Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

кстати, а что случится по поводу сабжа с виртуалом, который Jeans? вполне логично подумать, что этот бренд останется без изменений, но вдруг и туда яйцо дорисуют :smile3:

дорисуют 2 яйца и еще кое чего.

а вообще - молодежь рулит (sts чуть повыше) Джинс - он от МТС-а и вырос.

а лучше сказать: ноги Джинса от яиц МТС выросли :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

А от і нові тарифи від МТС-Україна

http://www.mts.com.ua/ukr/compare_tariffs.php

Оцінюйте.... Як на мене, нічого нового-революційного... :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене то старі тарифи були більш привабливі :blink:

Тра куплять другий телефон і шукати цікавий тариф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ну на такие тарифы... Хотя они ж вроде обесчали, что существующие тарифы не поменяют...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене то старі тарифи були більш привабливі :blink:

Тра куплять другий телефон і шукати цікавий тариф

особенно рулит оставшаяся "плата за з'еднання"...

Билайн по настоящему рулит...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Билайн по настоящему рулит...

может Пчелайн и рулит.

только вот МТС предлагает тарифы, ИМХО, хуже чем было у ЮМС

и выбор просто огроменный :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ну на такие тарифы... Хотя они ж вроде обесчали, что существующие тарифы не поменяют...

Так старі тарифи УМЗ залишаються.... поки.... в кого вони є, але нових абонентів вже напевно до старих тарифів не підключають. Цікаво, в мене десь валяється стартовий Сім-Сім ще запечатаний. На коробці написано, що використати до 31.12.2007 р. А якщо його зараз активувати, що з того вийде?... Але він мені без потреби. Мо кому тра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не вийде, скоріше за все. В мене також валялись такі - просто не реєструються в мережі...

Цікаво, а з Нового Року всіх ЮМС-шників переведуть на тарифи МТС?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тогда у них станет на 3 абонента меньше - гарантированно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ursa Дата Сегодня, 11:11

Нічого не вийде, скоріше за все. В мене також валялись такі - просто не реєструються в мережі...

У меня было три стартовых пакета UMC, тоже не регестрировались в сети ,хотя срок активации не закончился. Позвонил оператору, проверили ,через две недели получил по почте три новых стартовых пакета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тарифы еще хуже стали.

Надо переходить на Киевстар

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може всетаки на Beeline?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну их... Киевстары, Билайны и Лайфы... На ЮМС уже более 3-х лет... пока переходить не буду ибо номер дорог, а тарифы я думаю со временем станут более человеческими...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чого ви так на яйця накинулись? :)

Я наприклад завтра поїду переходити на Безлімітний Легкий. за 210 грн отримую 1000 хвилин розмов, 200 СМС, 50 ММС, 50 метрів жопорізу і 5 метрів вап. Шкода що плата за з'єднання є (15 коп), але куди вже від того подітись...

До речі, плату за з'єднання забрати в контрактних і корпоративних тарифах, а в припейді лишили, і в анліми добавили (останнє -- парадокс).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пріпейд тарифи МТС не представляють собою абсолютно нічого цікавого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звонил на МТС (111). Девочка сказала что меня автоматом перевели на новые тарифы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну хз... У мну при проверке счета показывает "риздвяный минимальный"... Ниче вроде не поменялось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чого ви так на яйця накинулись? :D

Я наприклад завтра поїду переходити на Безлімітний Легкий. за 210 грн отримую 1000 хвилин розмов, 200 СМС, 50 ММС, 50 метрів жопорізу і 5 метрів вап. Шкода що плата за з'єднання є (15 коп), але куди вже від того подітись...

До речі, плату за з'єднання забрати в контрактних і корпоративних тарифах, а в припейді лишили, і в анліми добавили (останнє -- парадокс).

плата за з'єднання є, як результат всеодно будеш витрачати в місяць десь 350 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

плата за з'єднання є, як результат всеодно будеш витрачати в місяць десь 350 грн
Не 350, а десь до 300, до того ж контракт я оформив на фірму, так що поверну 20% ПДВ і спишу гроші, витрачені мобільний зв'язок в витрати по фірмі, тобто зекономлю ще 25% на податку на прибуток. Це всеодно менше, ніж я зараз плачу за Sim-Sim. До того ж там відразу передплачено 50 метрів GPRS і 200 смсок, які я зараз оплачую додатково.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Менсе тоже уже вывеску меняют - партнер экс-UMC как-никак :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

у мну на телефоне пишет:

UA UMC

MTS,Lutsk

вот как выкрутились заразы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и выбор просто огроменный :)

Зроблено для бабушок, яких огроменний вибір того-ж Білайна вводить в кататоністічєскій ступор. :bayan:

А на мій погляд тарифи непогані - 10 коп. перша хвилина + 3 коп. послідуючі. Да, є ПЗС, диявольська спокуса маркетологів однако :bayan: . В контрактників ПЗС зняли, правда абонку 15 грн. добавили.

Ітог: хоч до Лайфа з Білайном новим тарифам далеко (бо ПЗС), але абонентів в УМЦ в Луцьку все-таки більше, особливо серед забезпечених людей (бо з"явилось раніше). Для студентів всеодно, але для бізнесу це важливо.

А взагалі, я до того, що "слонам", типу МТС чи КС на "мосьок" глубоко плювать, вони воюють між собою. Зразу видно, що нові тарифи - це серйозне зниження доходів компанії на користь клієнта.

На мою думку - це не тільки солодка пілюля під зміну вивіски, але й удар на випереження по КС, який 1 вересня св"яткуватиме 10-річчя і обов"язково будуть і подарунки і акції, і тарифні плани нові, ато вже шось давно не мінялись. От тоді й подумаємо :bayan:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...
Сначала Билайн, теперь МТС...

Лайв турецкий, ДСС и прочие Голден Телекомы не представляют никакой конкуренции.

Остался только Киевстар.

Грустно...

UMC Куплений МТС уже 4 з більшим роки, просто бренд планували міняти пізніше.

Прикольно, коли на мобілці навіть пише назви сіл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В КС можна не набирати коду міста, на відміну від subj.

В Хацапетовках не працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...