Перейти до змісту

Моделювання і колекціонування: авто,флот,авіація,бронетехніка

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 337
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вітаю.Поки ще не вийшов.Немаю натхнення поки,до моделювання.

я зараз збираю британського танка ЧИФТЕН.Залишелась башня,

Опубліковано

фото виложу,коли закінчу модель.Ти збираєш моделі БТТ часів Другої Світової війни, чи після війни також.Хочу знайти в Луцьку "колегу" по моделювані,спілкуватися,обмінюватися порадами,досвідом.

Опубліковано

Спочатку планував 2Світову.Але зараз маю в коробці БМП1,від Трумпетера,з травлом,наборними траками,точеним стволом.Тільки все ніяк часу не знайду почати збирати.Та й досвіду в мене немає.Читаю Інет,вчуся на своїх помилках.Он дещо МайкФ підказує.Обіцяв в Луцьк приїхати,коли закінчу БМП,провести майстер-клас по везерингу,фарбуванню і т.д.

Опубліковано

В збирані бмп можу допомогти,сам збирав БМП-1 ,БМП-2 і БМП-2д від "ЗВЕЗДИ", можу написати телефон-поспілкуємося.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вродь нічо так,симпатишно.Прийде Майк,розкаже що і до чого.Я теж нарешті почав свого БМП.Наберу якось,виникнуть питання.А якими фарбами малюєш?Кисть,аерограф? З телефона не можу толком роздивитися.

Опубліковано

Фото такі, що не особливо і роздивишся, що там і як. Поки основним косяком являється нанесення декалей.

Опубліковано

Фарбую пензликом,Фарба пантенфілові,виписую через інет з Петровки з Києва,За дека знаю,Наступний буде БРДМ-1,до нього окремо купив фототравло,Постараюсь побороти декалі,

Опубліковано

Якщо є бажання серйозно займатися моделізмом, то потрібно купувати аерограф і компресор.

Опубліковано

Якщо є бажання серйозно займатися моделізмом, то потрібно купувати аерограф і компресор.

А як дивиться змивка на танку?Я читав,що декалі якось травлять оцтом,одеколоном,або спиртом щоб не блестіли,Хто знає як?

Опубліковано

Повторюю ще раз, що фото такі, що щось роздивитися важко. Я фоткаю мильницею, але ж фото зовсім не такі.

Без глянцевого лаку, ніякі примочки декалям не допоможуть.

Опубліковано

Вродь нічо так,симпатишно.Прийде Майк,розкаже що і до чого.Я теж нарешті почав свого БМП.Наберу якось,виникнуть питання.А якими фарбами малюєш?Кисть,аерограф? З телефона не можу толком роздивитися.

Вітаю! Як іде складання БМПшкі? Я свою зараз роблю під Афгнську компанію,закінчю-виложу фото,

Опубліковано

Привіт.Та будую по трохи.Комп. загнувся,не можу фото викласти.На відсотків 30-ть готова.А в тебе БМП чия?Хто виробник?

Виробник "звєзда"-збирав 5 років назад, зараз роблю змивку і пигментом під "Афганістан",Ще за 2 дня "підстарив" Американський танк М60А1 ПАТТОН,

Опубліковано

БМП від Звєзди вже можна треба викидати. Бо там косяк на косяку. Існує гарна модель від Трампа.

Опубліковано

Це точно!Якраз я її і збираю.

Міша пвдкажи,як бути з перескопами,вони ж прозорі.Зараз я їх не клею,буду фарбувати.Скотчем не заклею,надто дрібні.Маскола в мене немає,поки що.Що лишається? На супер клей,як буде вже пофарбовано?Чи може ще є які способи?

Опубліковано

я клею зразу і заклеюю скотчем. якщо триплекс геть малий, то клею кусок скотча на щось тверде, там вирізаю маску потрібного розміру і клею, куди треба.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...