Перейти до змісту

Лесь Подерв"янський у Луцьку

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я переплутавши місяці (затуркана, що тут скажеш :_07: ) поперлася туди купувати квитки ще на початку жовтня. Прогулялась самотньо кінотеатром.

Було відчуття кінця світу: так якось дико порожньо, каси пусті, висіли лише реклама на концерт Лорачки, що вже відбувся.

Теж взяв сумнів щодо місця проведення.

Опубліковано

Було діло колись, в кого з друзів був купутор , збирались слухали, навіть на пам"ять вивчали по декілька монологів.

Навіть :smoke: не треба було. Научно-позноватєльно було і так :_07: .

ПС. А вживу послухати, ото незабутні враження були б

Опубліковано

Мене насторожує напис "..ПОДЯ І КРОТ... Презентують..." Чи не буде так що саме ці подя і крот будуть інсценувати Леся? А сам Лесь і сном духом про ці виступи не чув?

Опубліковано

мабуть так і є... не дочитав, недодивився....

Вистава Леся Подерев`янського «Сни Васіліси Єгоровни» від театру «Подя і Крот» (в ролях Микола Вересень, Світлана Вольнова, Андрій Середа, Олена Рєпіна)

Опубліковано

Перенесли в "Просвіту" і тільки 13-го «Сни Васіліси Єгоровни».

Ложа по 80 грн., лишилось мало, решта 100, 120, 140 грн.

Опубліковано

наше життя, навіть те, як організовують цю подію, невичерпне джерело для п'єс Л.П.

Опубліковано

Ложа по 80 грн., лишилось мало, решта 100, 120, 140 грн.

Є й дорожчі :) Я сьогодні брала в 10 ряд по 130 грн. Дешевших було мало, з дорожчих бачила по 150 і 220. Купувала в касі "Просвіти".Ось тут є фото з вистави у Львові http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?podervyanskiy_pokazav_u_lvovi_vistavu_sni_vasilisi_yegorovni&objectId=1269983

Опубліковано

Ну що я можу вам сказати, шановне панство...

А те,що можу, так за те забанять, ібо чудниє маі враження від цього епічєского звіздєца, що сьогодні відбувався у Просвіті, не просіяти від нецензурних слів і за цілий тиждень.

А вся еліта! Всі зірочки нашого славетного міста прийшли як на добрийвечір. Містєцтво думали узріть.

А здря.

Кому цікаво - читайте в Мордокнігє.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...