Перейти до змісту

19.08.2012 Південний рейд

Dgura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

19.08.2012

Маршрут: Луцьк-Торговиця-Смордва-Ловча-Козин-Берестечко-Зелене-Сенкевичівка-Воютин-Баїв-Луцьк

Схема маршрута http://smotri.te.ua/...345274865.b.jpg

Збір: 09:00 міст через Стир біля с. Рованці

Старт: 09:30

Час фініша: десь під ніч

Місце фініша: Луцьк, Львівська

Кілометраж: 190-200

Грунт/тверде покритя: 20/80

Темп: прогулянковий

Брати з собою: воду, гроші, хороший настрій, світло і маячки

Техніка: Тільки мтб

Хворих, битих і жертв прекрасних доріг з твердим (асфальт різного ступення розкладу, бруківок) покриттям будем відпускати на точках евакуацій з вказівкою маршруту до Луцька.

Опубліковано

Рейд пройдений!

Це був мій Найкращий день цього літа!

Не взято тільки кусок Шклинь-Воютин-Луцьк по об'єктивний причинам, він буде пройдений іншим рейдом.

Старт був в рівно в 9.30, фінішували якраз під захід сонця.

Кілометраж, час і фотографії покаже Yaryk.

Дякую свій учасникам за кумпанію.

Dr.Martenzzz за пекельно швидке колесо і про нереальну швидкість пролітанні групи по бруківці, якою було майже 40км (всі пломби повилітали), безсоромно просидів всю дорогу до Берестечко , під кінець вже навіть по пролітанні куска бруківки 20км під 20+, проти зустрічного, умудрявся сидіти, без нього на годину а то і більше фінішували би.

Yaryk за мего-вставляючий комбікорм під кодовою назвою гуано, і за колеса від Берестечка до Луцька і звичайно GPS при продиранні через ліса на південь.

tess за нереальну стійкійсь, на простійшому байку і топталках втриматися за цими Кабанами.

І себе шо нарешті після кошмару сну в снові нарешті зробив нормальну покатушки ) і доволі успішно провів, всі задоволенні майже цілі, тіко целюліт розстрясли і пломби повилітали і трохи поцарапаний Yaryk, який послав в нокдаун місцевого жителя на Україні якій невідомо звідки з'явився, в нього тіко ліва нога відстібнулася.

Опубліковано

Поїздка просто класс. Поля, ліси, села - красота, давно я так не ганяв. Спасибі всім за таку чудову покатушку, з нетерпінням буду чекати наступного рейду!

https://picasaweb.google.com/106543110007559798672/19082012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPySqru3tK323AE&feat=directlink

Опубліковано

на цю пас, відновлюсь після КГ, скоріше всього буде просто якісь 100км матраса, до якогось озера

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Я б цю дистанцію розбив би на два дні. Дистанція велика і дороги там погані. Та й важко.

А так не поспішаючи з ночівкою в гарному місці... Но все-одно молодці!

Опубліковано

Возячи на горбу ще додатково ще мінімум 2кг (якщо без палатки) після чого ті "прекрасні" дороги стали ще "прекраснішими". І реально хороше місце то не так легко найти, тре вода, дрова і відсутність аборигенів, глухі ліса там були, але без води.

Опубліковано

Ну,так, багажників в вас немає. В районі Повчі я ночував багато раз. Там є гора з якої в бінокль на північ видно Луцьк, а на південь Кремінецько-Почаївські гори.

А як здоров"я на наступний день?))

Опубліковано

З ночівлею було б здорово туди поїхати

глухі ліса там були

. Відпочити від міста, насолодитися тишею
Опубліковано

Navigator, я тебе уже объясняла где-то, что не все имеют возможность и желание ночевать, а успеть хочется многое и увидеть тоже. Потому, мы качаем ноги.

И да, багажники цепляем только на походы.

Опубліковано

odna, Miro - понятно, цели у нас примерно одинаковые, а реализация кардинально отличается. Больше 160 км в день не ехал. Но хорошо помню свое состояние.

Опубліковано

Но хорошо помню свое состояние.

Navigator, достигается упражнениями :)

Было б только желание. Когда-то и для меня покатушка до Гараджи видилась путешествием на край света.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...