Перейти до змісту

Чи потрібен перехід в кінці мосту?

zaHARE

392 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А на данному відрізку самий здоровий глузд це 2 переходи через 40 метрів на світлофорі,які якраз і знаходяться в місті концентрації автівок і пішоходів. На Соборності якби не поставили посередині забор,то також була суцільна концентрація пішоходів.А так вистачає на таку довжелезну вулицю кілька переходів,які нікого не напрягають і пішоходам вистачає.При тому там рівна вулиця,без спусків.

Повторюсь. На мою думку просто забрати перехід - не вирішення проблеми "раптового" виходу пішоходів на дорогу. Сенс є тільки тоді, коли перехід унеможливлюється на всій ділянці від шляхопроводу і до регульованого переходу. А таке можна зробити лише влаштуванням розділювальної смуги з забором. Але це неможливо через, на мою думку, малу ширину дороги для влаштування там ще розділювальної смуги шириною як мінімум 1м. Зможете доказати інше - будь ласка.

ЗІ:краще б всі переходи обладнали світловими знаками,підсвіткою та двічи в рік оновлювали розмітку.

+100500.

• Відповідей 577
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Саня, вибірка нерепрезентативна ;)

Я це чудово розумію ;). Написав повідомлення через те, що кажуть, що треба поважати один одного, але потім виявляється, що поважати вибрі більшості зовсім не обов'язково. Краще висувати здогадки.

Я згоден з позиціює taurus07. Пішки в тому районі буваю частіше, ніж проїзджаю на автомобілі. Дорогу переходжу під мостом. Так, там темно, грязно, але це безпечніше.

Взагалі намагаюся керуватися принципом, що за свою безпеку треба дбати самому. І не важливо по яку сторону керма знаходишся.

Опубліковано

Повторюсь. На мою думку просто забрати перехід - не вирішення проблеми "раптового" виходу пішоходів на дорогу. Сенс є тільки тоді, коли перехід унеможливлюється на всій ділянці від шляхопроводу і до регульованого переходу. А таке можна зробити лише влаштуванням розділювальної смуги з забором. Але це неможливо через, на мою думку, малу ширину дороги для влаштування там ще розділювальної смуги шириною як мінімум 1м. Зможете доказати інше - будь ласка.

На тій же вулиці, в кількох місцях поставили паркани обабіч дорогі.І в тих місцях 99% народу йде на світлофор.

Опубліковано

Я наприклад категорично проти, так як і так іх багато і деякі потрібно було б стерди з лиця траси.... по перше люди й так переходять де хочуть, особливо старші! а ще жаліються! Це ж не означає що кожному особисто потрібно їх ставити...

На рахунок підземки.... не погано, хоча й це лишнє!

Опубліковано

І в тих місцях 99% народу йде на світлофор.

В першу чергу через те, що пару років назад закрили усі "сквозняки" через 5 школу. Люди з зупинки біля книгарні йдуть або на Клима Савури, на Грибоєдова. І там, і там, як ти правильно зауважив, стоять світлофори.

Про те, чому встановлення простого забора на обочині як на непарній стороні, так і на парній стороні вулиці на ділянці від 17-го будинку до шляхопроводу не вирішить ситуацію непередбаченого виходу пішоходу на проїжджу частину, я вже писав. Повторювати не буду.

zaHARE, от скажи - ти живеш поряд чи проїжджаєш через? :)

Трохи спостережень. Сьогодні ввечері, поки чекав дружину, порахував скільки людей пройшло за 10хв по "нашому" переходу. За період з 18:40 до 18:50 пройшло в обидві сторони 25 чоловік, себе з дружиною і сином не раxую. Два водії при спуску застосували різке гальмування, але причиною цього була їхня неуважність на дорозі: один їхав за авто, яке зупинялось перед переходом, інший - не знизив вчасно швидкість у той час, коли на лівій смузі авто зупинилось.

Опубліковано

Ну от, в сусідній темі пишуть про чергову аварію на переході, нажаль з летальним кінцем. В першу чергу перехід потрібно закрити через такі от аварії, щоб убезпечити життя людей. А то міряєтесь тут хто крутіший, пішохід чи водій. А ситуація може скластись по різному

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Дивіться що Азаров у фейсбуці пише:

Уважаемый Виталий! Я хотел бы с Вами подискутировать. Вообще-то все должно делаться для удобства пешеходов, потому что водители - тоже пешеходы. Если они перебегают где-то улицу, значит, отсутствуют необходимые переходы. Прежде всего, у нас другая беда, что автомобили движутся в пределах городской черты со скоростью, которая представляет опасность для пешеходов. Именно поэтому дано поручение, во-первых, об оборудовании всех пешеходных переходов предупреждающими знаками, освещением; больше внимания будет уделяться строительству пешеходных переходов и т.д. Поэтому я думаю, наведение порядка в этом деле поможет и водителям избежать аварий.

На вопрос Виталия Назаренко: Николай Янович, будут ли ужесточаться и вообще приниматься какие-то меры в отношении пешеходов-нарушителей?!!

Они перебегают дороги, где им вздумается, а гаишники на это даже внимания не обращают!!

Это уже стало причиной не одной аварии!!

Звертаю увагу: НЕ ЗАБИРАТИ ПЕРЕХОДИ, А ЇХ покращувати УДОСКОНАЛЮВАТИ!

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Если они перебегают где-то улицу, значит, отсутствуют необходимые переходы.

цікаво... тільки в нас переважна більшість перебігає вулицю, там де до переходу 10-20 метрів.

то може всю дорогу зеброю розмалювати? :)

Опубліковано

йолки-маталки! набридло! вчора, ввечері, навпроти "квіткового базарчику" по пр. Волі, два ДЕБІЛА-пішохода з квітами в руках (напевно собі на похорон, а не дівчатам!), перебігали дорогу на червоний для них сигнал світлофора. я, слава Богу, встиг загальмувати (було слизько). Їх не помітив, бо вискочили з-за маршрутки і, по іронії, ледь встигли на свою маршрутку.

P.S. Господи Боже! Дай розуму не тільки водіям, але й пішоходам!!!

P.P.S Ну і Азірову, щоб пакращив переходи.

Опубліковано

Та вони краще б надземні шляхопроводи будували і машинки б спокійно ганяли. Кажу не за центр міста, але там де можливо...

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Перехід буде. Запит пана Пекарського міська влада на основі листа міського ДАІ не підтримала. Крапка.

Опубліковано

Тема - всьо!

Закривайте. :0011:

Не вздумайте тему закривати ;) ще не всі свідомі лучани висловили свої ІМХО з приводу даного переходу ))

Опубліковано

Ініціатор даного переходу має нести відповідальність за неадекватні рішення!

Ще й на Рівненській прибрати!

Опубліковано

bodia88888, ти тему всю читав? Всі 393 повідомлення?

Dream, якщо ти про "крапку" - ти ж знаєш наш народ - апагаваріть???)))

Напевно, дорога цій темі до Флейму світить. Але не мені це вирішувати.

ПС. Читав не всі, брехать не буду, але сотню з гаком такі да.

Опубліковано

Onil, який "ініціатор"? Які "неадекватні рішення"? Шо ти морозіш?!

ПС. Читав не всі, брехать не буду, але сотню з гаком такі да.

Читав листа від ДАІ про статистику ДТП на цьому переході, скан якого я розміщав?

Опубліковано

Шкода.

Кого шкода? :)

Шкода, що пішохідний перехід там і залишиться. Скільки ще потрібно на тому місці ДТП й людських жертв, щоб перехід прибрали не зрозуміло.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...