Перейти до змісту

мобільні аферисти

traktoristka

Рекомендовані повідомлення

только что звонили с 095 0152095

пытались развести на "снятие денег без карточки ПБ без карточки"

предложил через П24 посмотреть наличие денег, чтобы не топать к банкомату - сказали что в П24 "системная ошибка" и им начальство запретило пользоваться П24

хвастались что "мы солидная компания и работаем уже 3 года на рынке", но названия так и не сказал

p.s. решил сообщить ПБ от таком событи в ответ получил

"Приват Банк не несет ответственности за звонки клиентов с различных номеров."

наверное сервис "снятие денег без карты" придуман специально для того чтобы обманывать клинетов, наверное ПБ имеет с этого небольшой % :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 376
  • Створено
  • Остання відповідь

только что звонили с 095 0152095

пытались развести на "снятие денег без карточки ПБ без карточки"

предложил через П24 посмотреть наличие денег, чтобы не топать к банкомату - сказали что в П24 "системная ошибка" и им начальство запретило пользоваться П24

хвастались что "мы солидная компания и работаем уже 3 года на рынке", но названия так и не сказал

p.s. решил сообщить ПБ от таком событи в ответ получил

"Приват Банк не несет ответственности за звонки клиентов с различных номеров."

наверное сервис "снятие денег без карты" придуман специально для того чтобы обманывать клинетов, наверное ПБ имеет с этого небольшой % :(

Виділене, уже не на одному сайти читав.

Думаю саме так і є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

да нормальный % пб имеет с таких штук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

0665869783

0665460673

0956045699

0994695436

це декілька, які зберіг. в середньому кожних два дні звонять з різних номерів. Як тільки починає говорити про фірму і оплату на карточку, посилаю його і фірму дружно на..й.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SashaOn, засвітили Ви десь номер в паразитній "фірмочці"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SashaOn, засвітили Ви десь номер в паразитній "фірмочці"

продаю в неті. багато оголошень) більша площа попадання на мій номер))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до мене вже звонили 2 рази..навіть коли казав що передам їх номер у відповідні структури - чув пусті погрози...наступний раз подумую "повестись" сказати все ..і в кінці коли "зЛодЄї" будуть біля банкомата сказати невірний код - нехай помучаться і засвітяться перед камерою ))) :0166:

З.І. ці номера передавайте приватбанку..якщо оформляли їхні карточки на ці номера то вони бистро пробивають (хоча не в мому випадку :0026: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

380663086419 теж саме що в 1шу пості. Продаю на емаркеті, зразу гроші запропонували перевести, тільки сказати треба номер телефону і номер карточки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

(38) 063 107 90 96 знову звонили. І це вже 3й раз за місяць. Цього разу я чемно вислухав афериста, він питався який ліміт на картці я сказав 5 тис гривень + кредитка, а потім вкінці як вам сказати код, обхерив його як міг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті самі гості в ту саму хату. Знову хотіли купити моє весільне плаття. Номер 0953406952.Випитував номер картки, прізвище та ім"я, і номер тел. за яким рахується кредитна картка.Сказала все вигадане, подзвонила в міліцію,просили приїхати написати заяву. Сиджу думаю, чи варто писати заяву, чи хто буде там цим займатись? що скажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю варто було б написати, але ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не так давно по телевізору чув про таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Ще один номер кидал. 0938874894

Розмовляє російською,на задньому плані ехо як з камери,туалету,тощо.(не офісу точно)Представився директором,а далі по схемі,(бухгалтерія,дата народження,термін закінчення дії)

Будьте обережні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дзвонили вчора (18:19) з номеру 380675794668 , сьогодні погуглив знайшов таке:

андрей 19.6.2013 18:09

добрый день. вчера звонил этот номер 0675794668,в 23 00.утром перезвонил с почты,ни с кем не разговаривал,идет вызов никто не говорит, а деньги снимает.сегодня зашел на ваш сайт смотрю, а его искали 10 раз,и всем он звонил поздно. раз люди ищут развод

http://nomerzvonka.ru/380675794668

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

идет вызов никто не говорит, а деньги снимает

если взять трубку и "гудеть как вызов" - будут сниматься деньги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В пятницю вхідний дзвінок на телеф. мами. Ваш син в міліції і йому треба допомогти. Голос чолов.,і говорить дуже швидко. Мама почала розпитувати хто,що, де як і коли, відповіді були не чіткими, але про гроші нагадували. Мама почала ще ропитувати про мене, і відповіді не було. Сказала: Якщо затримали і є за , що то хай сидить.! І почула гудки в телефон. Номер мама не записала, але відразу до мене подзв.

От такі приколи були і в мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто ще в танку, невже складно запам'ятати, банківський працівник до вас ніколи в житті не буде дзвонити по питанню того, що вам мають перечислити певну суму і ви повинні назвати слово - пароль, яке багато хто "шифрує" дівочим прізвищем матері. Не вже так складно вигадати якусь фамілію взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дзвонили вчора (18:19) з номеру 380675794668 , сьогодні погуглив знайшов таке:

вот ещё один такой номер. гудки, в фоне голос. настойчиво звонит и бросает трубку :

0675760275

больше инфы здесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтернет повний таких історій, і лише наша доблесна міліція нічого не чує і нічого не бачить. Виродки і дармоїди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Onil

була схожа ситуація

Говорив мужик представився слідчимсказав--- шо я їхав з якимось другом Віталіком на його машині, був за рульом+випивший і збив людину......далі дав слухавку якомусь малому який нібито заплаконим голосом тихо прошепотів -"Мам ти дома,я попав в біду ,врятуй мене".після чого казали мамі шоб до мене не звонила бо телефон мій забрали...тільки для того щоб мене відпустили треба було 2 штуки баксів..і все треба робити шбидко щоб я залишився на волі..........звонили з скритого номера...А саме головне що після цього дзвінка мама звонить до мене а ми подорозі з Рівного і якраз пропав звязок...маму я не попередив шо їду з міста....нервів вона зїла добре...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

27,09,2013р. телефонували з номерів 0660318366, 0681901507, 0970579429. Взнали номер телефону підприємства, зателефонували попросили мобільний номер директора. Після того зателефонували дружнім голосом представились незрозумілим ім'ям "Ти мене пам'ятаєш я з Нововолинська" У будь-якого керівника з великою кількістю контактів сказати не памятаю - дуже важко. Розповіли історію про шість "Армянських сиріт", яких затримали міліціонери в Києві на жд. вокзалі і забрали всі гроші. Попросили допомогти на жд. білет до Нововолинська. На пропозицію доїхати до Луцька "Луцькекспресом" розповіли історію про хворого "сеченетриманням" який бігає кожні 15 хв. і на відріз відмовились. Розуміючи що є гроші попросили перевести на відділення києвського Приват Банку на ім'я Даниелян Сурен. Паспорт AG 0439393. Підсумуєм - в Нововолинську немає пасажирської ЖД станції. Звертався помилково путаючи місцями ім'я і по-батькові. Схема гарна - розрахована на керівників які мають гроші і готові допомогти людям в скрутній ситуації. Будьте обережні!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефонували сьогодні співробітниці від імені її сина, повідомляли про проблеми, за "вирішення" яких необхідно терміново сплатити 5 тис. грн. Добре, що поруч сиділа колега, яка мимоволі почула цю розмову і зупинила схвильовану матір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

post-20055-0-69107000-1382725465_thumb.ppost-20055-0-75430600-1382725485_thumb.p

Прийшло на телефон дружини. Цікаво, що рахунок останній раз поповнювався пару місяців назад, і не в яких акціях дружина участі не брала. Дзвонити на даний номер не виникає ніякого бажання (і нікому не раджу). Номери можна сміливо вносити до "чорного списку". !!! 099 968 62 08 , 063 894 03 23 !!!

З.і. Що знаходиться за адресою "щедрої" фірми:

post-20055-0-64872200-1382725711_thumb.j

З.з.і. Ще "щасливі" переможці, тільки номери інші))..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж пробовали "розвести" таким макаром за запчастини взнавав і тіпа щось купити і в такому дусі..В гуглі є сервіси з ціми "красавцами" не ведіться!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...