Перейти до змісту

Юрій Недужко Чак Норіс?

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Может кто то ещё снимал?

http://www.youtube.com/watch?v=fIbkbWYWuoA&feature=player_embedded

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интересно,

а он проффесор чего?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

профессор кафедры управленческой деятельности — Волынский институт последипломного педагогического образования.

Взято звідси: http://argumentua.com/stati/shpargalka-dlya-izbiratelya-okrug-22-prisposoblentsy-patrioty-kozak-i-zaslannye-kozachki

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"вкантактє", "пєнсії", оператор на перших словах показав рівень свого інтелекту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загалом гарна провокація. Недужко виявився не готовим до такого повороту подій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Історичних наук, кажуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не катит на депутата,нервный какой то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з його каманди люди говорять, що провокація була від Палиці.

"Не катит на депутата,нервный какой то." Ага, а шо буде виробляти у ВР, коли прикриється мандатом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що Гетто, получив по шапці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опубліковано · Приховав Skorpio76, 24 Жовтня, 2012 в 14:17 - Без причини
Приховав Skorpio76, 24 Жовтня, 2012 в 14:17 - Без причини

Підіслана бидлота може вивести з себе будь-кого.

Посилання на коментар

мені здається він накурений якийсь

просто перший раз його бачу не на плакатах... иии... як таких допускають в кандидати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто ж їні медкарти не перевіряє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на базарi теж Недужко ходив, якась старша жiнка задала якесь провокацiйне питання (питання не чув, хоча недалеко це все вiд мене було), але фак того, що *поносив* Недужко ту жiнку, на чому свiт стоiть. Навiть якщо й дiйсно була провокацiя, то треба якось бiльш адекватно з неi виходити, а не пiддаватись й виставляти себе неврiвноваженним хамидлом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому виставляти - проявляється саме те, що є насправді. Переважна більшість тих, хто лізе в депутати - таки бидлуваті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мне особенно понравилось то, его никто не принуждал к подобным действям, он сам показал своё истинное лицо, видя, что его снимают, да ещё и в центре, публичная лажа перед самими выборами.... электорат забыть не успеет. кепсько... халепа... :(:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Провокація схожа на ДДОС-атаку - з різницею що вразливість шукають не на сервері а в закромах душі кандидата... а далі як по нотах - злітає "планка" і видно все нутро.

Недужко - бидлувате чмо як і його батько, тільки про другого я це знав багато років, а щодо першого довідався щойно. Яблучко від яблуньки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені здається він накурений якийсь

просто перший раз його бачу не на плакатах... иии... як таких допускають в кандидати?

Бачив колись як він спілкується з перехожими на одній вулиці Луцька. Справив враження врівноваженої, адекватної людини. Щоправда його тоді ніхто не провокував ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не треба бути кандидатом наук, щоб зрозуміти-рівняти Україну на Норвегію(яка має такі запаси газу, що навіть не вступила в ЄС)- може лише неадекватна, або нечесна людина.

А в Недужка я би просто спитав ,скільки процентів він очікує набрати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не треба бути кандидатом наук, щоб зрозуміти-рівняти Україну на Норвегію(яка має такі запаси газу, що навіть не вступила в ЄС)- може лише неадекватна, або нечесна людина.

:) А я й не знав, що в ЄС вступають заради газу :)

А в Недужка я би просто спитав ,скільки процентів він очікує набрати?

Та що ви хочете зі звичайного технічного кандидата. :) Його профіт не в перемозі на виборах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так руками маше як Кашпіровський, чуть не заснув я.

Якщо вже професор то міг би якось грамотніше думки свої висловлювати, і одна вода, а вот як там і сям, чітко треба позицію свою ставити. А то по принципу "отнять у богатіх, отдать бедным" таке може не проканати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одна вода

Та я думаю він і сам не знає толком, що треба робити з країною. Так. книжок начитався, з розумними людьми наспілкувався ... Ну і сам по собі. я так розумію, він все ж не дурний ... Мусить же щось говорити ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам по собі він не то шо не дурний,він відвертий ує**ан. так безстидно і тупо таблом приторговувати. несе х**йню, підкріпляє все це дешевими глоріхантерськими фотками,та ще й,як на професора,безграмотно говорить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дик Недужко не є професором, це я точно знаю. А так між іншим я триндів нераз з ним ще до того як він в депутати пішов, сам по собі як на мене він загальмований трохи) і завищена самооцінка, а так якшо убрати це все то на адеквата похожий буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...