьки, то, звичайно, добре, та навіщо їх турбувати? Раз паспорт є - то, по ідеї, вже дорослий. Треба навчити людину відповідати за свої вчинки. Сума відносно невелика. Якщо зараз не навчити (про мордобой мова не йде), то з безнаказаністю дійде до більших сум, а там, дивись, і питати ніхто не стане, чи він людина, чи йому приємно, чи є в нього сім"я....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В основному, зараз такі карточки оформляють на 10 000 - 15 000 гривень.

...при умові, що в тебе біла з/п не менше 5000 і не зіпсована кредитна історія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...