Перейти до змісту

Глючить (тормозить) ПК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт! прошу допомоги у спеціалістів. Останнім Часом почав тормозити мій ПК. повільно працювати ті прогами, котрі раніше "літали".

Був раніше антивірус "аваст" (ПК з ним також "тормозив") удалив його і поставив Касперского просканував на віруси, він там щось понаходив і поудаляв якісь "вірусякі". після цього ПК шустрішим не став.....Шукаю причину "біди". Не буду тут лити воду.... Питання - чи може глючити ПК через боганий блок живлення (а саме низькі напруги)

закидаю дані з програми

post-7090-0-14164500-1344970220_thumb.jp

Опубліковано

1. Параметри компа в студію і які там програми раніше "літали"

2. Ці антивіруси, що ви ставили, м'яко кажучи, малоефективні... рекомендую СмартСек'юріті5, або Авіру

3. Як давно мінявся Віндовс?

Опубліковано

1. Параметри компа в студію і які там програми раніше "літали"

2. Ці антивіруси, що ви ставили, м'яко кажучи, малоефективні... рекомендую СмартСек'юріті5, або Авіру

3. Як давно мінявся Віндовс?

Пентіум 4 3,00 Hz, 512МБ оперативка, відеокарта Радеон Х600/550 серії 128 МБ,

віндовс мінявся десь рік тому (ХЗ , Сервіс Пак-2)

програмки: відеоплеєри, автокад, КС 1,6, та що там, навіть ворд часом підглючує. Я от думаю чи може бути причина в БЖ? Щоб даремно віндовс не зносити???

Якщо не в БЖ то тоді першим ділом на мою думку зносити Віндовс і тоді вже дивитись по ситуації.....

Опубліковано

навчись користуватися Aronis True Image і 1 раз настроїш комп і питання з переустановкою відпаде саме собою

Опубліковано

AIDA64 не завжди коректно показує значення напруг. Якщо дійсно грішиш на блок живлення - переміряй вольтметром всі напруги.

А взагалі для поліпшення швикодії радив би добавити оперативної пам'яті (на сьогоднішній день 512Mb малувато) і переставити операційну систему. На деякий час поможе.

Опубліковано

перевір температуру процесора під навантаженням. може від перегріву тротлінг включається.

ну і памяті хоч до 1гб бажано докинути.

Опубліковано

Ситуація з власного досвіду ставив на свій ноут різні ХР після півроку роботи він тормози страшно.Докинув оперативки до 1 гб і поставив Він7 ноут ожив (ХР і на 1 гб підторможуало). Може допоможе порада. Від того часу ХР перестав існувати на моїх компах дома і на роботі(лиш бухгалтера комп неможу перевести на 7, 1С незапускається).

Опубліковано

лиш бухгалтера комп неможу перевести на 7, 1С незапускається.

Якщо мова йде про 1с 7.7 то її можна запустити на сімці без особливих труднощів.

Опубліковано

дякую за коменти! Докупляти оперативку геть не хочеться ( бо якщо модрнізовувати ПК то там вже все на даний час застаріле), знесу мабудь віндовс, знову поставлю ХР (бо не впевнений що 7-й буде нормально працювати).....

Опубліковано

дякую за коменти! Докупляти оперативку геть не хочеться ( бо якщо модрнізовувати ПК то там вже все на даний час застаріле), знесу мабудь віндовс, знову поставлю ХР (бо не впевнений що 7-й буде нормально працювати).....

купляй новий системник, бо будеш мучитись з тим переставлянням і т.д.

Опубліковано

lion1106, все там запускається і літає.

і взагалі - 1С на сервак і всі працюють в терміналі. Все.

Женя дякую за відповідь, я просто з 1С тісно не співпрацюю і на сервер смислу немає закидати не таке велике підприємство бухгалтер в нас один. А от коли під 7 запускаю зразу викидае закінчуе роботу програми. Якщо є якісь ідеї буду вдячний.

параметри мого ноута колишнього : 1,4 целерон, 1гб оперативки, 40гб вінт,і нормально летів

Опубліковано
Якщо є якісь ідеї буду вдячний.

ну, що тобі сказати. Я на 7-ці запускаю ВСЕ, сімка до того ж - х64. Як варіант - поставити 2003 сервер - і працювати зможе і 1С 7.7 буде літати. Навіть ігри там запускаються ;)

Але то таке.

Давайте подумаємо, чому не запускається 1С 7.7 на Він7.

1) та 2) Проблеми сумісності. Необхідно спробувати запустити 1С із правами адміністратора та у режимі сумісності із Він ХР.

Це робиться правим кліком на програмі і у відповідних вкладках натискати все, що треба.

Відпишіться про результат.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...