SanyaTT Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 15:40 #26 Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 15:40 ЖеняЯкось підозріло ти все таки намагаєшся бамбаклая захистити, признавайся хто він тобі друг, брат, сват, чи може компаньйон)???Бо якщо зазвичай хтось жалується в книгу скарг то завжди підтримують того хто жалується, а ще й ТС докази приложив до жалоби!!!А тут такий собі якоби як ти любиш себе корчити сурового модера, всіляко виправдовуєш бамбаклая, якщо очевидно що він тут приділах, де він сам і написав у 10 пості!!!П.С. І тут більш схоже що бамбаклай попросив того Романа щоб він подзвонив і розвів ТС!!!
gasnero Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 15:57 #27 Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 15:57 я не знаю хто і кому не догодив і кому я перейшов дорогу , але про цей випадок нічого не знаю . Цей номер дійсно мій ,але я на Україну тільки тиждень як приїхав . Це чийсь БРЄД
Zheny@ Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 15:59 #28 Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 15:59 Цитата друг, брат, сват, чи може компаньйон)Ні перше, ні друге, ні треті, і тим паче не четверте. Мені просто дивно, що знайшовши в неті ЧИЙСЬ телефон звинувачують людину, яка тут не при чому. Цитата любиш себе корчити сурового модерая змовчу, хотів також було нахамити, але передумав. Я тебе навіть банити не буду за перехід на особистості та обговорення дій адміністрації форуму.
igariok Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 17:32 Автор #29 Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 17:32 Я нікого не звинувачую, я просто діяв згідно логіки: є номер телефона, він світиться в оголошеннях в інтернеті, а саме на сторінці Бамбаклая (звати його Саша і всі його дані знайшов по асці також він зареєстрований на одному сайті де є його фото. І цього Сашу знаю особисто бо колись він працював на фірмі-конкурент), пошукав його пости та зробив висновок з того що він писав. Звинувачувати та поливати брудом нікого не хочу - Бог їм суддя!!!
Vadimm Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 18:24 #30 Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 18:24 Цитата я не знаю хто і кому не догодив і кому я перейшов дорогу , але про цей випадок нічого не знаю . Цей номер дійсно мій ,але я на Україну тільки тиждень як приїхав . Це чийсь БРЄДякщо це ваш номер - тримайте його увімкненим, а igariok нехай до вас додзвониться так щоб ви взяли трубку і ви між собою розставите крапки над "і". А як не додзвониться - ну то значить хтось мудак. Хоча тут і так хтось із вас усіх в цій історії мудак.
igariok Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 19:43 Автор #31 Опубліковано 14 Листопада, 2012 в 19:43 Діло в тому, що телефон включений але просто гудки, повне ігнорування. Телефонували з інших номерів, якщо бере то і зразу кидає.
Bambaclay Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 10:42 #32 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 10:42 Ох, мама міа...ото понаписувалось!Та тут багатьох з бордівчан можна без екзаменів брати слідчими...Ну-у, трошечки прояснилась ситуація і мені... Да, знайомі ми з тобою Ігарьок! Так, Саша мене звати! Працював я, (як і ти в той час монтажником), дизайнером на відомій нам фірмі! Цю ситуацію прокоментую лише так: Луцьк наш - велике село, а я тут просто виявився боком приліплений тільки тому, що розмістив не своє оголошення (попросили мене, так я і в темі тій написав) Багато було не моїх оголошень, впринципі...(вже я таким добрим не буду, теж вчимося..)До цього, вищезгаданого випадку з тобою, Ігарьок, я зовсім ніякого відношення не маю!!! І, про цю історію, взнав тільки вчора, з цієї теми!Що тут ще говорити, напевно правильно ти написав...- конкуренція!Але мені з тобою нема чим конкурувати!
Bambaclay Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 11:01 #33 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 11:01 SanyaTT, м-дя, голова, впринципі в тебе працює...але якось по стандартному..Не треба сюди ще когось ліпити, вже ітак наліпили! Користувача Zheny@, ніяким боком взагалі не знаю і навіть в очі не бачив!Пи. Си. Дякую людям що зі мною спілкувались і мене знають за довіру до мене...Більше я нічого не буду коментувати...не моя це бойня!
difoto Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 11:59 #34 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 11:59 Bambaclay, ти б для чистоти картини попросив би того Романа взяти слухавку , або через тебе передати хоч щось - не зміг, не склалося, вибачте і т.д., або навпаки, спростування. Інакше подібний "мопед" від тебе не "відмиється" - втратиш довіру як до себе, так і до всіх тих, від чийого імені будеш оголошення публікувати. Воно тобі треба?
Bambaclay Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 12:24 #35 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 12:24 Та розумію я це...але люди які мене знають, ті - знають! Це всього лиш інет - в житті моя репутація була б, значно страшніше для мене!А, постити(продавати) від свого імені, щось не своє - в мене відпало бажання! П.Си. Написав Ігорю в приват ще...чекаю на його відповідь у цій темі ще!
igariok Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 16:28 Автор #36 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 16:28 Прочитавши все вище написане та ознайомившись з повідомленням в приваті роблю висновок такий:я надіюсь, що все, що сказав Саша правда і тоді прошу вибачення в нього за дане непорозуміння, але все ж таки Роману передай від мене ВЕЛИКИЙ ПРИВІТ!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.