Перейти до змісту

*уйова паті+Сірожине пірожино+сама чьотка причина випити

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вечір відбувався за підтримки Моторолли, Жуковської та Містерії.

HmdEUEc_rBY.jpg

Приходжу вчора в Кораблик. Дівчата довішують *уї навколо столика у Кораблі... Кольорові, різнокаліберні))))

На дівчачнику нас четверо: Моторолла, Вікторія Трубівна і Жуківська))))). І ото сидимо ми , обвішані-обкладені *уями, п*єм алкоголь....мартіні з соками-*уями, *уйова у нас тема. трубочки-*уї, ложечки-*уї. Я - звізда з квіткою в голові і в платті. Ми на реакцію народу верещали: ну шо таке! своїх нема чи шо????

ojrfi9iAk4Y.jpg

І Сірьожа стриптизер!!!! Який танцював (саме танцював, а не трусив єйцями) під Кашмір. Дозволив навіть себе за дупу помацати)))).Танцював, я вам скажу болєє красіво ..нєжелі пошло. Всі розвісили щелепи і кусали локті. І потім мови було....)))))))))))))) Добре, що взяла подаровану деякими *уями валер*янку - пригодилась))))).

Чуваки з сусіднього столика подарували нам*уя. паперового звичайно. Якийсь дядя бляха муха з сусіднього стола все питав чи я не актриса, панімаєш.... Для нього мене звали МАРИНА))))))))))))))))

Пробач нас, Кораблику, якщо щось було не так)))

Прбачте любі друзі, якщо чиюсь тонку душевну структуру цей пост ранив, але мені по*уй :).

От так от )))

Y-FiDfVDzMQ.jpg

п.с.

А у Торгалла чуваки *уї. Навіть не спромоглись ні на що. Бо впадло їм, відітєлі.

Мужики вони й в Африці мавпи бл...

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

p_CGPbmgzZ0.jpg

О Богі! :_09: Я папал в паралєльний мір?.. треба себе вщипнути.

можна просто свиснути в означення даної вечірки. можна себе вкусити за коліно. можу вкусити я - єслі вдруг не достанеш))))

а бухло ти мені все одно проспорив)))))

Опубліковано

Єдрьон батон, а можна я бухло віддам ізбранніку?

Хочу подивитись в його очі і пожати мужню руку??

Опубліковано

Єдрьон батон, а можна я бухло віддам ізбранніку?

Хочу подивитись в його очі і пожати мужню руку??

Тада завтра в ЗАГСі)))))) Дракоша. Не роби із мене дємона йопт)))

Опубліковано

Мля, поясніть мені хто, її шо інопланетяни вкрали і замінили на покращену копію? :_09:

Я опять став Дракошою замість старого ржавого крана.. куди котиться цей диструктивний світ??!

Опубліковано

А ше ми - натхненні головними елементом декору, писали чудові цитати, просто літератутні перли,

Типу, "о, знову %уєпад" і тому подібне)))... ех..

Ма, зачитуй! :)

Опубліковано

У Повєлітєльніци Труб блокнот))))))

Ах да. У нас було .квартєт: Повелітєльніца Труб (Містерія, роупджампінг), Повєлітєльніца радіва і фєстівалєй - Жуковська Віка. Повєлітєльніца квартір і шутьшуть радіва (мну). І МІТЄЦ! - Моторолла)))

Опубліковано

Блєать, а врємя-мєсто мона в пріват? Я так понял, шо зафтра Луцк отмєчаєт весілля самой крутой "пашолвжопу" падругі, нє?

Опубліковано

Ді, Всьо ти правільна поніл :))))

Мля, поясніть мені хто, її шо інопланетяни вкрали і замінили на покращену копію? :_09:

Я опять став Дракошою замість старого ржавого крана.. куди котиться цей диструктивний світ??!

ШО за кіпіш?

Скучила за тобою дуже - того й така хороша - хоч до сраки прикладай.

Хоча до сраки краще прикладати руки. До сраки Сірьожина-Пірожина))Ггг

Опубліковано

С етім нада шото дєлать!

А киньте мені теж в приват графік, не боюсь цього слова, епіческого дійства. Бажано с каардінатами жипиес :)

Опубліковано

С етім нада шото дєлать!

А киньте мені теж в приват графік, не боюсь цього слова, епіческого дійства. Бажано с каардінатами жипиес :)

написякала

Опубліковано

У Повєлітєльніци Труб блокнот))))))

Ах да. У нас було .квартєт: Повелітєльніца Труб (Містерія, роупджампінг), Повєлітєльніца радіва і фєстівалєй - Жуковська Віка. Повєлітєльніца квартір і шутьшуть радіва (мну). І МІТЄЦ! - Моторолла)))

Містерія ВіхтороФФна тільки оклемалися після цього чудного дійства=) Блокнот дійсно в мене, всі перли витсавлю згодом - сьогодні читала і сльозами вмивалася від сміху)))) А ішшо я втопила власний телефон в мінералці, облила паспорт пивом, згубила його, потім добрі люди повернули, дбайливо просушивши :0155: Ах да, і прийшла додому з зеленим х**м на шляпі=)))

64d5390c8cc0.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...