Перейти до змісту

Позбутись інтернет залежності

Sidor

Рекомендовані повідомлення

велосипед, гітара, фотоапарат, хоббі. Потрібне підкреслити)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обзаведись дівчиною, вона тебе швидко вилікує, ібо весь вільний час та гроші йтимуть на неї :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО, любая зависимость это признак слабой воли человека.

Банально займись чем-то другим (девушка, спорт, хобби, работа... etc)

Ну или хотя создай тему "Кому надоело сидеть в интернете пошли вечером на пиво (кино, ролики, картинг, боулинг, прогуляться по парк...)"

И подтянутся такие же люди которых задолбало сидеть в интернете...

Короче суть такая, чтобы избавится от зависимости надо переключится, а чтобы переключится надо действовать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Банально займись чем-то другим (девушка, спорт, хобби, работа... etc)

а для впевненості в ефекті краще всім вище перерахованим зайнятись, от тільки порядок змінивби: (робота, спорт, дівчина, хоббі), два останні пункти можна обєднати в один :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно перебити іншою залежністю, яку в Луцьку лікують.

Ага, наприклад алкогольною)))

Це точно! :) З похмілля навіть на думку не спадає сісти за комп... :0157:

Душа бажає іншого! :_26:

Якщо мені прийшлось би вибирати міх алкогольною залежність і залежністю від інтернета я би вибрав останню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені от цікаво чому люди вибирають менше зло? Невже в людей немає волі до свободи вибору?? Невже або алкоголь або компютер і просто не вистачає бажання на щось корисне???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

шукаєш собі темпераментну дівчину, вона тебе так заганяє, що буде одна тільки мисль спати,і їсти щоб набратись сил ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я был инет-маньяком, родилась дочка, ну и.. за компом просто нет времени сидеть, не до этого. А на работе встроенное видео на 8мб,. максимум проверяю новые сообщения, а так работа-работа-работа.... само-собой прошло как-то..

З.Ы. шпилил в "линейку" с 2003 по 2008 год, и ничо, и не тянет совсем...даже думать не хочу, времени и так нет, а тут еще тратить время на поиграть, ну ппц просто какой..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...