Перейти до змісту

Отцам! Как должен выглядеть сын в 16 лет

borec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нормальним людям,нормальним людям, одного разу, одного разу, достатньо, достатньо. Ми, ми, помним,помним, це вiдео,це вiдео

повторение мать учения :_04:

В.И. Даля

Опубліковано

Свого таким виховаєш?

вже виховую!!! сину 4 роки, робимо по 4 підходи на перекладені по 5 разів!

Опубліковано

Свого таким виховаєш?

угу... добий його несформовану скелетну структуру... молодчага... ше штангу синові запропонуй...

Опубліковано

Свого таким виховаєш?

угу... добий його несформовану скелетну структуру... молодчага... ше штангу синові запропонуй...

чуєш паяльник материнок чи хто ти там, якщо спец по материнках от і роби те що вмієш!!!

А то ти вже думав що самий вумний раз, щось в тебе не так вийшло з мастерсатом, не правдоли?

Опубліковано

Тю... Дик я і роблю... Качаюсь собі патіхоньку... І сина підтягую... Для початку записав його на ушу, хай пластика і гнучкість розвинеться... а троха папазжа і на силові вправи піде... Сгоряча, как ізвєстно, мона і хєр паламать...Так шо заканчіваєм жрать стєроіди і начінаєм думать... Іногда биваєт очінь таки палєзна...

З.І, Я ніколи не казав шо самий вумний... З Мастерсатом, да, пракольчег вишел, я же ні вінават, шо у нас мусаркі такі прадажні... но я свайо атсідєл, ума набрався, чого і Вам, не вельми шановний Барєц (а з чим барєц, сопсно?), бажаю... Адью...

Опубліковано

Тю... Дик я і роблю... Качаюсь собі патіхоньку... І сина підтягую... Для початку записав його на ушу, хай пластика і гнучкість розвинеться... а троха папазжа і на силові вправи піде... Сгоряча, как ізвєстно, мона і хєр паламать...Так шо заканчіваєм жрать стєроіди і начінаєм думать... Іногда биваєт очінь таки палєзна...

З.І, Я ніколи не казав шо самий вумний... З Мастерсатом, да, пракольчег вишел, я же ні вінават, шо у нас мусаркі такі прадажні... но я свайо атсідєл, ума набрався, чого і Вам, не вельми шановний Барєц (а з чим барєц, сопсно?), бажаю... Адью...

Бачу і правду ума набрався, не злишся все приймаєш адекватно, уважуха!

Стосовно боротьби, ти ж в роді колись казав що свого племіника чи кого приведеш на спаринг, може це і не ти був, але вроді ти))

Рукопашний бій в " Динамо"

Опубліковано

Нє. Не я... Нема у мене плімяшей такого возраста, шоб в спарінг ставить :) Сам магу, но не хочу... Не люблю силою комусь шось доводити...

Щодо того що не злюсь - а смисл? :) Мені мої нерви дорожче... Ти ж Мішу Маваші вродь теж поважаєш... Так пам"ятаєш його трек "Остаться человеком"?

Идейность выше крыши, интеллект на комментах повышен,

Дальше комнаты своей ни че не видел и не слышал.

Человеком надо быть стараться, а не падлой ссученной,

Я понимаю каждого по жизни много мучили.

Соседа замочили накануне - как-то похеру,

У бабушки забрали хату - тоже как-то похеру.

Куда такое колесо? Да на обочину!

А это колесо, ребята, наша с вами вотчина.

Шагайте мимо беспредела, а он на каждой улице,

А я с годами все сильнее продолжаю щуриться.

Опубліковано

Нє. Не я... Нема у мене плімяшей такого возраста, шоб в спарінг ставить :) Сам магу, но не хочу... Не люблю силою комусь шось доводити...

Щодо того що не злюсь - а смисл? :) Мені мої нерви дорожче... Ти ж Мішу Маваші вродь теж поважаєш... Так пам"ятаєш його трек "Остаться человеком"?

Саме так, підтримую!

Навєрно це був другий модер амоняк11 :)

Опубліковано

Нормальним людям,нормальним людям, одного разу, одного разу, достатньо, достатньо. Ми, ми, помним,помним, це вiдео,це вiдео

В.И. Даля

повторение - мать заикания!

Опубліковано

Я високий брюнет, я кремезний, засмаглий!

Я до кохання по-справжньому спраглий.

Я вже майже живу в тренажерному залі,

Бо хочу, щоб на мене западали кралі.

В мене біцепси, трицепси, дельти, трапеції,

А пахну так, неначе щойно запірнув у спеції.

А ще я частенько в люстерко на себе дивлюся,

Бо я сам від себе тягнуся...

Тартак;-)

Опубліковано

Навєрно це був другий модер амоняк11 :)

пий магнiй, памьять розвивае, ще раз перекрутиш таким макаром мiй нiк, перекручу твое перебування на бордi

Опубліковано

В.И. Даля

повторение - мать заикания!

Ну раз пошла такая пьянка, вставлю і я свої 5 копійок. Нкого не ображаючи і не маючи нічого проти кожного з вас (а то я бачу тут зібралися любителі єдиноборств :)) хочу нагадати як повністю звучить ця приказка: Повторенье мать ученья - утешенье дураков.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...