Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а що саме нескромного на цих фото? окрім складок на животі, ніц не бачу

якби мою дружину або хорошу знайому без дозволу виклали на загальний огляд як у пості 1922 то у фотографа камера була б "синя"...

ви праві, як би було б без дозволу, але в крупних містах як Донецьк, Харків, Київ, Запоріжжя і т.д. дівчата до цього дещо інше відносяться, та й як і казав Женя є шанс за допомогою фото знайти роботу. дозвіл був.

дякую за комент

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

дякую за комент

комент якийсь дурний,

аффтор комента міг би здогадатись що 129 сторінок фоток "без дозволу" ніхто би не напостив

Опубліковано

.

навиків роботи у фоточтоб явно невистачає, брак досвіду очевидний, судячи з тих фотографій що Ви викладаєте...

у чому, у чому у мене не вистачає навиків?

а ви взагалі хто?

якщо вже такий спеціаліст - то розкажіть конкретно, де і у чому на вашу думку не вистачає навиків і чому так вважаєте.

Опубліковано

.

навиків роботи у фоточтоб явно невистачає, брак досвіду очевидний, судячи з тих фотографій що Ви викладаєте...

а ви взагалі хто?

якщо вже такий спеціаліст - то розкажіть конкретно, де і у чому на вашу думку не вистачає навиків і чому так вважаєте.

Анавіщо ж розповідати, візміть самі хочаб подивіться на роботи Ваших колег по цеху, порівняйте якість, підхід та краплі творчості у роботах, які на мою думку також, відсутні у Ваших роботах. Чи вам подобається коли тикати носом?

Опубліковано

.

а ви взагалі хто?

Анавіщо ж розповідати, візміть самі хочаб подивіться на роботи Ваших колег по цеху, порівняйте якість, підхід та краплі творчості у роботах, які на мою думку також, відсутні у Ваших роботах. Чи вам подобається коли тикати носом?

Як на мне, це відповідає анекдоту про тещу: я не знаю як, но не так.

Фотохудожник бачить світ через об"єктив і кожен по своєму, якщо Вам щось не сподобалось, поясніть що саме, а так виходить все не те і не так. Ви не бачили ці фото в оригіналі, а тільки після обробки і не можете конкретно поянити? Я бачив багато бачив, мені дещо не подобається, щось подобається, але так казати не правильно. Вважаю, що це пусті слова.

Опубліковано

.

а ви взагалі хто?

Як на мне, це відповідає анекдоту про тещу: я не знаю як, но не так.

Фотохудожник бачить світ через об"єктив і кожен по своєму, якщо Вам щось не сподобалось, поясніть що саме, а так виходить все не те і не так. Ви не бачили ці фото в оригіналі, а тільки після обробки і не можете конкретно поянити? Я бачив багато бачив, мені дещо не подобається, щось подобається, але так казати не правильно. Вважаю, що це пусті слова.

На це у кожного своя думка.

Опубліковано

.

а ви взагалі хто?

ще раз запитую - що саме не подобається? що вам не так з якістю і творчістю? прошу дати розширену відповідь.

але перш за все хочу почути відповідь: а хто ви такий і чим займаєтесь у житті? і чи розбираєтесь у фотографії?

Опубліковано

Художню стосовно фото см навряд, це маркетинговий напрямок, фото з допомогою трансформації зроблене (як і наступне), стосовно природи то вже дивлячись для чого застосовувати, в такому вигляді як є воно особливої цінності немає, будь яка людина з мильнецею і базовими знаннями фатачтоба зробить те ж саме. Скинути Вам перелік людей котрі це зроблять за 2 хв? Чи Ви вважаєте ці роботи вершиною творчих досягнень?

Пропоную більше не засмічувати Вашу тему та перевести продовження, якщо таке буде в пп, кожен висловив свою думку, від того у Вас кліжнтів не побільшало та не поменшало.

Опубліковано

Художню стосовно фото см навряд, це маркетинговий напрямок, фото з допомогою трансформації зроблене (як і наступне), стосовно природи то вже дивлячись для чого застосовувати, в такому вигляді як є воно особливої цінності немає, будь яка людина з мильнецею і базовими знаннями фатачтоба зробить те ж саме. Скинути Вам перелік людей котрі це зроблять за 2 хв? Чи Ви вважаєте ці роботи вершиною творчих досягнень?

Пропоную більше не засмічувати Вашу тему та перевести продовження, якщо таке буде в пп, кожен висловив свою думку, від того у Вас кліжнтів не побільшало та не поменшало.

я не боюсь засмічувати тему, і раз ви критикуєте мене тут - то і відповідати треба тут, хоча з вами все і так зрозуміло. ви у нас просто великий "знайток" фотографії, але при цьому нічого толком пояснити не може - все не подобається, як в анектдоті про зламаний палець.

щодо запропонованих фото - якщо хоч хтось із вашого списку людей зможе продати ті фото хоча б за 100$ то думаю це буде величезний успіх.

але ті фото що я представив належать Андреасу Гурскі - фотографу, чиє ім"я варто знати знатокам фотографії. ці фото являють собою настільки високу художню цінність, що за них заплатили 3 340 456 $ і 4 400 000 $ відповідно.

тому шановні критикани - перш ніж написати що фото фуфло, а автор не розбирається у чомусь - задумайтесь чи ви самі розбираєтесь у тому, що критикуєте.

Бажаю успіху.

p.s. ми так і не почули хто ви є, хоча це вже не актуальне

p.s.2: що таке фотоштоба? це якась програмка для iPhone?

Опубліковано

але ті фото що я представив належать Андреасу Гурскі

круто ти хом'ячка підловив :)

а на рахунок останніх твоїх "ню" робіт скажу, як не спеціаліст, що чогось в них не вистачає

вони більше схожі на "вправи" або якесь "домашнє завдання"

Опубліковано

але ті фото що я представив належать Андреасу Гурскі

круто ти хом'ячка підловив :)

а на рахунок останніх твоїх "ню" робіт скажу, як не спеціаліст, що чогось в них не вистачає

вони більше схожі на "вправи" або якесь "домашнє завдання"

дякую, не претендую на ідеальність - вчусь, стараюсь.

Опубліковано

ці фото являють собою настільки високу художню цінність, що за них заплатили 3 340 456 $ і 4 400 000 $ відповідно.

Хм, тобто критерій художньої цінності - вартість за яку вдається продати твір мистецтва?

Опубліковано

ці фото являють собою настільки високу художню цінність, що за них заплатили 3 340 456 $ і 4 400 000 $ відповідно.

Хм, тобто критерій художньої цінності - вартість за яку вдається продати твір мистецтва?

я цього не казав, але як по вашому - за бездарну роботу викладуть кілька мільйонів? думаю ні, просто іноді ми не можемо відразу осягнути масштабу задуму автора і сутність роботи.

це все було для того, щоб показати, що дивитись на фото з точки зору середньостатистичної людини і дозволяти собі висловлювання, що фотограф не має досвіду роботи у чомусь там, що щось там не подобається у якості і т.д. - це недопустимо, адже у мистецтві не все однозначно.

наприклад, можна сказати: дана робота мені не подобається бо в ній не хватає насиченоcті кольорів, забагато шумів чи мало контрасту і трішки не така композиція. котру б вибрав я, чи ракурс не той. але це було зроблено на рівні - я крутий, а ти фуфло, бо я та вважаю. при цьому абсолютно не відомо що це за люди написали, але зате радять когось там подивитись - бо у них більш виражена творчість.

у світі все відносне. і критикувати ось так прямо і безпідставно можна лише тоді, коли ти є авторитетом у цій галузі, а коли ні - то це все пусті слова на рівні пісочниці.

p.s. так звані "критики" так і не відкрили хто вони і яке відношення мають до світу фотографії. мені не має що скривати, але очевидно не у всіх так.

Опубліковано

я цього не казав, але як по вашому - за бездарну роботу викладуть кілька мільйонів?

Казали, казали ... Что написано пером - не вырубиш и топором ... А стосовно того чи можуть викласти за бездарну роботу мільнони то чому ж ні, можуть ... Одиниці можуть сказати де справжнє мистецтво, а людей які мають багато грошей - сотні тисяч, якщо не більше ... А питання я це підняв лише тому що мені завжди було цікаво як відрізнити справжнє мистецтво від несправжнього і чи таке, несправжнє, взагалі існує ...

Опубліковано

))) лише трішечки

Щодо чорно-білого фото - намір зрозумів. Але тоді мало пилюки, та краще більше сепії.

Бо ще додати напис "безысходность" і буде черговий мем :)

Опубліковано

ДЛя одного справжнє мистецтво, для іншого буде безвкусіца.

Як кажуть на колір і смак всі фломастери різні.

Опубліковано

я цього не казав, але як по вашому - за бездарну роботу викладуть кілька мільйонів?

Казали, казали ... Что написано пером - не вырубиш и топором ... А стосовно того чи можуть викласти за бездарну роботу мільнони то чому ж ні, можуть ... Одиниці можуть сказати де справжнє мистецтво, а людей які мають багато грошей - сотні тисяч, якщо не більше ... А питання я це підняв лише тому що мені завжди було цікаво як відрізнити справжнє мистецтво від несправжнього і чи таке, несправжнє, взагалі існує ...

я казав що саме ці роботи являються високу цінність і за них виклали немаленьки суми, але не те, що гроші є критерієм цінності.

справжнє і несправжнє мистецтво - воно завжди справжнє, просто є різні стилі, напрямки і відповідно у кожного своя публіка.

phantom, а у мене питанячко - де і коли ви це питання піднімали, чи я щось пропустив у своїй темі чи забув?

))) лише трішечки

Щодо чорно-білого фото - намір зрозумів. Але тоді мало пилюки, та краще більше сепії.

Бо ще додати напис "безысходность" і буде черговий мем :)

дякую Женя, прекрасний комент, конкретний і конструктивний

Just Food

вже краще ню :_07: - бо блін жрать ахотааааа!!!! аж запахло тими шашликами...

а від ню нічого не буває ахота?)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...