Перейти до змісту

Тавроклуб

foxx77

Рекомендовані повідомлення

На формулі продавець одного з контейнерів говорив що є Таврія на розборці, дав номер о5о9о1о993.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь

Куплю вантажну кришку багажника (ляда) на таврію. Бажано червоного кольору і б\у ось таку:

post-2951-0-95797200-1368699234_thumb.jp

Бо купувати тут: http://zapchastizaz.com.ua/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=592&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26 трохи задорого + фарбувати, скло вставляти і обшивати.

0664295930 Ярослав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продаю отаке реле http://zapchastizaz....emart&Itemid=26

Ціна 45 грн. Новеньке.

Вибач, не ображайся, але щойно виложив тему з таким самим реле тут:

Я його собі хотів поставити, але в мене інвалідка з перемикачами від ваз 2108, тому поставив реле від 2108 і він вже мені не потрібен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та все Ок! Я тоді теж певно таку темку створю- бачу в тебе швидко продалось!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Продається шахта для магнітолу ось така http://zapchastizaz....emart&Itemid=26

Ціна 36 грн. Новенька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Привіт друзі.!!!Хто підкаже толкового майстра по КПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хто знає, де у Луцьку можна відбалансувати колеса до "Таврії"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хто знає, де у Луцьку можна відбалансувати колеса до "Таврії"?

"Топ шина" на Звязківців,"Пістоп" на Струмівц і- та і взагалі на багатьох шиномонтажах в яких є насадка(блін) під диски до Таврії.

Привіт друзі.!!!Хто підкаже толкового майстра по КПП.

Взнав сам. Для інформації. В районі Красного там де мебельний є майстер,як їхати до авторинку за будинком молитви чи як там є в гаражах теж мастер і на вул.Трункіна 3 теж є майстер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

А кто знает где в луцке есть бесплатная яма или эстакада. А то есть знакомый который понимает в авто, а вот места где нормально сделать осмотр нету. Если что, ремонтировать он будет не в Луцке, а у себя в деревне. Но просто ехать в деревню на осмотр нету смысла. заранее благодарен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

І в мене "ТАУРЕК"))). Цікавить акум. дешево і сердито (можна навіть бу). Порадьте щось. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Продам литі диски на таврію. Детальніше тут: http://board.lutsk.ua/topic/145832-prodam-lit-diski-na-tavrju-slavutu/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Куплю, або підкажіть де можна придбати кришку на горловину бензобака, без різьби, 1102-1990р. Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Шановні тавроводи і славутоводи потрібна ваша допомога.

Виникла потреба протестувати на працездатність ЕБК двигуном МІКАС 10.3.

Для цього найкращий варіант поставити його на авто і спробувати завести двигун.

Власники інжекторних Таврій і Славут відгукнітся, за допомогу готовий віддячити матеріально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Можливо хтось знає де можна купити б/в бензобак для інжекторної Таврії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

Привіт друзі . Можливо хтось з вас підкаже. Ось така проблемка: через сапун тече масло,хто що знає. Двигун робився двічі але проблема не пройшла.(((( Хто що скаже ? Таврія 2003 р.в., карбюраторна. 1.2 л. мотор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно заміряти компресію, якщо менше 8.5 значить або кільця (заміна кілець, або капіталка двигуна) або маслознімні ковпачки на клапанах. Якщо компресія впорядку значить потрібно подивитись\почистити вентиляцію картерних газів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Компресія у всіх циліндрах 12,капремонт проведено,кільця всі сальники замінено.Я так розумію що вентиляція газів у верхній частині клапанної кришки там де сапун соїть.Так ось питання .Там в середині на клапанній кришці є іще якась штука для винтиляції.Вона повністю чиста.Але сьогодні провів експеремент. Там ця штучка (я не в курсі як вона називається ) прикручується до корпусу кришки і між ними є прокладка , я її свого часу замінив на паранітуву,сьогодні виняв цю прокладку.Побачимо який буде результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію що вентиляція газів у верхній частині клапанної кришки там де сапун соїть.Так ось питання .Там в середині на клапанній кришці є іще якась штука для винтиляції.Вона повністю чиста.Але сьогодні провів експеремент. Там ця штучка (я не в курсі як вона називається ) прикручується до корпусу кришки і між ними є прокладка , я її свого часу замінив на паранітуву,сьогодні виняв цю прокладку.Побачимо який буде результат.

Штука в клапанній кришці це фільтр очистки картерних газів від масла щоб з картерними газами не гнало пари масла в корпус повітряного фільтра або якщо коротше - маслопомойка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт друзі . Можливо хтось з вас підкаже. Ось така проблемка: через сапун тече масло,хто що знає. Двигун робився двічі але проблема не пройшла.(((( Хто що скаже ? Таврія 2003 р.в., карбюраторна. 1.2 л. мотор

якщо почалося із настанням холодів - треба чистити вентиляцію картерних газів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О-ооооо нічого собі назва )))) маслопомойка ))).Річ в тім що постійно жине масло не важливо яка пора року.Ну звісно в понеділок сам власноручно розібрав і подивився в якому стані все. Жахливого нічого не побачив .Трішки було не значне забруднення,але серйозної закоксовки не виявив.Але всерівно все промив і продум компресором в 10 атмосфер ))) . Як писав раніше викинув прокладку між клапаною кришкою і маслопомойкою ))),буду заглядати і через 1000 кілометрів напишу результат.Ось перший результат сьогоднішнього дня,сапун сухий !!!!!!!! Можливо що мало іще проїхав кілометрів. Раніше текло зразу не важливо скільки було проїхано.Все друзі до звязку !!! Бажаю щоб Ваші Тауреги їздили і не ламались .!!!!Звісно і не тільки Тауреги, а і всі сталеві коні !!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

підкажіть моториста недорогого - хорошого зробити двигун таврії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам не звертався до цього майстра але всі хвалять . Знаходиться в гаражах біля замку Любарта. Там де "Сінема" чи "Лотос"як звати теж не знаю . Старший дядько,заїдьте туди або туди попитайтесь вам підкажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

З явилась необхідність встановити ел.склопідйомники на мою Славуту. Хто таке робив, де? Підкажіть. Який досвід експлуатації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З явилась необхідність встановити ел.склопідйомники на мою Славуту. Хто таке робив, де? Підкажіть. Який досвід експлуатації?

Два передніх чи всі чотири? Універсальні чи під модель? Можу допомогти у даному питанні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...