Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

а що саме нескромного на цих фото? окрім складок на животі, ніц не бачу

якби мою дружину або хорошу знайому без дозволу виклали на загальний огляд як у пості 1922 то у фотографа камера була б "синя"...

ви праві, як би було б без дозволу, але в крупних містах як Донецьк, Харків, Київ, Запоріжжя і т.д. дівчата до цього дещо інше відносяться, та й як і казав Женя є шанс за допомогою фото знайти роботу. дозвіл був.

дякую за комент

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

дякую за комент

комент якийсь дурний,

аффтор комента міг би здогадатись що 129 сторінок фоток "без дозволу" ніхто би не напостив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

навиків роботи у фоточтоб явно невистачає, брак досвіду очевидний, судячи з тих фотографій що Ви викладаєте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

навиків роботи у фоточтоб явно невистачає, брак досвіду очевидний, судячи з тих фотографій що Ви викладаєте...

у чому, у чому у мене не вистачає навиків?

а ви взагалі хто?

якщо вже такий спеціаліст - то розкажіть конкретно, де і у чому на вашу думку не вистачає навиків і чому так вважаєте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

а ви взагалі хто?

якщо вже такий спеціаліст - то розкажіть конкретно, де і у чому на вашу думку не вистачає навиків і чому так вважаєте.

Анавіщо ж розповідати, візміть самі хочаб подивіться на роботи Ваших колег по цеху, порівняйте якість, підхід та краплі творчості у роботах, які на мою думку також, відсутні у Ваших роботах. Чи вам подобається коли тикати носом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

а ви взагалі хто?

Анавіщо ж розповідати, візміть самі хочаб подивіться на роботи Ваших колег по цеху, порівняйте якість, підхід та краплі творчості у роботах, які на мою думку також, відсутні у Ваших роботах. Чи вам подобається коли тикати носом?

Як на мне, це відповідає анекдоту про тещу: я не знаю як, но не так.

Фотохудожник бачить світ через об"єктив і кожен по своєму, якщо Вам щось не сподобалось, поясніть що саме, а так виходить все не те і не так. Ви не бачили ці фото в оригіналі, а тільки після обробки і не можете конкретно поянити? Я бачив багато бачив, мені дещо не подобається, щось подобається, але так казати не правильно. Вважаю, що це пусті слова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

а ви взагалі хто?

Як на мне, це відповідає анекдоту про тещу: я не знаю як, но не так.

Фотохудожник бачить світ через об"єктив і кожен по своєму, якщо Вам щось не сподобалось, поясніть що саме, а так виходить все не те і не так. Ви не бачили ці фото в оригіналі, а тільки після обробки і не можете конкретно поянити? Я бачив багато бачив, мені дещо не подобається, щось подобається, але так казати не правильно. Вважаю, що це пусті слова.

На це у кожного своя думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

а ви взагалі хто?

ще раз запитую - що саме не подобається? що вам не так з якістю і творчістю? прошу дати розширену відповідь.

але перш за все хочу почути відповідь: а хто ви такий і чим займаєтесь у житті? і чи розбираєтесь у фотографії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zalepok44 і vovaoks

раз ви такі спеціалісти - розкажіть мені про художню цінність ось цих двох фото (не мої)

просто цікаво почути

post-2373-0-63236100-1402858517_thumb.jp

post-2373-0-52634300-1402858518_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Художню стосовно фото см навряд, це маркетинговий напрямок, фото з допомогою трансформації зроблене (як і наступне), стосовно природи то вже дивлячись для чого застосовувати, в такому вигляді як є воно особливої цінності немає, будь яка людина з мильнецею і базовими знаннями фатачтоба зробить те ж саме. Скинути Вам перелік людей котрі це зроблять за 2 хв? Чи Ви вважаєте ці роботи вершиною творчих досягнень?

Пропоную більше не засмічувати Вашу тему та перевести продовження, якщо таке буде в пп, кожен висловив свою думку, від того у Вас кліжнтів не побільшало та не поменшало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти попав... зараз розкажуть чому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Художню стосовно фото см навряд, це маркетинговий напрямок, фото з допомогою трансформації зроблене (як і наступне), стосовно природи то вже дивлячись для чого застосовувати, в такому вигляді як є воно особливої цінності немає, будь яка людина з мильнецею і базовими знаннями фатачтоба зробить те ж саме. Скинути Вам перелік людей котрі це зроблять за 2 хв? Чи Ви вважаєте ці роботи вершиною творчих досягнень?

Пропоную більше не засмічувати Вашу тему та перевести продовження, якщо таке буде в пп, кожен висловив свою думку, від того у Вас кліжнтів не побільшало та не поменшало.

я не боюсь засмічувати тему, і раз ви критикуєте мене тут - то і відповідати треба тут, хоча з вами все і так зрозуміло. ви у нас просто великий "знайток" фотографії, але при цьому нічого толком пояснити не може - все не подобається, як в анектдоті про зламаний палець.

щодо запропонованих фото - якщо хоч хтось із вашого списку людей зможе продати ті фото хоча б за 100$ то думаю це буде величезний успіх.

але ті фото що я представив належать Андреасу Гурскі - фотографу, чиє ім"я варто знати знатокам фотографії. ці фото являють собою настільки високу художню цінність, що за них заплатили 3 340 456 $ і 4 400 000 $ відповідно.

тому шановні критикани - перш ніж написати що фото фуфло, а автор не розбирається у чомусь - задумайтесь чи ви самі розбираєтесь у тому, що критикуєте.

Бажаю успіху.

p.s. ми так і не почули хто ви є, хоча це вже не актуальне

p.s.2: що таке фотоштоба? це якась програмка для iPhone?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але ті фото що я представив належать Андреасу Гурскі

круто ти хом'ячка підловив :)

а на рахунок останніх твоїх "ню" робіт скажу, як не спеціаліст, що чогось в них не вистачає

вони більше схожі на "вправи" або якесь "домашнє завдання"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але ті фото що я представив належать Андреасу Гурскі

круто ти хом'ячка підловив :)

а на рахунок останніх твоїх "ню" робіт скажу, як не спеціаліст, що чогось в них не вистачає

вони більше схожі на "вправи" або якесь "домашнє завдання"

дякую, не претендую на ідеальність - вчусь, стараюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ці фото являють собою настільки високу художню цінність, що за них заплатили 3 340 456 $ і 4 400 000 $ відповідно.

Хм, тобто критерій художньої цінності - вартість за яку вдається продати твір мистецтва?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ці фото являють собою настільки високу художню цінність, що за них заплатили 3 340 456 $ і 4 400 000 $ відповідно.

Хм, тобто критерій художньої цінності - вартість за яку вдається продати твір мистецтва?

я цього не казав, але як по вашому - за бездарну роботу викладуть кілька мільйонів? думаю ні, просто іноді ми не можемо відразу осягнути масштабу задуму автора і сутність роботи.

це все було для того, щоб показати, що дивитись на фото з точки зору середньостатистичної людини і дозволяти собі висловлювання, що фотограф не має досвіду роботи у чомусь там, що щось там не подобається у якості і т.д. - це недопустимо, адже у мистецтві не все однозначно.

наприклад, можна сказати: дана робота мені не подобається бо в ній не хватає насиченоcті кольорів, забагато шумів чи мало контрасту і трішки не така композиція. котру б вибрав я, чи ракурс не той. але це було зроблено на рівні - я крутий, а ти фуфло, бо я та вважаю. при цьому абсолютно не відомо що це за люди написали, але зате радять когось там подивитись - бо у них більш виражена творчість.

у світі все відносне. і критикувати ось так прямо і безпідставно можна лише тоді, коли ти є авторитетом у цій галузі, а коли ні - то це все пусті слова на рівні пісочниці.

p.s. так звані "критики" так і не відкрили хто вони і яке відношення мають до світу фотографії. мені не має що скривати, але очевидно не у всіх так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Just Food

М'ясо підгоріло....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я цього не казав, але як по вашому - за бездарну роботу викладуть кілька мільйонів?

Казали, казали ... Что написано пером - не вырубиш и топором ... А стосовно того чи можуть викласти за бездарну роботу мільнони то чому ж ні, можуть ... Одиниці можуть сказати де справжнє мистецтво, а людей які мають багато грошей - сотні тисяч, якщо не більше ... А питання я це підняв лише тому що мені завжди було цікаво як відрізнити справжнє мистецтво від несправжнього і чи таке, несправжнє, взагалі існує ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Just Food

М'ясо підгоріло....

))) лише трішечки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

))) лише трішечки

Щодо чорно-білого фото - намір зрозумів. Але тоді мало пилюки, та краще більше сепії.

Бо ще додати напис "безысходность" і буде черговий мем :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Just Food

вже краще ню :_07: - бо блін жрать ахотааааа!!!! аж запахло тими шашликами...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДЛя одного справжнє мистецтво, для іншого буде безвкусіца.

Як кажуть на колір і смак всі фломастери різні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я цього не казав, але як по вашому - за бездарну роботу викладуть кілька мільйонів?

Казали, казали ... Что написано пером - не вырубиш и топором ... А стосовно того чи можуть викласти за бездарну роботу мільнони то чому ж ні, можуть ... Одиниці можуть сказати де справжнє мистецтво, а людей які мають багато грошей - сотні тисяч, якщо не більше ... А питання я це підняв лише тому що мені завжди було цікаво як відрізнити справжнє мистецтво від несправжнього і чи таке, несправжнє, взагалі існує ...

я казав що саме ці роботи являються високу цінність і за них виклали немаленьки суми, але не те, що гроші є критерієм цінності.

справжнє і несправжнє мистецтво - воно завжди справжнє, просто є різні стилі, напрямки і відповідно у кожного своя публіка.

phantom, а у мене питанячко - де і коли ви це питання піднімали, чи я щось пропустив у своїй темі чи забув?

))) лише трішечки

Щодо чорно-білого фото - намір зрозумів. Але тоді мало пилюки, та краще більше сепії.

Бо ще додати напис "безысходность" і буде черговий мем :)

дякую Женя, прекрасний комент, конкретний і конструктивний

Just Food

вже краще ню :_07: - бо блін жрать ахотааааа!!!! аж запахло тими шашликами...

а від ню нічого не буває ахота?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...