Перейти до змісту

Куплю квартиру в панельному будинку.

inna8919com

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Терміново куплю 2-кімнатну квартиру в панельному будинку в районі вул. Кравчука, Соборності...

Без посередників.

Тел. 0503915102

Опубліковано

Це ви для себе чи для агенства "Темп 21" саме "без посередників" підбираєте?

+100500. Оголошення з елементами обману - номер засвічений як телефон агенства. На сайті темп21 знайдено як мінімум 92 оголошення з цим номером. НЕКРАСІВО, в газенваген!

Опубліковано

Дожилися. Тепер посередники змушені шукати собі квартиру "на стороні". А кожен вихваляє "у нас у базі стіко пропозицій, стіко.....". ""Чоботяр без чобіт". Вже був тут один, здається теж темпу. Продавав найкращіі квартири вічного діаманту (в нагрузку зі стрілою буд крана) і у другій темі хотів купити щось "дешево і сердито". Отакі прохфесіонали :D.

Еврика, знайшов! Мо і мені у рієлтори податися. Комісію прошу передати на благодійність

Опубліковано

Еврика, знайшов! Мо і мені у рієлтори податися. Комісію прошу передати на благодійність

AlexL8 і inna8919com пишуть з одного IP-адреса, так що думайте...

Опубліковано

Дожилися. Тепер посередники змушені шукати собі квартиру "на стороні". А кожен вихваляє "у нас у базі стіко пропозицій, стіко.....". ""Чоботяр без чобіт". Вже був тут один, здається теж темпу. Продавав найкращіі квартири вічного діаманту (в нагрузку зі стрілою буд крана) і у другій темі хотів купити щось "дешево і сердито". Отакі прохфесіонали :D.

Та не собі він шукає квартиру - а для клієнта.

Опубліковано

Та не собі він шукає квартиру - а для клієнта.

Та я зрозумів. Це як у "фешенебельному" ресторані. Відвідувач замовив апельсиновий сік, а офіціант за соком пішов у магазин, розташований поряд. Отакий у них і вибір квартир (агенствах).

Опубліковано

забанить обоих твинков и всё

Тобто якщо в мене з дружиною один комп'ютер на двох, то мене також треба забанити? Чи зобов'яжете ще одну машину придбати? :)

Чого налетіли на людину? Тема створена в межах правил. Ну агенство, ну то й що? Воно що єдине на Борді? Так ще й хто тут вказує як жити, сам своїм сміттям закидав пів Борди, і ще й вказує щось комусь, бо в нього алергія на агентства нерухомості. В себе спочатку порядок наведи, тоді будеш іншим вказувати. (Зевс, цей спіч не тобі :))

Опубліковано

Тобто якщо в мене з дружиною один комп'ютер на двох, то мене також треба забанити? Чи зобов'яжете ще одну машину придбати? :)

в любому онлайн проектi де заборонено мати бiльше одного персонажа з одного IP, глибоко по барабану, чи ще один комп ты купиш, чи машину, чи квартиру. Заборонено значить заборонено. Так що застерiгаю вiд написання обома персонажами в однiй темi, буде покарання. Або хай адмiнiстрацiя мiняе правила, бо потiм будь хто буде кричати, що на його IP сидять i тато i мама i дiд з бабусею,, й то все рiзнi персонажi

Опубліковано

в любому онлайн проектi де заборонено мати бiльше одного персонажа з одного IP, глибоко по барабану, чи ще один комп ты купиш, чи машину, чи квартиру. Заборонено значить заборонено. Так що застерiгаю вiд написання обома персонажами в однiй темi, буде покарання. Або хай адмiнiстрацiя мiняе правила, бо потiм будь хто буде кричати, що на його IP сидять i тато i мама i дiд з бабусею,, й то все рiзнi персонажi

Ну в одній темі ми не пересікаємося, хіба переглядаємо і вона і я "Уматное картинко" і подібні, тому за це можна не переживати. Але в нас і на роботі за однією машиною може по черзі сидіти чоловік зо 5-6, добре що хоч там я один бордівець :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...