Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

Вчора так і робив, створилось 2 повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
6 годин тому, EleKtrik сказано:

Теремно, став від Епіка.

А там карась є? не вкургсє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, yura-patriot сказано:

А там карась є? не вкургсє?

Є на всіх трьох, вро найкраще на середньому бере.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто підкаже, для аматора - де можна вудку закинути?) Бажано з сімейним відпочинком (альтанки, мангали, дитячий майданчик) Окрім боголюб)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Рест парку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що за бла-бла-бла, темой не помилились?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирвались ми все таки порибачити на Світязь. І у неділю вдалось відірватись сповна. З риби окунь і краснопіра від нано розмірів, до пристойних екземплярів за ладоху, проскакували карандашики. Місцеві на поплавкі тягали сомиків, плотву, карасів, окунів. 

IMG_20170604_125916149.jpg.a02120158c1b961f37abcc08f0fe9d51.jpgIMG_20170604_123722991.jpg.7fd0b9bf005dcf068b6bd0d48651a5b5.jpgIMG_20170604_130551452.jpg.3ebe60146ae6dc54228be1022dd93012.jpg

Брало лише на вертухі- у всіх їх проявах, колебло мовчало. Резину і воби відкінули через значні пориви вітру. Cолпару( мій новий улюблений універсал) в мене Мила відібрала, зі словами "краще чути чи риба чи водорості":g07:, я ловив провіреною Трапарою стрім.

Зіі Купавсь лише я, і то поневолі, дістаючи заарканені  блешні. Вода в затоці вже прогріта, на пляжі і в Мельниках - ще холоднувата.

А от в понеділок, зрання похолодало та нагнало хмар і як відрізало- лише пару окуньків. Тому інтенсивно переміщались в пошуках здобичі. хоча і це ніц недопомогло:(

P.S. Трохі охоту по рибі відбили.

P.S.2 Вся риба була успішно втоплена;)

P.S.3 Місцеві забирали все, навіть пісюточний риб.:0084:А птом дивуємось, що ніц риби нема.:angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Линки на поплавок

Компаньйони: Ярослав Грабар. 
Погода: першого дня сильний західний вітер 8-10 м/с! Другого дня вітер змінив свій напрямок на північно-східний і став слабшим. Температура +17, небо переважно чисте. Лише зранку другого дня було затягнуте високими сірими хвилястими хмарами. Ніч доволі холодна. Тиск 742 мм.рт.ст.. 
Рівень води: норма. 
Час ловлі: 14:30-10:30. Вночі спали. 
Місце: північна сторона ставка, праворуч від берези під великим горбом. 
Вартість рибалки: ми нічого не платили. 
Зловлено: 7 линів, кілька червонопірок. Ярослав натягав багато дрібної червонопірки і карасиків, ну й линочків само-собою. Достойних карасів цього разу не було. 
Наживка: опариш і хробак (клювання 50/50), на мастирка майже не було клювань. 
Прикормка: Traper Lin-Karas чорного кольору і однойменний атрактант на одній точці і прикормка з морозилки Traper "Kapriowate wody stojace" + Traper "Big Fish lake" + пелетс 8 міліметрів "слива" на іншій точці. Спочатку працювала ота морозилка, а на ранок клюваки пішли з суто линьової прикормки. Ярослав годував трапером карп-лин-карась. 
Снасті: махова вудка. 
Нарешті Ярослав відпросився з роботи і у свої жінки на риболовлю. Я ні хвильки не вагався, щоб скласти йому компанію. Оскільки в цю пору року я обожнюю полювати з поплавочком на линочків, то відразу запропонував їхати в Стару Мощаницю. Новин звідси не було ні від кого, тим цікавішим мав бути наш виїзд. 
Напередодні стався приємний форс-мажор: я переміг в розіграші квитків на концерт The Hardkiss, тому цілий ранок витратив на те, щоб владнати всі організаційні питання і таки відправити свою жінку з кумою на те дійство. І врешті-решт десь в районі дванадцятої дня ми виїхали в цей чудовий забутий край. Ярослав був тут вперше, тому його (як і всіх спочатку) вразила ця відлюдькувата місцевість і півдороги  ми обговорювали чому Україна ще не Європа і чому Україна обов'язково стане частинкою її :)
medium-8cf15549f5d76d91d07724217218f9c1.
Приїхали на моє улюблене місце і першим чином прийнялись чистити собі вікна поміж водоростей. Добру годину я провів у воді спочатку з ножем, а потім зі своєю супер косою для чистки водоростей. Не знаю скільки кілограм тої кропивки з рдестом я витягнув на берег, але результат приємно радував очі. Цієї риболовлі обривів повідків у мене було мінімум і жодна риба не врятувалась в тих підводних джунглях.  
О, ще був один епізод з тією чисткою: поки мудохався у воді, то до моєї ноги пристала п'явка. Я її на березі відразу скинув, а кров з ранки юшила ще кілька годин і нічого не могло її зупинити. 
Ми розбили табір і позакидали наші снасті у воду. Я відразу почав періодично підкидувати кульки корму у воду, а Ярослав обрав тактику рясного загодовування аж ввечері. Якщо чесно результат був приблизно однаковим, адже перші клюваки ми побачили без чогось на сьому вечора. Сказати, щоб я був радий линочку - це нічого не сказати :)
medium-d4a2b78797f83ad3c618be42c5fd9648.
Рибка поклювала зовсім не довго. І знову всі хробаки повисли батогами, а опариши відсмоктувала якась дрібного без видимих клювань. Ох, я зовсім забув написати про видимість клювань! Не було ніякої видимості через вітер взагалі. Добре, що ми хоча б сиділи під горбом, то  вітер вже йшов якось з води перед нами наверх. Хвилі були все-одно нестерпні, ловити в таких умовах поплавком вкрай тяжко. Я дуже переживав, щоб ввечері він стих. Аж десь біля восьмою почала спадати його сила. Але вечірнього кльову по-суті й не було. Лише поодинокі випадкові клювання. І то дрібноти. І то в Славіка.  
Ну, за те ми мали достатньо часу на фотографування всіляких пейзажів і готування вишуканої(насправді ні) туристичної їжі. 
medium-263030c831fc07ee3e0baa375ba845ed.
Ніч минула без пригод. Я запопадливо, навчений всіма цими роками ловлі в "крепких" місцях, повитягав всі снасті з води. Ярослав же лишив одного світляка на хробака. Але у нього не клювало... 
Ранок виявився напрочуд туманний і з рожевим небом. Риба нарешті почала проявляти себе і я відтягнувся на вудінні линка. 
Ловити линочків - це зовсім інше ніж ловити карасів чи ту ж плотву. Лин — риба-одинак. Якщо почне клювати, то потрібно зробити все можливе, щоб не згаяти дану можливість, адже після перезакидання ніхто більше клювати не буде і потрібно знову вичікувати на іншого лина! Признаюсь чесно, на цій риболовлі у мене теж здавали нерви і я передчасно підсікав, але лише раз чи два. Але ж які линки! Просто пісенька :)
medium-94e621523cf2bb643761ceda0635da89.
Дивно, але карасі клювали лише у Ярослава і лише дрібні! Лише один був більшим долоні. Всі інші з палець. 
Десь вони мабуть ще хворіють після нересту. Можливо, якби наші місця були почищені ще раніше і там вже на дні збалансувалась еко-система, то результати були б кращими і можливо б підійшли лапті-карасі. Але маємо те, що маємо. 
Відео з місця риболовлі: 

Цей же запис на моєму вебсайті зі всіма фотографіями: Линки на поплавок. Звіт з рибалки Стара Мощаниця, 02-03.06.2017

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті звіт, як звіт. Зачитався аж рота роззявив. Молодчаги хлопаки! :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті Андрюха почав робити звіти дійсно з рибалки а не з мойки на кухні ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Саша Иванов

линок має запах мулу?

я теж недавно натягав, думав все перемішалось на руках і червяк і прикормка...  

а ні, дружина теж сказала смердить. Грішу на слиз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто там вже на падьонку ловив? Коліться ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Саша Иванов сказал:

Хто там вже на падьонку ловив? Коліться ;)

Полетіла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та їй походу погода трохи не тойво, не дотягує до рівня. Зазвичай вона вилітала в 2 найжаркіші, найясніші, найтихіші доби червня ! Без натяку на вітер, хмарку чи прохолоду. А нині погода таке собі.... не Турція...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 7 июня 2017 at 05:42, Bichunya сказал:

:rolleyes:Ставок в Теремно.Другий день Трійці.Сорі за фото.Телефон-китаєць.:rolleyes:

012.jpg

013.jpg

На втором озере всё в сетях. Выплывает на лодке "самый умный " и проверяет сетки.Зеленая резиновая лодка. Куда уплыл и где высунул лодку на берег я не видел,телефон рыбнадзора только сегодня дали. Так шо линь такого размера скоро будет большой редкостью. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, SergLutsk сказал:

Та їй походу погода трохи не тойво, не дотягує до рівня. Зазвичай вона вилітала в 2 найжаркіші, найясніші, найтихіші доби червня ! Без натяку на вітер, хмарку чи прохолоду. А нині погода таке собі.... не Турція...

позавчора була.вчора вже ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так в тому то й справа що вона вилітає лише за умови що і завтра і післязавтра буде спека ! Тобто наперед відчуває погоду і її виліт вірна прикмета що наступні 2 дні буде літня спека

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трошки Чарукова (ставок Мамая), неділя, 19.06.2017 (карпик клював невеликий і без особливого бажання - дика зміна погоди, 150 грн плата за 5 кг, в основному  - фото місцевої природи, традиційно фото краще дивитися у новій вкладці, фуллсайзом):

DSC_4278

DSC_4285

DSC_4303

panorama3

panorama0

DSC_4332

DSC_4365

DSC_4367

panorama1

DSC_4409

panorama2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пару фото з фестивалю "Поплавок на рiчцi з Flagman", м.Луцьк, 11.06.2017 р.:

Flickr  тут: https://www.flickr.com/photos/agentsmith13/albums/72157683253423600/with/35431686775/

DSC_3748

DSC_3768

DSC_3785

DSC_3828

DSC_3907

panorama1

DSC_4065

DSC_4175

DSC_4181

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дик а сама рибалка і риба були ? А то по фото таке враження що просто порекламували свій товар :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погано, що такі міроприємства не анонсують на борді:mellow:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 21.06.2017 at 08:42, SergLutsk сказал:

Дик а сама рибалка і риба були ? А то по фото таке враження що просто порекламували свій товар :)

Ну, не завжди я суддя з необмеженим доступом до фото, сам ловив, брав участь, руки в прикормці і т.д....

А на фото - не демонстрація товару, а семінар практичний від Володимира Кобизєва.

Анонсувати на Борді по мірі можливості такі події буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Ну, не завжди я суддя з необмеженим доступом до фото, сам ловив, брав участь, руки в прикормці і т.д....

А на фото - не демонстрація товару, а семінар практичний від Володимира Кобизєва.

Анонсувати на Борді по мірі можливості такі події буду.

Кароч нікуя не зловили))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, yura-patriot сказал:

Кароч нікуя не зловили))

Купу верховодки + пару "бігфішів" у вигляді плотви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 21.06.2017 at 08:42, SergLutsk сказано:

що просто порекламували свій товар :)

- прорекламували товар;

- поділились досвідом ловлі;

- ловили рибу в заданому місці і в умовах "як є";

- роздали призи

і це все безкоштовно.

Сам, на жаль, не був так само як і минулого року. Дивився відео з минулого року https://www.youtube.com/channel/UC21JIhTxYi11eMzw3weJz2A/videos

Дізнався багато нового та цікавого. Сподіваюсь що буде відео із цього фестивалю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...