Перейти до змісту

Конкуренція

igariok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

друг, брат, сват, чи може компаньйон)

Ні перше, ні друге, ні треті, і тим паче не четверте. Мені просто дивно, що знайшовши в неті ЧИЙСЬ телефон звинувачують людину, яка тут не при чому.

любиш себе корчити сурового модера

я змовчу, хотів також було нахамити, але передумав. Я тебе навіть банити не буду за перехід на особистості та обговорення дій адміністрації форуму.

Опубліковано

Я нікого не звинувачую, я просто діяв згідно логіки: є номер телефона, він світиться в оголошеннях в інтернеті, а саме на сторінці Бамбаклая (звати його Саша і всі його дані знайшов по асці також він зареєстрований на одному сайті де є його фото. І цього Сашу знаю особисто бо колись він працював на фірмі-конкурент), пошукав його пости та зробив висновок з того що він писав. Звинувачувати та поливати брудом нікого не хочу - Бог їм суддя!!!

Опубліковано

я не знаю хто і кому не догодив і кому я перейшов дорогу , але про цей випадок нічого не знаю . Цей номер дійсно мій ,але я на Україну тільки тиждень як приїхав . Це чийсь БРЄД

якщо це ваш номер - тримайте його увімкненим, а igariok нехай до вас додзвониться так щоб ви взяли трубку і ви між собою розставите крапки над "і". А як не додзвониться - ну то значить хтось мудак. Хоча тут і так хтось із вас усіх в цій історії мудак.

Опубліковано

Діло в тому, що телефон включений але просто гудки, повне ігнорування. Телефонували з інших номерів, якщо бере то і зразу кидає.

Опубліковано

Ох, мама міа...ото понаписувалось!

Та тут багатьох з бордівчан можна без екзаменів брати слідчими...

Ну-у, трошечки прояснилась ситуація і мені... Да, знайомі ми з тобою Ігарьок! Так, Саша мене звати! Працював я, (як і ти в той час монтажником), дизайнером на відомій нам фірмі!

Цю ситуацію прокоментую лише так: Луцьк наш - велике село, а я тут просто виявився боком приліплений тільки тому, що розмістив не своє оголошення (попросили мене, так я і в темі тій написав) Багато було не моїх оголошень, впринципі...(вже я таким добрим не буду, теж вчимося..)

До цього, вищезгаданого випадку з тобою, Ігарьок, я зовсім ніякого відношення не маю!!! І, про цю історію, взнав тільки вчора, з цієї теми!

Що тут ще говорити, напевно правильно ти написав...- конкуренція!

Але мені з тобою нема чим конкурувати!

Опубліковано

SanyaTT, м-дя, голова, впринципі в тебе працює...але якось по стандартному..

Не треба сюди ще когось ліпити, вже ітак наліпили! Користувача Zheny@, ніяким боком взагалі не знаю і навіть в очі не бачив!

Пи. Си. Дякую людям що зі мною спілкувались і мене знають за довіру до мене...

Більше я нічого не буду коментувати...не моя це бойня!

Опубліковано

Bambaclay, ти б для чистоти картини попросив би того Романа взяти слухавку , або через тебе передати хоч щось - не зміг, не склалося, вибачте і т.д., або навпаки, спростування. Інакше подібний "мопед" від тебе не "відмиється" - втратиш довіру як до себе, так і до всіх тих, від чийого імені будеш оголошення публікувати. Воно тобі треба?

Опубліковано

Та розумію я це...але люди які мене знають, ті - знають! Це всього лиш інет - в житті моя репутація була б, значно страшніше для мене!

А, постити(продавати) від свого імені, щось не своє - в мене відпало бажання!

П.Си. Написав Ігорю в приват ще...чекаю на його відповідь у цій темі ще!

Опубліковано

Прочитавши все вище написане та ознайомившись з повідомленням в приваті роблю висновок такий:я надіюсь, що все, що сказав Саша правда і тоді прошу вибачення в нього за дане непорозуміння, але все ж таки Роману передай від мене ВЕЛИКИЙ ПРИВІТ!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...