Перейти до змісту

Проводнік у Windows 7

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як можна повернути функцію проводніка у Windows 7 показувати папки, в які я недавно заходив?

Раніше тут був цілий список, а зараз він кудись зник. Розумієте про що я?

post-1554-0-33311400-1347108186_thumb.jp

Опубліковано

Спробуй клікнути правою клавішою по панелі задач. вибрати Свойства, перейти на вкладку Меню "Пуск" та перевір чи виставлена "галочка" поряд з пунктом "Хранить и отображать список недавно открывавшихся элементов в меню "Пуск" и на панели задач". Якщо такої "галочки" не має - простав її. Не забудь натиснути Применить та OK. Потім зайду в якусь папку і перевір чи зявилася вона в переліку недавно відвіданих.

Опубліковано

Галочка стоїть. Не допомогло.

Якби через реєстр хто знав як можна це виправити

Зайти в якусь папку пробував? Ті папки в яких ти був раніше вже не зявляться. Зайди в якусь папку, запусти в ній якийсь файл, фільм наприклад, подивись фільм кілька секунд, закрий його і тепер перевір чи не зявилася папка при правому кліці на Проводнікові?

Опубліковано

Зайти в якусь папку пробував? Ті папки в яких ти був раніше вже не зявляться. Зайди в якусь папку, запусти в ній якийсь файл, фільм наприклад, подивись фільм кілька секунд, закрий його і тепер перевір чи не зявилася папка при правому кліці на Проводнікові?

Я все розумію. Побачу що ось цей метод дасть:

Опубліковано
Галочка стоїть. Не допомогло. Якби через реєстр хто знав як можна це виправити

А ти пробував її прибрати прімєніть і знову поставити і знову прімєніть ?

Часом допомагає

Опубліковано

Доречі у мене Aero Peek неможливий, ніхто не знає що це таке?

zrzzrz.jpg

Як зроблю особливі налаштування і прімєніть то працює до першої перегрузки працює а потім знову те ж саме треба робити бо скільки не наводь курсор в куток роб. стола не побачиш

Опубліковано
"Проводнік"? - ви що, знущаєтесь? "Провідник", трясця!

А тепер по ділу.

Свойства панели задач и меню Пуск - Меню пуск - Настроить - знизу два поля для вводу кількості останніх програм. В нижньому (елементи, що нещодавно використовувались) наклацати з десяток.

Опубліковано
Галочка стоїть. Не допомогло. Якби через реєстр хто знав як можна це виправити

А ти пробував її прибрати прімєніть і знову поставити і знову прімєніть ?

Часом допомагає

Я так завжди роблю

Працює!! Треба видалити все з папки %APPDATA%\Microsoft\Windows\Recent\AutomaticDestinations

Дякую :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...