Перейти до змісту

Слони гуляють по Соборності

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як на мене то краще піти в театр, або в цирк - там хоть люди працюють і рох\зважають вас як можуть, бо то їхня робота - життя.

А от піти за фільм відвалити 35-45 грн. це трохи не те задоволення, фільм можна і в дома подивитись, нехай там може в гіршій якості, але в дружній компанії друзів, зразу можна фільм обсудити, і будувати догадки розвернення сюжету разом - я маю на увазі фільми над якими треба задуматись по типу: "Траса 60", "Куда приводят мечты", "Планета К-Пекс", "Знакомиесь Джо Блек", і так далі...

Так що раджу не пошкудувати гроші, якщо є можливість піти в цирк!

Опубліковано

Діти були сьогодні в цирку на виставі. Загалом вистава сподобалась. Але... з тварин виступали тільки слони. Хоча біля цирку бачили верблюда, ламу, коней.

Опубліковано

Крім слонів з тварин більше ніхто не бере участі в програмі ?

Знайомий говорив, що при наявності флаєра (роздають в центрі) при покупці білету другий дають в нагрузку.

Хтось може це підтвердити чи спростувати ?

Опубліковано

Купували два квитки на двох по повній ціні, тому у акційних флаєрах не дуже впевнена.

Окрім слонів, тварин більше немає. Питали, на що відповіли, що інші привезені тварини щось типу на карантині, хворі чи щось таке.

При купівлі квитків, звертайте увагу на колір білетиків, вони відповідають кольору сектора. Хоча скрізь гарно видно, і ряди теж не особливо мають значення. Сьогодні зал був завопнений відсотків на 80%, тому місце можна було собі вибрати любе-рябе.

Загалом непогано, піти варто.

Опубліковано

Вчора ходили на другий виступ. Був аншлаг (не менше 90-95 % зайнятих місць) Почали пускати орієнтовно за 25 хв до початку. В середині можна з білетом одного сектору сісти на інший - ніхто не перевіряє. Перевіряли вибірково білети в тих, хто сидів на першому ряду.

Добре видно зі всіх сторін, але найкраще - навпроти виходу артистів, тобто біля вхідного "тамбуру".

Не сподобалося фоткання зі слонами в середині виступу, що затягнулося на пів години. Невже це дійство не могли перенести після шоу? Клоун також нічого цікавого не показав :(

Але подивитися всерівно було на що.

Опубліковано

Не сподобалося фоткання зі слонами в середині виступу, що затягнулося на пів години. Невже це дійство не могли перенести після шоу?

В кінці шоу також фоткання було , але не статично а з катанням . Враховуючи вартість того фоткання ніхто не буде відмовлятись від лишніх декілька тисяч.

Опубліковано

Теж зауважила цей момент, люди чекали виступів, а вони далі миленько продовжували фотографувати бажаючих.

100 грн. за фото - то серйозно, та охочих було чимало.

Опубліковано

...

...

А я в цирк піду коли кита привезуть. :0168:

Слон - не показник. ІМХО. :_06:

Опубліковано

А я в цирк піду коли кита привезуть. :0168:

Слон - не показник. ІМХО. :_06:

Мова не тільки про слонів.

Зокрема про двох чуваків які на висоті не менше десяти метрів над землею бігали по колесах, що оберталися з шаленою швидкістю.

Про акробатів - особливо маленьку худеньку дівчину, що запригувала на плечі дорослому чоловіку :) який вже стояв на плечах в ще одного дорослого дядьки :)

Фокус з надшвидким перевдяганням - класика, але вийшло все дуже гарно.

і т.д.

Опубліковано

Багато людей ходять подивитися на слонів безкоштовно. А працівники цирку використовують таку диковинку як приманку для зацікавлення глядачів. Пам"ятаю, як цей прийом намагався використати інша циркова група, використовуючи в"єтнамських свиней. Смішно порівнювати...

Опубліковано

дружина з малим ходили то я потім фотки і відео повтикав - не знаю за що такі гроші. Щось в нас в Луцьку все так - якщо хочеш якісно і дешевше - їдь до Львова. Ходив на виступ професійного цирку в нормальному приміщенні цирку - якось воно навіть не порівнюється з тим що до нас приїздить. То як дивитися кіно в ІМАХ і вдома екранку з паскудним звуком на скляному пузатому моніторі 15".

Опубліковано

От Лімпопо, батути і Тік-і-Токі гривень за 30 за 20 хвилин - це ж нормально, а цирк за 50 задорого, правда? Не ходіть в цирк, півтора-годинне шоу цього не варте((

Моє дитя вже кілька днів поспіль питає..а як вони могли так високо стрибати, а як можна так слонів навчити, а як...а як? Значить щось зацікавило, а це найголовніший показник для мене.

А "тьотя ведуча" зачарувала своїм платтям "мам, яке ж воно гарне і їй так личить". Яскраві костюми і злагоджена робота артистів і мене не залишили байдужою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...