Перейти до змісту

Продам ПК 3.0\2Gb\500Gb\DVD+/-RW\420W\24'LCD

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

AMD Athlon x3 440 3.0 Ггц

2Gb DDR3

500 Gb HDD

Asus M4A78LT-M LE

LG DVD+-RW rom

Logicpower 6905YB Razer 420W АТХ

Philips 241E 24" WIDE LCD monitor

Коробки на все присутні, гарантія на деякі комплектуючі ще залишилась.

Причина продажу: взагалі не користуюсь.

Клава + мишка у подарунок.

Стан: 5+.

Ціна: 3100 грн. + торг.

0991145474

logicpower-6905yb-razer-yellow-yellow-silver-atx-midi-tower-420w.jpg

241e1sb_01_5536329.jpg

Опубліковано

Не надійний цей продавець. Вже колись мав справу з ним, готовій був купувати ПК в подарунок і він в останній момент дав задню.

Опубліковано

Дивно, чомусь вперше чую негативні відгуки про мої лоти, але напевно всіх не задовільниш :)

Рахую рипутація в темах і статусі говорить сама за себе, ну це таке...

Щодо цін, приблизно орієнтуюсь що монітор окремо вартує біля 1200 грн., а системник біля 1900 грн.

Опубліковано

Дивно, чомусь вперше чую негативні відгуки про мої лоти, але напевно всіх не задовільниш :)

Щодо цін, приблизно орієнтуюсь що монітор окремо вартує біля 1200 грн., а системник біля 1900 грн.

Я можу помилятися але з часом техніка має дешевшати а не дорожчати а тут як кажеться "факт на ліцо" подорожчання http://board.lutsk.u...am-domashni-pk/ на 600 грн. з незрозумілих причин клава і мишка я так розумію бонус чи може це шедевр інженерної думки за 600 грн. хз, да і так для роздумів новий цей монітор коштує 1450 грн. і тут на борді недавно продавали 22" за 650 грн. так що адекватною була б ціна 800 +/-50 грн.

Опубліковано

Вам було б краще вибачитися за ваші травневі продажі, а не лукавити та клеїти дурника. Тим більше що я не один закидають вам не адекватну ціну та поведінку. Прорахуйте товар ще раз, бо не виключно що в останній момент ціна знову виявиться не ринкова.

Опубліковано

Офтопи лишні, розумний торг в студію.

Ага, коли я ще збирав даний пк то вінтчестер новий я купував за 40 у.о. на 500 Гб... А де зараз така ціна хочаб за б.в. ? :) Продавали за 650 грн. - купуйте там. Навіщо цей флуд, якщо тема вас не цікавить як і покупка ?..

Не клейте дурня, або не показуйте що в мінливості зміни цін та причин цього Ви шановні немаєте жодної інформації.

Вважаю мої ціни при теперішньому ринку нової та б.в. техніки адекватні а ваші пости просто офф.

Опубліковано

Також цікавить ціна на монітор

Обгрунтовую покупка цікавить, але не за ціною нового, пропоную 800 грн. і самовивоз

• 1 місяць потому...
  • 5 тижнів потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...