Перейти до змісту

Продам сир твердий з дирами (смачний)

DMK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

сирок "другої" свіжості?

16.03.12 дата виробництва, я вірно розумію?

Читайте вище. Ми купуєм також те, що бачимо на етикетці. Прошу передзвонити чоловіка що знайшов цю цікавість - вирішим це питання, без проблем.

Перед тим, як брати гроші з людей - даю спробувати сир. Ось ще декілька фото з розрізу. Вибачаюсь за не гарну форму шматку. Спеціально відрізав, щоб людям на спробу давати при зустрічі.

post-9929-0-20708700-1353098668_thumb.jp post-9929-0-98209400-1353098674_thumb.jp post-9929-0-98213900-1353098686_thumb.jp

Опубліковано

Теж знайшов такі ж цифри на своєму сирові?!

Взято з інтернету

"Виробничу марку, дату виготовлення і номер варки позначають безпосередньо на сирі."

і ще

5.3. Цифри в сирі

Так звані цифри в сирі - цифри з чорного або синього харчового пластика (поліетилен), які іноді зустрічалися в кірці сиру. При виготовленні сирної голови втиснутими в неї пластиковими цифрами відзначали дату виготовлення, номер варіння та іншу інформацію.

За часів СРСР і в перші роки існування Російської Федерації цифри в сирі були популярним серед дітей предметом колекціонування. Іноді при купівлі сиру спеціально просили вибрати шматочок з цифрами.

Згодом замінені чорнильними штампами, передбачалося, що корочка сиру разом зі штампом повинна зрізати. В даний час потрібна інформація найчастіше випалюється лазером на скоринці сиру або наноситься на упаковку.

Джерело http://znaimo.com.ua...aimo.com.ua/Сир

І ще по терміну зберігання найшов максимальний термін 6 місців (і це за належних умов зберігання), звідки ви берете 1 рік?

http://test.org.ua/tests/food/166

http://www.komo.ua/ukr/vagovi_syry/

Щодо етикеток з кінцевим терміном споживання 20.12.12 то вони надруковані на самоклеючому патері струменевим принтером, що теж викликає великі сумніви?! І поряд з тим на упаковці є невеличкий цінник з датою 26.12.12??? Як це тоді зроуміти?

Хоча загалом сир сподобався.

Ось тут знайшов ролик "Знак якості" про сир "Радомер" http://inter.ua/ru/v...2/06/14/radomer

Опубліковано

Дзвоніть - (067) 361-22-80 поясним, та й фото не дуже якісне. Напевне - номер партії, скоріш за все. Телефонуйте ;)

Якщо ви думаєте, що це дата - то навряд. Так як цей сир вищого сорту, і має срок придатності - 12 місяців.

Якість фото тут нідочого. Чітко видно, що номер партії - "16/183", а "16.03.12" - дата виготовлення. Те, що сир вищого гатунку, до терміну придатності не має ніякого відношення. Навіть якщо термін придатності справді 12 місяців (а це максимальний термін для твердих сирів), то де гарантія дотримання умов зберігання протягом 8-ми місяців?! До речі, терміну придатності на упаковці я не знайшов.

При покупці на запитання продавцю "чи свіжий сир", я отримав відповідь "так, звичайно".

Перед тим, як брати гроші з людей - даю спробувати сир.

Пробував. Смак на 4-/5. 30 грн. за 1 кг він цілком вартий. Ознак зіпсованості я не відчув. Але знаючи, що сиру 8 місяців, я б його не купував.

Прошу передзвонити чоловіка що знайшов цю цікавість - вирішим це питання, без проблем.

Передзвоню завтра. В мене дитина спить.

вирішим це питання, без проблем.

Я надіюсь. Сир я хочу повернути!

Щодо етикеток з кінцевим терміном споживання 20.12.12 то вони надруковані на самоклеючому патері струменевим принтером, що теж викликає великі сумніви?! І поряд з тим на упаковці є невеличкий цінник з датою 26.12.12??? Як це тоді зроуміти?

В любому випадку 20.12.12 (чи 26.12.12) від дати виготовлення - це 9 місяців, а не 12!

Опубліковано

Сир переважив 2 головки потягнуоли 8кг. я заплатив як за 9 кг. нас дурять!!! Сир по правді не гострий як написано вище, але з чітко вираженою гірчинкою.... Цей сир на любітеля. ЯК би можна було повернути я би повернув.

Опубліковано

Телефонуйте по вище вказаним телефонам:

(067) 361-22-80

або - Наталія

(066) 631-54-84

Ніхто ж не відмовляється вирішити проблему. Те що привезли з польщи - те й продають люди.

Опубліковано

Передав всю інформацію людям - сказали дзвонити. Вирішать проблему без лишніх питань. Жалію тепер, що погодився допомагати (

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...