Перейти до змісту

Вісімка :(

Рекомендовані повідомлення

Нещодавно виявив у себе траблу у вигляді вісімки на передній системі. Звідки вона взялась і як виникла не маю жодного уявлення. З вела ніде не летів, кататись нікому не давав. Є підозра, що хтось на фірмі взяв поїздити і десь його добре коцнув. Відповідно під час їзди цеп на кілька міліметрів "гуляє", а на 6-7 задній передачі цеп починає чиркати об перекидку. Страшно неприємне відчуття...

Чим можна зарадити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розібрати систему і порівняти шестерні кожну окремо. Або до Макара на велозону. Якщо сильно погнуті то прийдеться замінити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Зловив сьогодні першу "вісімку" на задньому колесі. Як і коли точно- навіть незнаю, помітив тілки у під"їзді, коли заблокувало заднє колесо :) Підкажіть що робити, і де краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо делать - выравнивать колесо с помощью спицевого ключа. С первого раза у самого и без станка может не получиться. Тем более заднее колесо. Лучше всего отдать специалисту. Можешь на Велозоне у Юры, если нет на примете другого механика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купить спицевой ключ.

на велозоне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... и до Дифотко в гараж :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я думав що воно кувалдою рихтується :) Жартую, мене найбільше цікавило питання рівняти чи міняти. Думаю перший раз звернусь до спеціаліста, подивлюсь за ходом роботи і заодно куплю ключик. Хай буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я хочу, але погода якась нельотна :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, приїду. Хороша нагода попити пива ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Зарядиться акум до фотіка, я вам покажу що таке реальна вісімка.

Хоча там більше на гнуте (дуже гнуте) колесо схоже :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ось що я зробив зі своїм колесом. :)

post-1-1195111019.jpg

post-1-1195111030.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це вже точно більше чим вісімка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

P.S. Зима починається.

Розділ потихеньку загинається :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kmd, а что это ты с ним делал? Дропы с моста на рельсы? :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Один нормальний прижок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Странно... У меня не получалось настолько убить обод даже при приземлении на бровки и ступеньки... Наверное, прыгать не умею :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Зима починається.

а що до речі під каску зимою вдягати? в одній касці ххххолодно, шапка-водолазка не сильно влазить під каску...

є щось під-шоломово-зимове?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мдяяя представляю как мой обод би виглядел еслиби я пригнул со своими 115 кг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2bOrg: є спіціальні шапки, на велозоні бачив Шімано за 125грн. Дорого сцуко, але під шолом влазить.

2ORV: так ото я зі своїми 112кг навіть не помітив тої ямочки, а вісімка вже є :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2bOrg: є спіціальні шапки, на велозоні бачив Шімано за 125грн. Дорого сцуко, але під шолом влазить.

:) та ну нафіг. купить то можна, але це вже ж звірьок національний душить за шматочку 125 грн...

і апче велозоні вже пора свій сайт мати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що до речі під каску зимою вдягати? в одній касці ххххолодно, шапка-водолазка не сильно влазить під каску...

є щось під-шоломово-зимове?

Ты пробовал снимать паралоновые вставки в шлеме. Если они снимаются, то шлем одевается на обыкновенную зимнюю пид... ой... шапочку, лыжную :blush:

ЗЫ: давайте пачнём новый топик про зимний вылысыпэд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось що я зробив зі своїм колесом. ;)

post-1-1195111019.jpg

Я лично выдела, как он это делал. Это был номер. Цирковой. Клоунада с еквилибристикой. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ты командор и отличился!!! Это надо уметь! Просто так не получится! ;):)

Вот давай тебе после таких картинок на своём веле прокатится! :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, не надо , не надо!

Имхо стоковые колеса(даже на джайнтах, особенно на джайнтах) - фу! Пара нормальных(не хороших, а нормальных!) колес стоит порядка 400-500 грн. Получается, что на велосе за 1500-2000 грн будет нормальное оборудование, но ацтойные колеса, или наоборот. Лекс у меня взял вилсет на начального уровня втулках и ободах, так извините, там дето 700 грн(и это - "шара" известного многим происхождения). А покупать МТБ и на нем аккуратненько ездить, занося на руках на бровочку - тот еще бред. Так что такое может случиться со всяким(кум, кстати ж тоже у меня ДаБомб передний забрал! Болезнь, однако.)

Так что не надо смотреть на меня или Андрюху с Таней... все прекрасно знают, что сколько стоят эти колеса и почему они не гнутся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я понял причину (thanx to odna), по которой я не мог понять, как же можно было умудриться убить обод :)

Обод-то одинарный, а я всю свою сознательную веложизнь отъездил на двойных AirLine-ах и им подобных :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...