Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

наперед вибачаюсь може не там тему створив.)

хтось чув про народні методи збільшення wifi сигнала?) там намотування мідної провулки, чи чогось на антени..хтось пробував таке?))

і чи продаются посилені антени на wifi адаптери?)

Опубліковано

купив з 1 антеною- погрався,повернув ,придбав з 2ма антенами.все супер

да проблема в тому що як жив блище то файно було)

а як пересилився дальше сигнал недуже..

Опубліковано

Скільки порад, але ніхто не запитався:

- який стандарт?

- яка точка?

- відстань на лінку

....

1) 802,11 g

2) точно нескажу бо знаходится в закритому приміщіні. ставив укртелеком. на вишкі всесвіт плюс.

3) приьлизно 12-13 метрів. але багато стінок 4-5.

в мене стоїть TP-Link TL-WN651G

на вулиці постав направлену антену. і буде все добре.

тобто?

Опубліковано

Скільки порад, але ніхто не запитався:

- який стандарт?

- яка точка?

- відстань на лінку

....

1) 802,11 g

2) точно нескажу бо знаходится в закритому приміщіні. ставив укртелеком. на вишкі всесвіт плюс.

3) приьлизно 12-13 метрів. але багато стінок 4-5.

в мене стоїть TP-Link TL-WN651G

на вулиці постав направлену антену. і буде все добре.

тобто?

дивись пп

Опубліковано

Є в продажі потужні китайські адаптери Alfa AWUS036H з потужність 1 Ват і Alfa AWUS036NH з потужностю 2 Ват.

Опубліковано

Є в продажі потужні китайські адаптери Alfa AWUS036H з потужність 1 Ват і Alfa AWUS036NH з потужностю 2 Ват.

Яка ціна? Сертифікація?

Опубліковано

Яка ціна? Сертифікація?

Вони по 400 грн з копійками, є ще трохи дешевший без n стандарту FreeLink FL-2016G потужністю 1 Ват то він дешевший в два рази - двісті гривень з копійками http://mediamarket.lutsk.ua/index.php?productID=39489

Про сертифікацію цих китайських цяцьок я не вкурсі.

Опубліковано

одну хвилинку. щоб не плодити нових тем.

Користуюсь 3G шнтернетом. Найближчий дротовий інтернет - за 100 метрів від мого будинку. Чи є зміст домовлятися про встановлення Wi Fi роутера в сусіда? Чи дасть мені нормальну швидкість? Яка вартість цього проекту? Чи можна підвісити ще кількох сусідів на це?

Опубліковано

одну хвилинку. щоб не плодити нових тем.

Користуюсь 3G шнтернетом. Найближчий дротовий інтернет - за 100 метрів від мого будинку. Чи є зміст домовлятися про встановлення Wi Fi роутера в сусіда? Чи дасть мені нормальну швидкість? Яка вартість цього проекту? Чи можна підвісити ще кількох сусідів на це?

Замало інфи для допомоги!

Опубліковано

Хочу збільшити швидкість інтернету в приватному будинку. Кабеля Укртелекома чи іншого оператора - немає. Щоб протягнути - дууууже дорого і морочно. Недалеко (100 м прямого бачення) є підприємство з підключеними стаціонарними телефонами. Ідея в тому, що можливо домовитися з директором щоб за мій рахунок поставити в них інтернет (чи модернізувати існуючий) і створити за допомогою Wi Fi можливість підключення до них мого компютера (стаціонарного) а можливо ще й компютерів 1-2 моїх сусідів, які теж в такій ситуації як і я. 3G - інтернет в моєму районі проживання дає швидкість в пікові часи від кількох до десятка Кб/с (((. Можливо є якісь інші варіанти "релейного" інтернету, але все впирається в доцільність (ціна).

Опубліковано

Недалеко (100 м прямого бачення) є підприємство з підключеними стаціонарними телефонами

Пряма видимість? Територіально, де знаходися?

є підприємство з підключеними стаціонарними телефонами

Тра спочатку з підприємством говорить, що по чому! Тоді і буде ясна доцільність :)

зііі лінк зробити не проблема

Опубліковано

Хочу збільшити швидкість інтернету в приватному будинку. Кабеля Укртелекома чи іншого оператора - немає. Щоб протягнути - дууууже дорого і морочно. Недалеко (100 м прямого бачення) є підприємство з підключеними стаціонарними телефонами. Ідея в тому, що можливо домовитися з директором щоб за мій рахунок поставити в них інтернет (чи модернізувати існуючий) і створити за допомогою Wi Fi можливість підключення до них мого компютера (стаціонарного) а можливо ще й компютерів 1-2 моїх сусідів, які теж в такій ситуації як і я. 3G - інтернет в моєму районі проживання дає швидкість в пікові часи від кількох до десятка Кб/с (((. Можливо є якісь інші варіанти "релейного" інтернету, але все впирається в доцільність (ціна).

Пряма видимість?

є підприємство з підключеними стаціонарними телефонами

Тра спочатку з підприємством говорить, що по чому! Тоді і буде ясна доцільність :)

зііі лінк зробити не проблема

попередньо говорив... вони не проти (в них вже є якийсь інтернет, як варіант, я міг би в неробочий час, що мене влаштовує, використовувати їх трафік). Видимість- пряма - через дорогу навкоси. (звичайно що мабуть треба погратися з місцем встановлення передавальної антени і приймальної теж (можу на даху, але треба тоді якийсь підсилювач і кабелем тягнути до компа, можна у вікні на 2 поверсі будинку, але теж тре спустити кабель вниз на метрів 10-15)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...