Перейти до змісту

Терміново Продам ноутбук Dell Inspiron N5110 (210-35881Blu)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В користуванні був 3 місяці. Новий, покритий ще плівкою. Купувався за 6,500 а продаю за 4,700.

Діагональ екрана 15,5

Жосткий диск 500 Гб.

Обьем оперативної пам*яті (Мб) 3072

Bluetooth

Wi-Fi

Размеры (мм) 376 x 262 x 34 мм

Вес (кг) 2.7 кг

Комплект поставки Ноутбук Dell Inspiron N5110, батарея, адаптер питания, документація

post-18536-0-52008400-1344425370_thumb.j

post-18536-0-63554200-1344425384_thumb.j

Опубліковано

а то якби нічьо що він зараз на розетці вартує 4550 в комплекті з акустикою....

продаючи в інтернеті треба хоч ціни по тому ж інтернету переглянути... або обгрунтувати свою :)

Опубліковано

Я дивилась скільки він вартує! за 4550 я теж можу продати. Просто шкода мені його. Він для мене як син

Опубліковано

Просто шкода мені його. Він для мене як син

Це не аргумент!

І взагалі банити треба таких новеньких які думають що тут лохі одні, то китайці продають за 1100грн а насправі коштують 300. То ноутбуки б/у дорогше нових. І доречі я новий дел з аналогічними характеристиками але дисплеєм 17 продав за 4200

Опубліковано

Він не б/у , а новий. і не китайцем роблений. Повторююсь за ціну 4550 продати можна. І ніхто не думає,що тут лохі одні. Молодець, я за тебе дуже рада , що ти в нас такий щкдрий і продав за 4200. Купи собі медальку!

Опубліковано

чи блондинка чи брюнетка)))))) принаймні це немає ніякого відношення до продажу ноута! я продаю тут його, а не себе!

Опубліковано

[Ти блондинка???

Ахахахахах! :0016: Точно блондинка!

3.9. Заборонені коментарі, які не мають відношення до теми посту (оффтопік), повторення одних і тих самих питань або повідомлень (флуд),

Опубліковано

дивись не впісяйся зі сміху... Ось і не вгадав!!

перепрошую чито пані ВІРА чи це просто нік ВІРА(від релігійного походження). тут переважно сидять люди які розуміються в ціноутворенні тому прийміть до уваги зауваження і ваш "синочок" (ноутбук ) піде в гарні руки.

Опубліковано

Якби не лізли в цю тему стільки небайдужих, вона б за день два з"їхала на кілька сторінок вниз і ще за пару заглохла б з кінцями....

Хоче людина, нехай продає - навіть за 10 000.

Панове, де ваша толерантність?:)

Опубліковано

petyavaps, людині уже досить таки давно вказали на те що ціна завищена і навели пруфлінк. Людина це визнала і готова продати дешевше. Не розумію чого ви ще й досі слиною бризкаєте? Не подобається щось - ідемо далі і шукаємо те, що підійде.

мене от, наприклад, дуже харять умніки, які тупо пропонують ціну в два рази нижче реальної, бо "їм так захотілось", або "нема більше грошей". нема грошей - йди заробляй і досить тут уже нити про бариг і ціни.

Опубліковано

Тут на борді є така кагорта людей, яка чомусь хоче щоб продавець продавав тут щось за безцін, або так, щоб ще продавець приплатив, щоб у нього забрали товар.

Є товар, є ціна, є нормальна торгівля, кого цікавить пише свою ціну, за яку він готовий взяти, і все. Показали продавцю що є дешевше, добре, продавець візьме до уваги, або буде стояти на своєму, це я думаю його право.

Опубліковано

petyavaps,KarambaAramba, покидають нас на 20 днів за неповагу до співрозмовника. Оффтоп, флейм і т.д.

Ще є охочі?

тема почищена. Хто ще бажає висловитися не по темі? Я якраз в гуморі.

Опубліковано

GBM2010, Я вже достатньо натерпівся твоїх виходок.

Явний перехід на особистості і образи форумчан. Постійні рецидиви. набридло.

6 місяців БАН-у.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...