Перейти до змісту

Порадьте CMS для сайта.

Nick85

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бажано таку яка не довго думає. Drupal, Wordpress, Joomla не пропнуйте.

Сайт буде містити категорії та підкатегорії, ну і статті, а також потрібна присутність реєстрації і коментування статей. Тобто вимоги до движка стандартні. Звичайно що безкоштовну.

Опубліковано

DLE будет проще всего освоить, до 100 новостей бесплатно. С 9,5 версии есть Memcache, поэтому 10-20 тыс. посетителей держит стабильно даже на среднем хостере.

Опубліковано

Сайт буде містити категорії та підкатегорії, ну і статті, а також потрібна присутність реєстрації і коментування статей. Тобто вимоги до движка стандартні. Звичайно що безкоштовну.

Ну а ці чим не підходять?

Опубліковано

Ну а ці чим не підходять?

:0157: :0157: :0157: крім Wordpress. Звичайно всі вони хороші, Але не склалося чогось в мене з ними.

DLE будет проще всего освоить, до 100 новостей бесплатно. С 9,5 версии есть Memcache, поэтому 10-20 тыс. посетителей держит стабильно даже на среднем хостере.

В приннципі я і більше всього думав про ньго. Тим більше є досвід роботи з ним і з його шаблонізатором

Опубліковано

Sabdrimer

Нічого так. Шкода рус офф сайт не працює. може там плагіни цкаві можна нарити було б

• 2 тижня потому...
Опубліковано

zrщо щось по типу хабрахабр то бери livestreet проста як двері і шустра

Я б не сказав що вона шустра. Скільки я вже їх перепробував. А скільки вони запросів до бази даних роблять :0157: . DLE THE BEST :ok: От тільки платна, а нулену використовувати не дуже хочеться, а то ще розробник в міліцію заяву подасть :_07:

Опубліковано

zrщо щось по типу хабрахабр то бери livestreet проста як двері і шустра

Я б не сказав що вона шустра. Скільки я вже їх перепробував. А скільки вони запросів до бази даних роблять :0157: . DLE THE BEST :ok: От тільки платна, а нулену використовувати не дуже хочеться, а то ще розробник в міліцію заяву подасть :_07:

DLE звичайно добре, але цей движок найчастіше атакують і спамлять. Якщо його використовуєте, то старайтеся встановлювати останні оновлення, також налаштуйте особливу капчу (капчу з зображенням обійти, як два пальці...).

В якості особливої капчи може бути відповідь на питання: "Як називається даний сайт?", або "Чому присвячений даний сайт?", або банально "Напишіть назву нашої планети".

А ще краще це капча на складання зображення, але то вже буде важче прикрутити :)

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...