Перейти до змісту

Куплю квартиру в панельному будинку.

inna8919com

Рекомендовані повідомлення

Терміново куплю 2-кімнатну квартиру в панельному будинку в районі вул. Кравчука, Соборності...

Без посередників.

Тел. 0503915102

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну продайте хтось((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ви для себе чи для агенства "Темп 21" саме "без посередників" підбираєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому саме в панельному?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ви для себе чи для агенства "Темп 21" саме "без посередників" підбираєте?

+100500. Оголошення з елементами обману - номер засвічений як телефон агенства. На сайті темп21 знайдено як мінімум 92 оголошення з цим номером. НЕКРАСІВО, в газенваген!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дожилися. Тепер посередники змушені шукати собі квартиру "на стороні". А кожен вихваляє "у нас у базі стіко пропозицій, стіко.....". ""Чоботяр без чобіт". Вже був тут один, здається теж темпу. Продавав найкращіі квартири вічного діаманту (в нагрузку зі стрілою буд крана) і у другій темі хотів купити щось "дешево і сердито". Отакі прохфесіонали :D.

Еврика, знайшов! Мо і мені у рієлтори податися. Комісію прошу передати на благодійність

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еврика, знайшов! Мо і мені у рієлтори податися. Комісію прошу передати на благодійність

AlexL8 і inna8919com пишуть з одного IP-адреса, так що думайте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AlexL8 і inna8919com пишуть з одного IP-адреса, так що думайте...

цiкаво, кому це ти написав ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дожилися. Тепер посередники змушені шукати собі квартиру "на стороні". А кожен вихваляє "у нас у базі стіко пропозицій, стіко.....". ""Чоботяр без чобіт". Вже був тут один, здається теж темпу. Продавав найкращіі квартири вічного діаманту (в нагрузку зі стрілою буд крана) і у другій темі хотів купити щось "дешево і сердито". Отакі прохфесіонали :D.

Та не собі він шукає квартиру - а для клієнта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не собі він шукає квартиру - а для клієнта.

Та я зрозумів. Це як у "фешенебельному" ресторані. Відвідувач замовив апельсиновий сік, а офіціант за соком пішов у магазин, розташований поряд. Отакий у них і вибір квартир (агенствах).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу всі догадливы тут такі))

Квартиру продавати хтось буде? Чи так, аби потриндіти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу всі догадливы тут такі))

Квартиру продавати хтось буде? Чи так, аби потриндіти?

забанить обоих твинков и всё

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забанить обоих твинков и всё

Тобто якщо в мене з дружиною один комп'ютер на двох, то мене також треба забанити? Чи зобов'яжете ще одну машину придбати? :)

Чого налетіли на людину? Тема створена в межах правил. Ну агенство, ну то й що? Воно що єдине на Борді? Так ще й хто тут вказує як жити, сам своїм сміттям закидав пів Борди, і ще й вказує щось комусь, бо в нього алергія на агентства нерухомості. В себе спочатку порядок наведи, тоді будеш іншим вказувати. (Зевс, цей спіч не тобі :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто якщо в мене з дружиною один комп'ютер на двох, то мене також треба забанити? Чи зобов'яжете ще одну машину придбати? :)

в любому онлайн проектi де заборонено мати бiльше одного персонажа з одного IP, глибоко по барабану, чи ще один комп ты купиш, чи машину, чи квартиру. Заборонено значить заборонено. Так що застерiгаю вiд написання обома персонажами в однiй темi, буде покарання. Або хай адмiнiстрацiя мiняе правила, бо потiм будь хто буде кричати, що на його IP сидять i тато i мама i дiд з бабусею,, й то все рiзнi персонажi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в любому онлайн проектi де заборонено мати бiльше одного персонажа з одного IP, глибоко по барабану, чи ще один комп ты купиш, чи машину, чи квартиру. Заборонено значить заборонено. Так що застерiгаю вiд написання обома персонажами в однiй темi, буде покарання. Або хай адмiнiстрацiя мiняе правила, бо потiм будь хто буде кричати, що на його IP сидять i тато i мама i дiд з бабусею,, й то все рiзнi персонажi

Ну в одній темі ми не пересікаємося, хіба переглядаємо і вона і я "Уматное картинко" і подібні, тому за це можна не переживати. Але в нас і на роботі за однією машиною може по черзі сидіти чоловік зо 5-6, добре що хоч там я один бордівець :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...