Перейти до змісту

Дневники современной женщины

mandarinela

Рекомендовані повідомлення

Дорогие женщины!Хотела бы пригласить в женскую группу психологического развития и опыта, кому это конечно интересно.

Темы, которые предлагаем на обсуждение:

1. Женские архетипы. Работа с образом.

2. Женское одиночество. Близость, любовь. Отношения в паре.

3.Длительные отношения.Проблемы брака.Жены и любовницы.

4.Сексуальность и женственность.

5.Успех в жизни современной женщины.Партнерство и подчинение.

6.Статус, имидж, бизнес в жизни женщины. Между домом и работой.

Мы встречаемся 1 раз в месяц, в выходной день. По вопросам участия пишите мне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь

В Україні то називається "вечорницями" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А по бордовски это называется здыбанка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы встречаемся не для того, чтобы обсуждать мужчин, мы их любим.А обсуждаем то, как мы позиционируем себя в этом мире, что делает нас слабыми, а что агрессивными, про то, что иногда заставляет нас прятаться, и про то, что дает нам расцветать. Это про грусть, сменяемую радостью, и про радость, которую догоняет грусть, про то, как мы позволяем с нами поступать, и про то, кого и как мы выбираем, про приобретения и потери, про теплоту и ненависть, вообщем про чувства, про жизнь, про нас - женщин...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы встречаемся не для того, чтобы обсуждать мужчин, мы их любим.А обсуждаем то, как мы позиционируем себя в этом мире, что делает нас слабыми, а что агрессивными, про то, что иногда заставляет нас прятаться, и про то, что дает нам расцветать. Это про грусть, сменяемую радостью, и про радость, которую догоняет грусть, про то, как мы позволяем с нами поступать, и про то, кого и как мы выбираем, про приобретения и потери, про теплоту и ненависть, вообщем про чувства, про жизнь, про нас...

Ми теж)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інфармациониє спонсори- Женскій журнал, Наталі, Ліза, Цвєти, коти і Ти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви хатітє сдєлать етат мір лучше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нєт, просто п**датєє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогие женщины!Хотела бы пригласить в женскую группу психологического развития и опыта, кому это, конечно, интересно.

Було. Не прижилось.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sincerely with Love 2 Zeuss, Tolik_It and Co.

Цікаво. Що змушує чоловіків займатися "низькоякісним троллінгом" в темі, присвяченній суто жіночим питанням? Виникає раптово питання, що в них, зважаючи на прескоренний рух до Європи, якось дуже інтенсивно прокидається гарні яскраві жіночі риси або їх болюче хвилює питання Як жити в парі зі своїм партнером?

Хм...Хлопці а ви б не хотіли потроллити в таких розділах як "Спорт, ПК, Ігри, Авто, екстремальний відпочинок" тощо... Повірте - це цікавіше... У будь якому разі там якось простимулються ваші Чоловічі первисні ознаки, якщо звісно ви розумієте про що йдеться. Але спробуйте - я вірю у Вас все вийде......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми завжди з інтересом читаєм, коли хто то начинає учить нас жить і розказувати куди нам іти і шо робити. низькоякісний троллінг у чисто жіночих темах гарантовано забезпечує увагу якої небудь свіжозареєстрованої настаящої женьщіни кошки з яскраво вираженими і простимульованими Жіночими первинними і вторинними ознаками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми завжди з інтересом читаєм, коли хто то начинає учить нас жить і розказувати куди нам іти і шо робити. низькоякісний троллінг у чисто жіночих темах гарантовано забезпечує увагу якої небудь свіжозареєстрованої настаящої женьщіни кошки з яскраво вираженими і простимульованими Жіночими первинними і вторинними ознаками

І все ж таки цікава ситуація. Автори топіка, я впевнена, повинні бути здивовані дізнавшись про тешо вся ця Жіноча тема зацікавила в першу чергу не жінок, а "чоловіка", який читає цю тему з інтересом, в пошуках настанов як йому жити і куди йому все ж таки піти з його життєвими позиціями. Tolik_It, йдіть троллити в чоловічі форуми.

Мені здається я хочь в одному з ваших питань на рахунок куди, Вам Толик_Ит піти допомагла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну почитай себе, ну чим ти можеш допомАгти? :)

пе. ес. не Ит а лт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt Толик_Ит

+1)))

screentnt.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Повірте - це цікавіше...

Повірте, тролити жіночі теми такого характеру приносить більше задоволення чим.. шо там?.. "спорт, ігри, пк"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нас тут уже п'ять

ги :D

думаю, це не межа )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну просто ці всі буржуйські сєкти нашим жінкам ІМХО не підходять - у них психіка міцна і без того, загартована століттями в житті з наишими ж таки музчинами ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Славко +100

Зарубєжний консультант: - А ви не пробували обьяснить чоловіку, що ви тонка натура, що у вас є певні мрії, почуття та сподівання?

Жінка: -Та пробувала... вибив два зуба і забажав борщу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

catwoman, троль никогда не придет туда, где ему не предложат сочный кусочек для тролинга. А тут такая темка. Я не троль, но я бы и сама не прочь полакомиться. :)

пс: mandarinela, еще че-нибудь подкиньте. Осень. Скууучно. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 odna, дуже вдячна Вам, що ви пояснили... Насправді в мене було дещо інше уявлення про троллінг в темах... Але я впевненна, що "чоловічий" троллінг в суто жіночих темах виглядає як якось дивно...Вам так не здається? Тому що досі не зрозуміла мотивація "чоловіків" які взагалі щукають щось для себе в таких темах... З такою позицією як у моїх "співрозмовників" в цій темі можно розповсюджувати своє ІМХО і в темах: Вишивання хрестиком, критичні дні тощо... Чоловік повинен завжди бути чоловіком, а не пдівчиною, що пліткує....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ай, яй яй, в яке неудачне місце Ви попали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але я впевненна, що "чоловічий" троллінг в суто жіночих темах виглядає як якось дивно...Вам так не здається?

По вашему, тролинг имеет пол?

Хотите женского тролинга? Ну... ладно. Нате: если я имею сиськи и гетеросексуальна, то это еще не значит, что мне интересно заниматься той ху"йней, что вы предлагаете...

Если б не "мужской" тролинг, в вашем "женском клубе" можно б было помереть с тоски...

Достаточно? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, заглянула я в эту тему, только то потому, что тут Толик с Дифото шарились. Думаю, если б не они, то мало б кто и заглянул. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ууу, це місце навіть гірше, ніж можна було сподіваться ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Толік з діфото харошому не навчать, да!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...