Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

Ладно, якщо завтра всі в Млинів, то значить я завтра поїду на роботу, а в неділю в Млинів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Трішки плавав зранку на Заліві...

P_20171118_10472w5.thumb.jpg.ba4ee8cbe547191fc607d669af65c51d.jpg

Вдарила на падінні, взяла добре, жадібно.

Приманка Шарк 4.

Вага щуки 1.600 гр.

Погодка класс, але народу для Заліву багато, до 10-ї години вже плавало 5 човнів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Були в млинові. повний 0. 4 чол на вдсх зберега, прокидали основні точки я одного окунця вимучив грам на 70. Шо добило так це те що в таку погоду, жодного рибака. жодного блєать, ні човна ні спінінгіста ні поплавочника. ближче до 9 години появилось пара поплавочників. На ікві покидали зо 20 хв, результат незмінний. На мості на ікві, обично людей - стати нема де. Сьогодні по обидві сторони сиділо аж 2 рибака. Від 2х чоловік чув шо в млинові така хєрня вже тиждень. Дядько на поплавок на живця каже раніше по 30 окунів а останній тиждень 3-4 штуки. одним словом попа.

Проловивши 2,5 години, вирішили переїхати в хріни. в 10 ранку вже кидали на збросі. штиль. у всіх смислах. Погода просто шикарна, а риби нема. І рибаків цуко теж нема. Човнів - жодного. Був на збросі один місцевий і один з луцька. Місцевий матюжив працівників гес за те шо граються рівнем води 4й день і ніц брати не хоче. Той шо з луцька показував садок окунів 30-70 грам. було пара до 150-200грам. ловив на УЛ але закидав живця на відвідний поводок. Переїхали в набережне, тоже галяк, тут правда сиділо з пяток поплавочників, вдалині в сторону боремля виднілось пара човнів. Попили кави і з повним нулем поїхали додому. Думав ще й завтра їхати кудись але сьогодні оскому збив. Паливо нинчє дороге, посижу вдома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Від 2х чоловік чув шо в млинові така хєрня вже тиждень.

Повна піз...ьож, треба вміти і знати. На що ловили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, Саша Иванов сказал:

Повна піз...ьож

думаю не повна, раз рибаків нема знач люди знають шо кльов не ахті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, Саша Иванов сказал:

На що ловили

я особисто на ларву 2, 2,5 дюйма, тіогу2 поляріс 3, вагабонд 2 і 3 і ще ряд приманок вже й не згадаю які

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я чому з рибою?

Твої приманки не робочі на даний момент)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Саша Иванов сказал:

Твої приманки не робочі на даний момент

просвіти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просвітив, в пп глянь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо, на спіннербейт бере?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі за літо-осінь в мене не було вдалих рибалок в Млинові з човна. Не те що того року - восени окунь просто розривав. 

Може теж приманок не підібрав, хоча не ловив хіба на раки, чогось не люблю ними ловити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Млинів, човен. До обіду, далі не вистачило нервів. Рип не хотів брати. Виходів зо 5 бачив і то все. Не брав навіть на малька. 

2 нормальних рипа забрав скоптити, 1 полосатий був утоплений, забагрив зо 2 десятки верховодки. Настільки велике скупчення що неможливо опустити воб на робочу глибину.

Спойлер

IMG_3651.thumb.JPG.4353bf6eae42f611f67ed4ab2be1f21b.JPGIMG_3652.thumb.JPG.bf47c35e500aec9e7d90e884b47beb4d.JPGIMG_3653.thumb.JPG.5a8f40953ca645536142987b07b44636.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 21.11.2017 в 14:25, Саша Иванов сказал:

Млинів, човен

А якже заборона плавати на зимувальних ямах. В Млинові ж ганяють. чи я щось пропустив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Grekus сказано:

А якже заборона плавати на зимувальних ямах. В Млинові ж ганяють. чи я щось пропустив.

Таки пропустив. В Млинові лише одна зимувальна яма біля мосту, що веде до технікуму. На решті акваторії не мають права забороняти ловити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Віталій СК сказал:

біля мосту, що веде до технікуму

серйозно? я й не знав. То виходить шо та тьма народу яка з мосту ловить по обидві сторони то все браки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З моста вони не достають до ями, вони на самому руслі ловлять. Та й не бере зараз там ніц, тільки пару окунців висмикнув, були втоплені. Поки що рибка не пішла в яму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 хвилин тому, Polehan сказано:

серйозно? я й не знав. То виходить шо та тьма народу яка з мосту ловить по обидві сторони то все браки?

Не знаю браки чи ні. Формулювання в переліку зимувальних ям досить розмите: вказано просто "в районі мосту" і розміри 10 на 20 метрів. А де саме в районі мосту хз. Заборонено саме на зимувальній ямі, а біля неї ні.

Хіба там з мосту ще хтось ловить? Кілька раз був з човна цього року, то особливого аншлагу не було. Не те що років 3-4 назад, місця вільного на мосту не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В районі мосту то може бути як перед так і за (нижче по течії) . І там, і там яма, тільки перед вона зправа, а за мостом - прямо і чуть вліво по течії. Так що там х поймеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Віталій СК сказал:

Не знаю браки чи ні. Формулювання в переліку зимувальних ям досить розмите: вказано просто "в районі мосту" і розміри 10 на 20 метрів. А де саме в районі мосту хз. Заборонено саме на зимувальній ямі, а біля неї ні.

Хіба там з мосту ще хтось ловить? Кілька раз був з човна цього року, то особливого аншлагу не було. Не те що років 3-4 назад, місця вільного на мосту не було.

отут де позначив зони навкруг мосту, постійно ловлять. Чи це не тут зимувальна яма?

Untitled-1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під мостом проходить русло, а не яма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там, але тільки нижче по течії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так де яма? а то вдруг я плавати буду, а там неможна))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А *вдруг* ти хоч на ямі рибу ловити. А тут і не знаєш ))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ах, халєра, розкусив)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Саша Иванов сказано:

Там, але тільки нижче по течії

Як на мене, то там немає особливої ями, в кутку перед технікумом глибше. 

Та й взагалі ніяка риба крім окуня і йоржа не зимує в районі мосту, біла риба уходить вверх по течії до "воріт" чи взагалі до Аршичина.

З якого дива вони її зимувальною рахують? Хоча, чому дивуватись, ці ями визначені ще з радянських часів, а з тих пір багато води втікло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...